Бесплатно Хренники, Демидовского р-на

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Boroda, 6 дек 2007.

  1. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Був також з суботи на неділю. В неділю практично нічого, а от в суботу було кльово:)
    І щучка клювала і окунь гарний по грам 300-400 попадався. Ну і один закілушний
     

    Вложения:

    • 00000.jpg
      00000.jpg
      Размер файла:
      131,1 КБ
      Просмотров:
      428
    • Нравится Нравится x 41

  2. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    В мене було все з точністю до навпаки. В суботу кілограмова щучка, а в неділю наловив гарних окунів. Булоце так: приїхали в суботу близько шостої на базу УТМР. Попливли на лагуну спінінгувати, але тільки в мене була одна покльовка щучкі на мепс аглія лонг №2. Далі до темноти майже повний ноль (5 окунців на півладошкі не вщот). Зранку знову премо на лагуну. Стартуєм від кромкі камиша і я починаю випробовувати новий попер від "серебряний ручей". на другому забросі сідає окунь грам 600-700. сплавляємся вдоль камиша і я виловлюю ще 4 горбача, напарнік 3. Колєгу все тягнуло на чисту воді і ми проляпали впусту біля двох годин. Чуйка мене все тягнула в камиши і сівши на весла погреблими вглиб зарослів. майже відразу на той самий попер з піз зілля почали вискакувати досить пристойні окуні, і зловивши штук по 6-7 вирішили вигрібати на базу . На геть зарослому плесі біля УТМРівської бази надибали ми стаю. І тут почалося... з невеликих вікон на попери кидалися горбачі і в результаті до кінця рибалкі було зловлено (частину відпущено до мами) близько півсотні окунів. З них півтора десятка більших за півкіло. Найбільший мав майже кілограм. Отаке.
     
    • Нравится Нравится x 33
  3. Pallas

    Pallas гость Временно заблокирован

    Звітую за суботу. Потрапили на водойму десь о 6.15, і одразу попали на окуневі котли, які виявилися нетривалими і вже черз 20 хвилин окунь зник з поля зору, зате почалися щучі покльовки. В обід окунь знову активізувався, але знову ненадовго. Як результат , півтора десятка окунів, одна залікова і одна не зовсім щука, один схід і куча покльовок. Товариш казав про мегажор окуня і взятих на двох 20 кг полосатих. Зі сторони Товпижина я особисто такого не спостерігав.
     

    Вложения:

    • IMAG0704.jpg
      IMAG0704.jpg
      Размер файла:
      64,5 КБ
      Просмотров:
      279
    • IMAG0707.jpg
      IMAG0707.jpg
      Размер файла:
      260,7 КБ
      Просмотров:
      345
    • IMAG0710.jpg
      IMAG0710.jpg
      Размер файла:
      240,9 КБ
      Просмотров:
      322
    • Нравится Нравится x 24
  4. pushustuy

    pushustuy гость Временно заблокирован

    Вихідні випав шанс провести в Хрінниках. З гарною компанією, з можливістю відпочити та порибалити. Оскільки на дану водойму приїхав вперше, то як, на що, а саме головне, де ловити мені не було відомо. Посилились на базі "Маяк", умови влаштовували, навіть не так мене, як дружину, тому вирішив і розпочати прято з прибережної зони даної бази.
    П'ятниця: З зілля, що йде понад всім берегом, та густим, як стіна, вдалось воблерком, що занурюється близько 30 см., та проходив над зіллям виловити близько 20 матросів, та 3 щущки розміром близько 15 см. Також мною вперше було зловлено білу рибу на мікруху !!! Ним виявився лящик на долню.( за губу все, як має бути :-) )Щучки були втоплені, а полосаті на мангал.
    Субота: випливаю уже з дружиною, проспавши, близько 8:00 год., вручивши їй спіннінг, починаємо полоскати приманки, вже по плесі водоймища. Я на свій ультралайт пробую мікрухою, а дружина, бовтає воду якимось їстівним твістерком розміром 2.5 дюйма. Після її криків і нецензури, беру сачка, та мрія дружини збулась, перша її рибина на спініг в човні. ЇЇ всю колотить, та мабуть я всеж перехвилювався сильніше. Уловом виявився горбатий вагою 520 г. я міняю також твістер на більшого розміру, та після неї виловлюю також ще два красеня трішки менших по 400 та 300 грам. улов звичайно не супер, але крім нього у нас на двох, ще 8 ударів 2 зріза, та один сход щукі, яку не дотягнув 2 метра до човна. Емоцій море. :ya_hoo_oo:
    Блище до вечора я виплив уже сам, можливо через це кльову не було :-), але мені всеж вдалось впіймати одну зубасту на 650 грам.
    Неділя : Глухо, як в танку переполоскавши, все що в мене було, близько чотирьох годин - результат нульовий. Тому продовжили відпочинок, купання, все інше та й додому
    Крім риболовлі і не забували про культурний відпочинок ::yaz-yk:
    Вибачайте за фото, не завжди була можливість фотографувати фотоапаратом.
    А в загальному відпочинок супер. Всі задоволені. Повернусь сюди обовязково. :dan_ser:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 30
  5. Vob Ler

