Западный Буг

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем Oldest, 12 фев 2008.

  1. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    Був в суботу. Результати не дуже втішні, бо зробив ставку на щуку і судака, не на окуня. А варто було. Вже під вечір намотав поверх залишку шнура 0,14 мм флюр Owner і поставив дюймовий твістерок фіолетового кольору на 3г голівці. За хвилин 15 заробив вихід щучки з-під колоди при березі, на очах, та взяв три цілком залікових окуня. Клювали взаглот. Були ще ударчики на такий імпровізований міроджиг з явно не мікроджиговим спіном 3-15 грам. Швидко сутеніло, ловив зі сторони лісу, і два мої компаньйони вже пішли з річки, тому змотався і пішов за ними. Фотографій не робив через погоду, та і не було що фотографувати.
     
    • Нравится Нравится x 17

  2. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    Звіт за 2 квітня.
    Поїхав на р.Зах Буг в район села Литовеж. Про кльов ніде не чув, але вже не міг сидіти без рибалки. По дорозі мене догнав мотоцикл - посигналив - це був друг, з яким познайомився на форумі, ще з другом. Заходимо на його дачу, на зупинці зустрічаємо ще одного друга і нарешті річка. Пробували багато і скрізь, але... :( Нічого не залишалось робити, окрім як влаштувати привал і посмажити сало на вогні. Ще трошки походили і назад: хлопці залишились далі смажити сало на дачі, а я покрутив педалі додому, але вирішив ще заїхати через ліс в с.Заставне. В лісі точать сік з кожної берези і всім, чим тільки можна, навіть в кульочки. :i070522:
    Чекали кльову після обіду, так і сталось. Під'їжджаю до озерця - а в місцевих пацанів трошки клює. Це вже тішить. Даю поплавати після зими Obit 80SR. Друга проводка вздовж берега з невеликими паузами - нарешті удар. Щучка на березі. Причому здається, що навіть на зачепилась, просто воб став їй поперек пащі. :) Роблю з того самого місця ще одну проводку, але вже в іншу сторону. Метрів за 4 помічаю крізь поляризаційні окуляри щуку аналогічних розмірів, яка йде за вобом. Зупиняю проводку - нічого не стається. Кілька посмикувань на місці - нічого. Повільно веду далі - щука проходить ще трошки, напевно помічає мене і неспішно розвертається в глибину. :( Ну нічого, роблю ще одну проводку, може доб'ю. І таки добив, але вже набагато меншу. :) Висмикнути їй з-під носа приманку я не встиг, зійти сама вона не змогла, тому я їй в тому допоміг. Йду далі вздовж берега. Вітер стих, на воді повний штиль, напевно і на щуці це відбилось. Вона стала обережніша. На черговій покльовці я просто не розрізнив спротиву воблера і покльовку щуки, не підсік. Кілька жимів і схід. Була ще одна покльовка, теж холоста. Перейшов на Буг, поджигував трошки на ямці і поїхав додому. Після зими така "навколосвітня" подорож по пересіченій місцевості виявилась не такою простою, як зазвичай. Ледве доїхав додому. :D
    І хай простять мене ті, хто вважає, що я дико завинив, бо поїхав після 1 квітня, але в мене є виправдання: я порізав сітку. :roll: :D Напевно недавно поставлена, бо в ній був тільки один окунець, з якого витікало молочко. А оскільки я не схожий ні на Кличка, ні на Вірастюка і навіть на Чака Норріса, причому не тільки ззовні, то тихенько "розчленував" її на березі і зник в невідомому напрямку...а то хто зна, чия це сітка і коли він прийде(прийдуть) її забирати. :D :D :D Тепер для них буде приємний сюрприз. :D
    P.S. Пейзажі не зменшував свідомо. :)
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 35
  3. БББорис

    БББорис гость Временно заблокирован

    Был 3.04 на Буге, ловил подлещика (небольшого - до 300 гр) на фидер. Наживка - бутерброд из червя и опарыша. Ловил слева от моста, где отходит старица. Неплохо клевало до 12.00, после 12.00 - 1 поклевка в час. На самой старице были нехорошие ребятки с сетями, но походу у них не ладилось. А где же , интересно, рыбнадзор?
    Планирую на этих выходных выбраться, о результатах отпишусь.
    А на Буге рыбачу недавно, мест толком не знаю, вот и спрашиваю. Учиться - не зазорно!
     
