р.Стир

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем Grek, 14 ноя 2008.

  1. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    Щойно зі Стиря. Ціль - судак. В мене 0(2 окунька не в щот), в напарніка кілограмовий. Отаке
     
    • Нравится Нравится x 7

  2. Pallas

    Pallas гость Временно заблокирован

    вискочив на 2 годинки на старицю на Вишкові. Окунець покльвував справно, правда дрібний, від 5 до 30 грамів, мав кілька сходів крупнішого. Клювання були на все, ловив і твістерками і нано-міноу, і полярісами і іншими червячними приманками.
     

    Вложения:

    • IMAG0764.jpg
      IMAG0764.jpg
      Размер файла:
      224 КБ
      Просмотров:
      320
    • IMAG0763.jpg
      IMAG0763.jpg
      Размер файла:
      508,9 КБ
      Просмотров:
      319
    • IMAG0759.jpg
      IMAG0759.jpg
      Размер файла:
      519,3 КБ
      Просмотров:
      328
    • Нравится Нравится x 15
  3. IronFish

    IronFish гость Временно заблокирован

    Був в Мелево.Рівень води низький .Матросики клювали з апетитом,на вагабонд ворм,ультрафіолет навіть не куштували.Підняв одного на 300гр.
    Хочу ЩЕ!!!
     
    • Нравится Нравится x 8
  4. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні колеги рибалки. Сьогодні маючи вихідний вирішив половити полосатого, їхати далеко не хотів отож вибір був зроблений на користь однієї стариці р.Стир поблизу Липлян, полосаті розбишаки ловались справно зо два десятка насмикав хоча розмір в основному антитрофейний, було кілька штук більш-менш нормальних, окунь надавав більшу перевагу різним червякам на шарнірному монтажі бошка 2-3гр.
    Фото додаю.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 35
  5. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Добрий вечір шановне товариство. Сьогодні по обіді з Віталієм В.В.В. пройшлися до Вишківської стариці з старицею вийшов облом майже вся замерзла :), зато досить добре покльовував окунець на річці з півтора десятка вдалось вмовити, сьогодні весь риб був патріотично налаштований клював виключно на український продукт, а сами ''Cruel Leech 5,5'' від ''Crazy Fish'' і харківський джавастік всякі там японці сьогодні курили отаке.
    Фото додаю.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 30
  6. Хижак

    Хижак гость Временно заблокирован

    Минулої неділі випала нагода поїхати з друзями на рибалку в Боремель. В 12 год. ми вже були на місці, ще 20 хв. і ми озброївшись спінінгами попливли за хижаком. Після години марного полоскання гуми блешень і воблерів я помітив як недалеко від нас один рибак вправно виймав окунів на зимову вудку, ми вирішили підпливти і поцікавитись на що він ловить. Виявилось на зимові блешні, як він розповів в Луцьку в магазині Карась що на старому ринку купив їх по 14грн. Це блешні ручної роботи місцевого майстра, вирішили на місці купити декілька штук, але продав лише одну і то за 25 грн. За 10 хв. зловив 2 невеликих окуня на 150 - 200 г. і обірвав:( Хто що може сказати про ці блешні? Ловити пробували?
     
    • Нравится Нравится x 1
  7. kayot

    kayot гость Временно заблокирован

    реклама???????
     
  8. Хижак

    Хижак гость Временно заблокирован

    Ні, просто цікаво почитати думки інших рибаків про саморобні блешні. Їх багато в магазинах, але я на них ніколи не ловив, декілька разів був на заливі з мормишкою. Я нелюблю їздити автобусами, тому зима в мене зазвичай пролітає, але цієї зими є можливість поїхати машиною в Боремель тому і зацікавився блешнями.
     
  9. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    Ловлю в основному на "самопали". Роблю сам і робив дядько. Не скажу шо панацея від безкльов"я, але часто виручають. Особливо по відкритій воді
     
    • Нравится Нравится x 1
  10. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    Можна. Якраз в неділю "полоскав" ці бльосни в Чабенях. Проте окунь надав перевагу мотилю:пардон:. Цього дня приманки ручної роботи курили збоку, а на мормишку вдалося наловити непоганих окунів. Загалом в улові окунь(від відвертої дрібноти до кабанчика в 370гр., паро плотвичок і один лящик. :стыдно:
     

    Вложения:

    • RSCN1020.jpg
      RSCN1020.jpg
      Размер файла:
      375,2 КБ
      Просмотров:
      333
    • Нравится Нравится x 10