с.Мизоч Здолбуновского района

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем tuner, 10 май 2010.

  1. tuner

    tuner гость Временно заблокирован

    Ставок этот был выкопан вручную, еще при польском пане Карвицком. В ставе всегда водился карп, белый амур и прочая "белая" живность. Самая страшная легенда это пойманый в 1998 году КАРП В 42 КГ. Вот заметка из архивов старых газет : "...жители поселка Мизоч выловили карпа длинной 130 см и весом 42 кг.
    Ставок средних размеров,лет 4-5 тому был спущен и немного почищен.
    СЕчас из занимаються местные рыбаки,которые создали товарищество "САЗАН".
    День рыболовли стоит 50 грн.
    Также можно вступить в "Сазан",цену уточню позже...

    В ставке есть щука,карп,сом,карась,окунь плотва,белый амур.......Карп клюет на смоктуху(замес) ,амур на пенопласт, карась в основном на червя...

    Добраться не сложо. С ровенского ЖД едет маршука "Ровно - Мизоч",сам ставок находиться в районе бывшего цукрового завода.
     

    Вложения:

    • 1216134589.jpg
      1216134589.jpg
      Размер файла:
      30,5 КБ
      Просмотров:
      2.628
    • Нравится Нравится x 24

  2. Kubinec

    Kubinec гость Временно заблокирован

    правильно я пологаю что этот ставок как ехать через Мизоч со стороны Ровно, он сразу за поворотом с левой стороны, там ещё бетонный забор есть, да?
    было бы супер еузнать точные коордимнаты
     
    • Нравится Нравится x 7
  3. tuner

    tuner гость Временно заблокирован

    Вот карта...красным цветом помечена дорога со стороны Здолбунова и до самого ставка.
    Синим помечен став,про который я говорю..
    Жолтым - став,который никому как бы не принадлежит,чесно даже не знаю ловит ли кто там..

    Пи.СИ. сори,не смог зделать фото,как в первом сообщении

    Исправил
     

    Вложения:

    • Bezymiannyi.jpg
      Bezymiannyi.jpg
      Размер файла:
      116,3 КБ
      Просмотров:
      1.909
    • Нравится Нравится x 11
  4. tuner

    tuner гость Временно заблокирован

    В понедельнык был на рыбалке... Запрещено ловит почти на половине става,там рыба на нерестится......
    Ночью две поклевки ы все! В часов 8 начала плотва домахивать,потом карасика взял на грам 200-250, чуток поже карп взял на 600 гр. Рядом ловил мужик,надоргал плотвы и взял тоже карпика ,чуток меньше моего.
    Больше ничего,нужно переждать нерест...тогда должно пойти.
     
    • Нравится Нравится x 13
  5. сержик

    сержик Рыболов

    Сообщения:
    40
    Симпатии:
    308
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    51
    25.05.2010 в 05.30 приехали в с.Мизоч.,возле сахарного. Результат на 4х. Два карпика по 1.2 кг. и 17 плотвичек. до 15.00.
     
    • Нравится Нравится x 14
  6. tuner

    tuner гость Временно заблокирован

    Дзвонил друг с Мизоча, говорил что карпик чуток пошол. С 10 числа можно будет ловить уже по всему ставку.
     
    • Нравится Нравится x 7
  7. pashkin7

    pashkin7 гость Временно заблокирован

    Мізоч це ЗДОРОВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Був в Мізочі дві неділі підряд 13 червня впіймав 5 коропів, один на 2,7кг і 4 близько 1 кг, а в цю неділю - 20 червня впіймав лише одного коропа на 1 кг, але за те добре брав карась (грам по 300-500) впіймав 9шт, кльов не поганий, але в окремих місцях, дехто на ставку просидів цілий день за ЗРЯ... Карп брав на кукурудзу, а карась на самодур. Задовбує плотва, так, що треба запастись терпінням.
    Правда звонив брат, який був в понедділок і в середу, 21,23 червня - сказав, що абсолютний 0... Якщо в нього 0, то можна і не їхати :))))))))))))))))))))))
    Але я все ж таки поїду - ВІДПОЧИНУ!!!!!!!!!!!!!!!!:1032:
     
