Бесплатно р. Горынь

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Горыныч, 14 май 2007.

  1. dimon4iiik

    dimon4iiik Рыболов

    Сообщения:
    20
    Симпатии:
    161
    Адрес:
    рівненський р-н.
    Возраст:
    Вчора вечером з батьком поїхали на Горинь з ночовкою в район с.Решуцьк. На місці були десь о 19:30. Поки я розчищав місце для ловлі від кущів на берез:1042:і, батько вже спіймав густерку і бичка. Я закинув фідера, а другу удочку поставив на виповзка. За вечір я зловив тільки одного подлєщика. Коли зтемніло почались покльовки на росовика, але ніяк не міг підсікнути рибу. Спочатку думав, що то подлєщик збиває червяка, але після чергової підсічки витянув сома:gi-gi: сантиметрів десять довжиною. Я ще такого маленького соміка не бачив ніколи. Акуратно знявши його з кручка випустив підростати. Забігаючи на перед за ніч таких соменят було зловлено і втоплено 8 штук і 2 соміка десь по 0,5кг. Фідер всю ніч мовчав, покльовки почалися вже вранці. Зловив ще три подлєщика, а далі кльов закінчився. Почало крутити погоду. Десь в 5:30 ранку, метрів 10 від мене був виход окуня - ганяв малька. Окунь був десь кілограмовий. Хвилин через 5 після цього на томуж показав спину лящ десь на 4-5 кг. Десь о сьомій годині я зібрав спінінг і пішов обловлювати впавше у воду дерево. Воблєра нічого не показали, тоді поставив віброхвоста на офсєтніку і заробив покльовку зубатої, яку не реалізував. Після чого зірвався вітер. Ми зібралися і поїхали додому.
     
    • Нравится Нравится x 25

  2. DeLife

    DeLife Рыболов

    Сообщения:
    450
    Симпатии:
    912
    Адрес:
    Ровно
    Сьогодні на вечір вирвались з 77dima на Горинь в районі Ходосів покидати спінінга і протестити нові приманки.
    Хоча погода була вітряна, з першого разу заробляю покльовку окуня на гр 100, кум який не рибак і приїхав потестить мені приманки, що не входять в мій УЛ з першого забросу на шестигранку (типу кастмастера) взяв шнурка грам на 100 )
    Я впирався в вертушки і заробив декілька непоганих окунців і схід щучки під берегом.
    Діма обловиввся щучкою, окунем і верховодкою - на 1 приманку 3 вида риби ) і одну не засік (схоже на ляща).
    Як тільки стих вітер - кльов пропав, і було вимучено лише 2 окуні.
    Рибалка коротка, але насичена, фото з 77dima ;)
     
    • Нравится Нравится x 20
  3. 77dima

    77dima Рыболов

    Сообщения:
    123
    Симпатии:
    938
    Адрес:
    Здолбунов
    Возраст:
    46
    фото до попереднього звіту від DeLife

    верховодка атакувала вертушку, удар на УЛ відчув як від щуки :)
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 26
  4. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    Був сьогодні на річці, дива не сталось, великої риби не зловив) Та й в загалі активності риби на поверхні не бачив, знайомі які останнім часом ходять на річку порибалити або з "0", або з дрібнотою(вчора сусід взяв 600гр зубату, говорить "випадково") От і я майже нічого не зловив, не рахуючи пару(7)(50-150гр) полосатих (мікро твістер зелений з бльосками) і то на стариці. Прогулянкою задоволений.
    Фото улову не робив, хвалитись немає чим.
     

    Вложения:

    • 15 001.jpg
      15 001.jpg
      Размер файла:
      266,9 КБ
      Просмотров:
      273
    • 15 002.jpg
      15 002.jpg
      Размер файла:
      226 КБ
      Просмотров:
      278
    • Нравится Нравится x 18
  5. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    :solnce2: Вітаю всіх ,,Хіміків" з професійним св"ятом!!!. На даний момент таможня дала добдро по сплаву на річках. Ось і вирішив перепровірить свою ,,Чайку!". :fisher_man: р.Горинь замітно спала, рибацюг- відпочиваючих, хоч отбавляй!. Кожен хоче зловить зубату, і хизуватись в компанії!. Кльовака майже відсутня. Щуки нема,- одні шнуркі. Полосатий не в залік. Головень слабенько, але місцями прокльовується. Краснопірка починає брать на вертушку. :predator:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 30
  6. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    В минулу неділю був на Горині в районі Азоту з фідером.

    Погодка хоч і була досить тепла та сонячна, але вітер Пн-Сх.