    Vob Ler гость Временно заблокирован

    Воскресенье. Ловили с 6 утра до...11:30. ещё на рассвете первый заброс напарника на вертушку и полосатый 100г в лодке. Хорошее начало, но не тут-то было... через 20-30 мин. и я беру щучку 500г, пришлось забрать, съела воблер в самую ж...у. Напарник занервничал, у него клёв отсутствует. перемещались, меняли приманки, наблюдали несколько выходов зубастой, но даже забросы в места выхода результата не приносили. Видел у соседей, как щука размером 1-1,5кг вышла на поппер, перепрыгнула его(пролетев 0,5метра не меньше) и так и не взяла.
    Пробовал ловить прямо в дровах на съедобную резину Юм(которая была благополучно разловлена всеми басовкутскими хищниками), но не заработал даже поклёвки . Часм к 10 поднялся восточный ветер и стало совсем не комфортно ловить. якорь по непонятным причинам остался дома... За дно цеплялись при помощи отцепа(кстати здорово помог спасти все воблера, отчаявшись метали их в самые хащи), но когда совсем стало носить по озеру, а ловля велась без моторов, пришлось прижаться к камышам и намотав пару веток на ногу ловить вдоль травы. Там удалось уговорить ещё двух кокуней и щурика-недомерка.
    Второй экипаж тоже отловился не густо: три окуня 100, 250,350г и всё...
    П.С.: Вода супер прозрачная, уровень упал(по словам коллег) почти на метр, над водой появились дрова которых небыло видно.
     
    • Нравится Нравится x 26
  6. phantom

    phantom гость Временно заблокирован

    Звіт за субота - неділя ... В суботу вирішили поїхати в Хрінники в сторону Товпижина. На воді

    близько 13,00 починаємо рибалити. Що здивувало так це те що в цій частині водойми дуже

    багато трави, тому рибалити було не дуже зручно. За 5год. виловлюємо 1 окуня на попер і

    вирішуємо переїхати до дамби. Ввечері ще з годинку покидали на новому місці - результату не

    було. У неділю вранці впіймали щуку десь 1,4кг. на воблер а грам на 900 на блесну, ще клюнув

    один окунь(100гр.) на джиг. У товариша тільки сход і все... Виїздом задоволений : чудова природа

    + при підборі приманок можна виловити зубату.
     
    • Нравится Нравится x 27
  7. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Вечір добрий . Сьогодні з друзями побували на водосховищі , кльову практично небуло за винятком по одному окуню у Віталія і Зоряна правда ще був схід щуки у Зоряна біля човна , під кінець рибалки зняли і знищили сітку . По завершені виходу на велику воду робим спробу щось зловити на річці в мени в активі два окунця маленький жерешок і головань в хлопців теж по кілька рибин.
    Фото додаю .
    Фото0944.jpg Фото0945.jpg Фото0946.jpg
    Фото0948.jpg Фото0949.jpg Фото0951.jpg
     
    • Нравится Нравится x 37
  8. Андрій_Львів

    Андрій_Львів гость Временно заблокирован

    Всім привіт, тільки зареєструвався у вас..
    Їздив туди коли ще був зовсім малий, спочатку були стандартно на Динамо базу, по 5-7 раз за сезон, потім довідався що сусід має дачу в селі Набережне, яке наступне після Хрінник, має хату, лотку, і почав їздити до нього!
    Був з татом 14.09 - 16.09, 14 числа як приїхали в с.Набережне, ввечері вийшли на воду, 15 числа вийшли зранку і ввечері глухо, мабуть те що була сонячна погода і тепло, 16 зранку як вийшли, результат 5 щучок і одного 150грамого окунька, 1 - 2.7кг, 2- 2.3, решту кілограм, і менше... Зранку було пасмурно, моросив дощ... Наступний раз збираємся 7.10 до 9.10 жовтня):rybak2:
     

    Вложения:

    • z_1d52eb50.jpg
      z_1d52eb50.jpg
      Размер файла:
      209,2 КБ
      Просмотров:
      410
    • Нравится Нравится x 45
  9. Андрій_Львів

    Андрій_Львів гость Временно заблокирован

    Доброго дня. Всі провірені приманки... на все бере!
    Сьогодні виїжджаєм на водойму, в неділю скину фотографії):somyara::somyara::somyara:
     

    Вложения:

    • SS859900.jpg
      SS859900.jpg
      Размер файла:
      238,9 КБ
      Просмотров:
      531
    • Нравится Нравится x 18
  10. Андрій_Львів

    Андрій_Львів гость Временно заблокирован

    Всім привіт.
    Вернулися з Хрінник, результат трохи позитивний бо поставив свій рекорд особистий на окуні, а трохи і негативний, щука слабо брала, через зміну погоди.
    Приїхали в п'ятницю,сонце, тепло, зловили щуку 1.6кг і окуня 350 грам (все на колибельну блесну)
    Субота ранок, моросить дощ, холодно 6 градусів вище нуля, з 7 до 11 ранку, 2 сходи, одна приблизно кільовка, друга 2-3кг, хто його знає, і все більше ніодного удару. Вийшли ввечері, теж саме, ні одного удару і зібрались тільки додому грам 700 щучка попалась і все.
    Сьогодні зранку, знову ж таки сонце, штіль на воді, знову різька зміна погоди, зміна тиску, з 7 до 10 години пусто, і то в всіх знайомих що теж були на воді то саме ні одного удару... Пізніше, зняв блесну, чіпив попера, і попав на стайку окунів. Першим попався найбільший в моєму житті 1.7кг, це було просто щось таке тянути, другим 1.2кг і третім 1.4кг, тих три окуні дали стільки задоволення при виважуванні, що ніяка щука їм не суперник.:p:p:p
    Успіхів всім, вибирайте стабільну погоду :rybak2:
     

    Вложения:

    • SS859904.jpg
      SS859904.jpg
      Размер файла:
      82,3 КБ
      Просмотров:
      532
    • SS859906.jpg
      SS859906.jpg
      Размер файла:
      287,9 КБ
      Просмотров:
      702
    • SS859910.jpg
      SS859910.jpg
      Размер файла:
      183,9 КБ
      Просмотров:
      637
    • SS859912.jpg
      SS859912.jpg
      Размер файла:
      130,8 КБ
      Просмотров:
      575
    • Нравится Нравится x 62