    • Нравится Нравится x 14
  8. tuner

    tuner гость Временно заблокирован

  9. pashkin7

    pashkin7 гость Временно заблокирован

    Доброго дня, КОЛЕГИ - РИБАЦЮГИ!!!
    Давно не відписувався на форумі, були проблеми з інтернетом, тепер все ГУД і буду наздоганяти втрачене! За час моєї відсутності, був на багатьох рибалках, розказати всього не встигну, тому зупинюсь на останіх двох виїздах у вихідні!
    До справи: смт. Мізоч, субота, 07.05.2011. Приїхав десь близько 4 год ранку, знайшов прийнятну місцину, ближче до мілини (ТОП місця були заняті ще за дня). Закинув два карпових вудилища на фантомас (спутнік), замес простий - семічки, фішка універсал, конопля, планіровочні сухарі, на поводку пінопласт! Почав збирати фідер, перша покльовка на спінінг, красивий повільний підйом і реалізована підсічка з подальшим "виважуванням" і ось карась грам 700 в мене в новому КИТАЙСЬКОМУ САДКУ!!! Перезакинув спінінг і го до збирання фідера, кров вже трішки підігрілась. Швидко закинув фідер: прикормка фішка фідер, на поводку черв'як. І тут почалось... Брав карась від 500г, і карпинята до 700г (всі були випущені до кращих часів). Більшість покльовок на фідер на черв'як, проте на замес і пінопласт брало теж добре, покльовки НАДІЙНІ - риба голодна!!! В сусідів, занявших ТОП місця справи йшли дещо гірше, проте без риби Вони теж не залишились. Сидів до 11год, поспішав додому садити картоплю, за цей ча мною було виловлено приблизно 20 карасів! Чого приблизно? Тому, що при підйому КИТАЙСЬКОГО САДКА з води він відкрився з другої сторони:gi-gi: і вся риба була "відпущена" у водойму. Я не засмутився, а лише :gi-gi::gi-gi::gi-gi: - ЕМОЦІЙ ВАГОН!!!
    День другий: неділя, 08.05.2011, водойма таж. Перев'язавши завчасно садок СОВЕТСКОЮ шовкою ниткою, близько 3-30 ранку я на водоймі, але місце на якому ловив вчора заняте, так що мені прийшлось сісти на глубині, вітер був східний і гнав теплішу воду з мілини в мою сторону, так що шанси на покльовки залишались. Спорядження теж - два спінінги на замес і пінопласт, фідер на черв'як, кльов гірший, але карась заліковий 500- 800г, до 14год впіймав 13 карасів загальною масою 7,7кг (фото додаю нижче)! Доречі, в суботу вечором моїм товаришем був взятий карп на 5,2кг на замес, а що до неділі, то по всьому ставку кльов був слабенький, про що свідчили голосні розмови рибаків! Але своє я відловив - отримавши позитивний заряд на робочий тиждень!!!:i070522:
    Щодо загальних положень на ставку на сьогодні, то ловити можна лише членам товариства "Сазан", приїзжим рибакам минулого року було 50 грн за добу, зараз не готовий дати точну відповідь. Ловити можна до певної межи (на мілині заборонено, поки нерест), присутній карась, карп (можна брати більше 500г , але совісні рибаки менше 1 кг не беруть:gi-gi:), амур та товстолоб, є щука, окунь, плотва і навіть сомик!
    На ставу буваю часто, так що чекайте звіти!!!:mult222:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 19
  10. Vob Ler

    Vob Ler гость Временно заблокирован

    Очень интересуют условия ловли окуня!!! Если водоём карповый, то окунь враг №1 и может его можно отлавливать не только членам ..."
    . Какие условия вступления в это самое общество "Сазан" ???
    Буду очень благодарен за информацию.У меня там дача рядом, а без рібалки и ездить неохота, а так с радостью(вот тёща обрадуется :) ).