    Вода впала (як сказали місцеві аборигени), що вкупі із вітром Пн-Сх напрямку не сулило нічого хорошого. Та ще й авральні збори на риболовлю звечора, поки приспав дітей, перебрав снасті, зготував прикорм, то вже й за північ.

    Прикормку "провалив". Готував кашу а-ля "салапінка", але вирішив трохи змудрувати і в результаті вийшло жидке вариво, але вже на водоймі додавши до нього розвареного в пасту гороху отримав більш-менш прийнятну консистенцію. До речі, вся риба зловлена саме з використання цього варева.

    На водоймі був після 6-ти ранку. Замішався 2-ма складами: сипучка: Фіш-дрім Плотва+Фішка Лещ+сухарі+трохи "варева"+Фіш-Дрім Брасем(арома 3-ри ковпачки); 2-й склад - це "варево" із перловки, пшона, кукурудзяної крупи, розварений в пюре горох, Фіш-дрім Лещ + бетаин, Фиш-дрим Брасем (3-ри ковпачки). Причому, поки не додав ароми, покльовок взагалі не було, а з аромою рибка пожвавішала.

    Перший віїзд із новим фідером - Trabucco Syntium Pro Quiver 330 MH . Враження, звичайно, колосальні. Палочка легка і для тих кормушок (35-60 гр по свинцю) - саме воно. швидка, але не дубова. Дуже чутлива, верховодка бере як лящ .

    Один фідер на сипучку, другий нижче з об"ємною кормушкою і кашею в надії на головня. Спочатку пробував на опариша. Але що зовсім не цікаво - так це просто мерва голодної верховодки, причому кругом, яка чіплялася на опариша в момент, причому, на бутер із кукурудзою також . Тут її ніколи не було . Мусив повністю перейти на перловку та кукурудзу. На другий фідер почала зрідка попадатися непогана плотва. Там коряжка на дні (раніше обірвався кілька разів), і як попадеш недалеко, то є покльовка. Зранку на перловку не брало, а от вдень, схоже, почало, але я провтикав цей момент,борючись із безкльов"ям. Вже потім зрозумів, що 2-ва обірвані повідки були якраз заряджені перловкою діпованою кукурудзяним діпом. Так і ловив практично все на 2-й фідер, перший мовчав, не рахуючи обірваного повідка. Причому, ловилася лише плотва і то зрідка і то на кукурудзу. Ні тобі підлящика чи густери.

    І надії на головня не виправдалися, хоча я його підтягнув до себе від батареї доночників, що сиділи нижче. Та сильно світився на березі та й ловив накоротку, може, тому нема в улові.

    Судячи по іншим риболовам, які нічого не зловили, а лише перезаряджали батереї донок, кльову нема або й риби також. Та ж ситуація і вище шлюзу.

    В результаті десяток плотви і один окунь на жарку. Певно, потрібно все-таки готувати свою сипучку, яка себе гарно зарекомендувала, і шукати нові місця.
     
    • Нравится Нравится x 28
  7. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    :solnce2: Приїхали сьогодні з відпочинку. :73562: ВІТАЮ Всіх форумчан з ,,Зеленими св"ятами!!!",НХНЧ!!!. В п"ятницю, дощ не дав вийти на річку, щоб взять соміка. Хоча приїхавши на місце побачили як два дайвера йшли задоволені, і в них на шнурку телепався шнурок гр 300 щучка.(Я не знаю які правила в них діють, і з якої дати їм дозволено!!!) В суботу полосатий відгукувався слабенько,хоча голавлик зовсім ігнурував всяку приманку. А в вечері почалось, - пішов виліт подьонкі , і вода почала кипіти від риби!!!!. Неділя з понеділком майже повний ,,0". Якщо не враховувати пару приманок що були відкушені. Вцілому все чудово, екстрім майже вдався, ранкова гроза, деяких розбудила, а деякі в 3-30 ранку мотори почали прогрівать, і дали на лижі. Зробивши висновкі можна сказать що на даний момент на річці 3-ри тижні вихідний.:gi-gi:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 23
  8. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    Був в неділю на річці з ранку, активності на поверхні не спостерігалось, сусід сказав що почала летіти поденка, тут як говориться хто хотів той і наситився. Пішов на старицю там "польоти" менші, зловив шість окунців(100-150гр) на мікруху (колір той самий що і минулий раз) і один шнурок(зразу назад у воду ). Поставив такого ж кольору вібро-хвіст і заробив гарний удар(посічена резина зубами) на цьому все і закінчилось.
    Вчорашній день порадував. Не давав мені спокою недільна покльовка зубатої. Поставив на ту ж саму приманку найменший груз (3гр) який в мене був (причина; не велика глибина та водорості) і після третього закидання удар. Вона мене чекала), ще дві холості проводки і потужний удар. Є, не форсуючи обставин потроху починаю підмотувати, фрекціон потріскує, дві метрові свічки над водою добавили адреналіну. Проблемою було витягнути під берегом (старі гілляки та водорості), але обійшлось щука на березі майже 2кг. Був ще сход шнурка (150гр) на ту ж саму приманку(копито зелено-коричнюватого кольору з бльосками), але це вже не було суттєво, норму виконано.
    фото в домашніх умовах, фотіка забув
     