    • Нравится Нравится x 9
  4. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    Звіт за вчора. Незапланована поїздка в село і буквально 5 годин на рибалку зранку перед поверненням до Львова. Дорога велосипедом туди - майже година, назад приблизно так само. Чистого часу години 3. Я був майже першим (Якщо не рахувати двох мудаків, які на човні ставили сітки на вході в старицю. Хотів пробити в їх жигулях шини, коли повертався, але не бачив де вони, тому не ризикнув) За весь час ні тичка. Так напевно й залишився би ні з чим, як і всі решта, якби не поставив шпулю з флюром 0,14 і маленьким твістерком кольору "обкаканого бузку" :gi-gi: на голівці 2 грами. На одній з перших проводок вздовж піщаної коси влітає шнурок і швиденько без фотосесії повертається додому. Переходжу трошки далі і заробляю покльовку вже більш-менш пристойної щучки, а особливо на такий флюр і без поводка. Ця вже вирішила сфотографуватись на пам'ять. :) З відпущеним фрикціоном (спін то не ул) на течії вона і на хвіст ставала, і в сторони ходила...словом робила зі мною, що хотіла:(...секунд 10-15. :gi-gi: Але в тому і був кайф, як виявилось. Обидві покльовки дуже обережні, за сам край губи. Після цього ще заробив покльовку окня, але не витягнув. На цьому моя рибалка закінчилась. Оскому збив, приємні емоції були, чого і вам бажаю. ;)
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 27
  5. Sem

    Sem гость Временно заблокирован

    Так як Микола вчора добре погуляв:) то до сьогоднішнього ранку не знали чи поїдем кудись чи ні, рано зідзвонились і поїхали в розвідку на р. Західний Буг.
    Я викладаю фото а Микола напише детальний звіт:)
     

    Вложения:

    • SAM_2661.JPG
      SAM_2661.JPG
      Размер файла:
      137,1 КБ
      Просмотров:
      539
    • SAM_2648.JPG
      SAM_2648.JPG
      Размер файла:
      164,4 КБ
      Просмотров:
      548
    • SAM_2653.JPG
      SAM_2653.JPG
      Размер файла:
      268,2 КБ
      Просмотров:
      580
    • SAM_2650.JPG
      SAM_2650.JPG
      Размер файла:
      184,2 КБ
      Просмотров:
      544
    • SAM_2657.JPG
      SAM_2657.JPG
      Размер файла:
      269,7 КБ
      Просмотров:
      580
    • SAM_2660.JPG
      SAM_2660.JPG
      Размер файла:
      266,5 КБ
      Просмотров:
      551
    • Нравится Нравится x 19
  6. luga

    luga Рыболов

    Сообщения:
    426
    Симпатии:
    3.149
    Адрес:
    володимир-волинський
    Возраст:
    47
    Нарешті добрався до інтернету.Спробую описати наші пригоди.Були там перший раз,рибалив вперше на такій "великій" річці,мабуть наші снасті були трохі залегкими.Банакс 2-11,пульс 2-8,сівейда 0-10.Майже одразу на початку риболовлі,Сергій обриває улюбленця Сквада-починали з воблерів,потім мій син чіпляє при березі Ріп н мінноу,за дерево що нахилилось в воду.Так я відкрив купальний сезон на Західному Бузі,під час рятувальної операції,витягнув ще силікошку,заодне поплавав трохі ,на другій берег і назад.Просуваючись вниз за течією обловлюєм всі доступні місця,син губить воблера-обламався поводок зі сталькі,пробую джигувати,але пару сходинок на другому березі,далі несе,і аж під своїм теж пару сходинок.Правда більше 8 гр не ставив.Поговорили з місцевим спінінгістом,казав що судак і жерех присутні,це добавляє азарту ,судак моя мрія,а жереха я ще навіть не бачив.Намагання ловити джигом приносила тількі зачепи ,обриви.Пройшовши добру частину вирішуємо повернутись,щоб перекусити,зняти зайвий одяг,почало припікати,і дослідити річку вверх по течії від моста.Знову зустрічаємся з місцевими-на попер не бере,ця фраза була роковою:DПитаємся за старицю на другому березі,каже протягнули неводом навряд чи там щоссь залишилось:злой:Чіпляюсь під своїм берегом за корягу,Сергій хоче допомогти ітеж чіпляє на магаємся тягнути вдвох,не йде,знову заплив.Цей раз як бонус три силіконкі:1_0072:Саме хуже що дуже багато мулу по коліна,проблема вийти з води більш менш чистим,з збільшенням глибини мулу менше і дно встелене мушлями як бруківка.Після невеличкого перекусу вирушаєм знову,доходим до стариці,помічаєм виходи окунця,бомбим воблерами все навкруги-тиша.Переходим на інший берег ,теж окунець гонить дріб"язок,но наші принади ігнорує.Син знаходить на кущі коливалку атом 20гр від спінекса,чіпляю її йому.Метрів з 10 йому не вистачало що достани інший берег,він виловлює нею пару мушель,пізніше я обірву її ,кідаючи синовим спіном,він вже змучиться і буде гратись на піщаній косі біля дитячого табору.Ось так рибалка,хоч і без риби але з новими враженнями,ємоціями:wo_kakaya:Пару фоток.Якщо щось пропустив,Сергій допиши.
     

    Вложения:

    • P6130682.jpg
      P6130682.jpg
      Размер файла:
      210,1 КБ
      Просмотров:
      541
    • P6130685.jpg
      P6130685.jpg
      Размер файла:
      267,1 КБ
      Просмотров:
      569
    • P6130686.jpg
      P6130686.jpg
      Размер файла:
      190,6 КБ
      Просмотров:
      534
    • P6130688.jpg
      P6130688.jpg
      Размер файла:
      161 КБ
      Просмотров:
      555
    • P6130689.jpg
      P6130689.jpg
      Размер файла:
      98,9 КБ
      Просмотров:
      513
    • Нравится Нравится x 30
  7. luga

    luga Рыболов

    Сообщения:
    426
    Симпатии:
    3.149
    Адрес:
    володимир-волинський
    Возраст:
    47
    Ще одну забув.
     

    Вложения:

    • P6130687.jpg
      P6130687.jpg
      Размер файла:
      162,6 КБ
      Просмотров:
      490
    • Нравится Нравится x 11
  8. Sem

    Sem гость Временно заблокирован

    Попер - (місцевий діалект) все що не силікон:)
    І на нитку теж брати боїться,:) тільки на леску 0.3 зі здоровенним поводком.:) ( це так місцеві нас пробували вчити:) ) Думають приїхали якісь дурні з тонкими (дитячими) спінінгами, дригають ними і на пластмасу ше шось зловити хочуть:)
    Ми не бачили і не чули щоб хоч хтось щось зловив, за винятком поплавочників.
    На наше здивування місцевий рибацюга розказував що декілька днів назад хтось упіймав щуку аж на 1.5 кг. Як на мене для такої річки це не серйозно.

    Ще є фотки як Микола голий купається,:) але викладувати не став щоб не прикликати на форум жіночу половину, як на мене нема нічого гірше як жінка яка розуміється в цінах на риболовну продукцію:)

    На фото непролазні хащі, якми вкрита значна частина берега!
     

    Вложения:

    • SAM_2649.JPG
      SAM_2649.JPG
      Размер файла:
      307,8 КБ
      Просмотров:
      461
    • Нравится Нравится x 25
  9. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    Пізно відписую, але все ж. 23-24 ловив на Бузі. за суткі як результат піввідра густери на опариш, сомік півтора кіля на червяк і щучка десь 800 гр. на чорно-білий віброхвост. Отаке.
     
    • Нравится Нравится x 6
  10. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    ну і декілька фото.
     

    Вложения:

    • Photo-0039.jpg
      Photo-0039.jpg
      Размер файла:
      64 КБ
      Просмотров:
      527
    • 27062011317.jpg
      27062011317.jpg
      Размер файла:
      170 КБ
      Просмотров:
      537
    • 27062011318.jpg
      27062011318.jpg
      Размер файла:
      177 КБ
      Просмотров:
      486
    • Нравится Нравится x 17