    Вложения:

    • 01 001.jpg
      01 001.jpg
      Размер файла:
      337,2 КБ
      Просмотров:
      294
    • Нравится Нравится x 29
  9. Batiskaf

    Batiskaf Рыболов

    Сообщения:
    54
    Симпатии:
    632
    Адрес:
    Березно
    Возраст:
    45
    З суботи на неділю ночували на Горині в районі Комарівки-Золотолина. Фідер, поплавок.
    Мали з собою горох, кукурузку, опариша і черв'яка, на місці костопільські колеги поділилися мороженою "веснянкою" (так місцеві кажуть на цей різновид поденки, яка в тих краях летіла якраз на Зелені свята).
    Вечір і ніч - ОП ще й з дощем. Вранці довелося попросити пробачення у поплавка, бо ж на фідер не ловилось. В результаті - 2 підусти грам по 300 та 1 підлящик грам так на 600 у мене і два таких самих підлящика у напарника, ну і геть дрібної дрібноти (тавтологія однако) кілограма два на двох - переважно густера, дрібна плотва. Все впроводку на "веснянку" .
    Горох з кукурузкою цілу добу нічого так і не зачепило, опариша з черв'яком тероризував пічкур, причому тільки пічкур і всьо...))
    Улов вийшов дуже трудовий і нетрофейний, хоча кіт, звичайно, був задоволений.
    Виходів "білої" риби практично не було, де-не-де бив хижак, але також не інтенсивно. Отаке.
    Ше воно мабуть не зголодніло після вильоту "веснянки". Будемо чекати ))
    ------------------------------------------------------------------
    Зате за всю свою фідерну практику перший раз на незнайомому місці не втопив жодної кормухи... )))
     
    • Нравится Нравится x 19
  10. dimon4iiik

    dimon4iiik Рыболов

    Сообщения:
    20
    Симпатии:
    161
    Адрес:
    рівненський р-н.
    Возраст:
    В суботу з батьком і швагром їздив на горинь з ночівлею в район Азоту. Відразу по приїзді я розклав спінінг, поставив червяка на офсєтніку і пішов обловлювати коряжник. На другому забросі глухий зацеп, зламав кручка, шнур 0.08 витримав. Після чого ставлю воблєрка strikepro і на другому забросі удар- голавлік десь на 300 грам опиняється на березі. Пізніше перейшов на старицю, там зловив тільки окуня грам на 200. Потім почало темніти і я пішов на річку. Розклав фідера і ще закинув дві удочки на росовика. Результат- два соміки - карандаші, які відправилися підростати. Десь о п"ятій годині ранку я взяв спінінг і пішов на старицю. Покидавши там десь хвилин 30 на мікроджиг незаробив жодної покльовки, тоді вирішив піти на річку. На річці побачив як жерех б"є малька. Поставивши воблєр мінов почав пробувати різні проводки і десь через хвилин 10 перший жерешок був на березі . Пізніше ще зловив два по грам 300, піля чого почався дощ і я пішов в машину, де й заснув. Проккинувшись в 9:45 пішов на старицю де зловив щучку грам на 300. Далі вирішив знову піти на річку і покидати на жереха. На третьому забросі удар і жерешок на березі. Наступний заброс- один оборот катушки- удар і відразу риба пішла на глубину, стянувши метра два шнура з катушки, вдалося розвернути і відразу вивести на поверхню води й підтянути до берега, де й взяв рукою за жабри- жерех 2,2 кг вагою і 58 см. довжиною. Потім зловив, ще два жерешка по 500 грам. Після чого поіхали додому.
     

    Вложения:

    • P6110780.jpg
      P6110780.jpg
      Размер файла:
      376,6 КБ
      Просмотров:
      637
    • P6110782.jpg
      P6110782.jpg
      Размер файла:
      362,8 КБ
      Просмотров:
      674
    • Нравится Нравится x 27