Березновский р-н

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Горыныч, 11 июн 2007.

  1. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    В минулому році, з компанією, 6 разів був в Полянах. Всі виїзди результативні. Від 2-х хвостів до 20 кг щуки від 300г до 3 кг, попадався окунь до 300г. Правда три стави, де була найбільша щука, восени 2007р. спущені. Але залишились інші, де "маленькой,но до х... багато". Сподіваюсь за зиму підросла. Ловили на РЕЛАКСИ КОПИТО білі з чорною спиною (чим більший розмір, тим крупніша риба, зворотня сторона - менше покльовок). В окремі дні і на окремих ставах ловили виключно на ПОПЕРИ. Був день, в червні, коли ПОПЕР щука, образно кажучи, хватала в повітрі. Восени, ближче до зими, бачив, що непогано працюють різного типу КОЛИВАЛКИ, проте сам на них не ловив, не мав, та і не бачив потреби.... всі хто був в Полянах були з рибою. Саме після Полян 2007р. "присів" на спінінг, відмовившись від улюбленого фідера.
    Рибалка в Полянах платна - 30 грн, проте, вважаю, того варта. Значно кращий результат - ловля в забродах.
     
    • Нравится Нравится x 6

  2. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    Вопросик:
    А когда начинается сезон на щучьих ставках?Или туда уже можно ехать?
    Спасибо:)
     
  3. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    30.03.08р. Поляни

    На компанію з 4-х осіб - 14 або 15 щук (чому „або” скажу пізніше, цікава історія) по 0,5-2 кг. Почали з т.зв. „центрального” ставу. Відразу на початку взяв щучку на 0,6 кг на 5см біло-чорний РЕЛАКС КОПИТО. Через 2 години результат не змінний. Розбрелись хто куди. Я з „Батьой” пішов направо під ліс, а як потім виявилось ходити треба було наліво в прямому сенсі цього слова. Годину полоскали твістера на ставу під лісом, де добре ловили минулого року, поки випадково не зустріли місцевого, який ствердно заявив „хлопці, що ви робите!..., тут риби н-е-м-а”. Виявляється, цей став спустили в грудні вже по першому льоду, про що ми і не знали. А тим часом, хто пішов „наліво” із сріблястими оберталками типу ЛОНГ і коливалками періодично потягували рибку.
    Коли бродив поміж ставками, трапилася цікава історія. Витягаю кілограмову щучку. Підсік за піднебіння. Щоб не поранити руку, гачок вирвав наживо, щуку склав калачиком і в пакеті втиснув в боковий карман куртки. За хвилин 10 щука якимось чином вистрибує і прямо туди, звідки прийшла. Поплювався, ловлю далі. Через хвилин 40, метрів 15 в стороні ловлю другу кілограмову щучку. Нібито знайома фізіономія? Відкриваю рот, точно піднебіння розірване!!! Ніхто не міг повірити, що травмована, шокована, добре пом’ята щука повторно поведеться ще й та ту ж саму наживку. Ото ж одну щуку зловив двіччі.
    Така ось історія. Щука вже віднерестилась і схоже "відчехлилась" після нересту. Так що вперед за хвостами!!!!
     
    • Нравится Нравится x 9
  4. Льоша

    Льоша гость Временно заблокирован

    Де знаходяться Поляни. Як туди проїхати
     
  5. aleksey_gregul

    aleksey_gregul гость Временно заблокирован

    • Нравится Нравится x 3
  6. Boroda

    Boroda Рыболов

    Сообщения:
    994
    Симпатии:
    3.018
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    54
    Цена осталась та же?
    Есть ли разница в цене при ловле щуки и карпа?
     
  7. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Здається різниці не має

    Добавлено через 32 минуты
    Ціна не змінилася - 30 грн за добу.
     
    • Нравится Нравится x 1
  8. yurec

    yurec Рыболов

    Сообщения:
    16
    Симпатии:
    53
    Адрес:
    Ровно
    А в Квітні можна буде ловити(я про нерест(заборону))
     
  9. aleksey_gregul

    aleksey_gregul гость Временно заблокирован

    Телефон охраны (Вася) 80969483681
    Звоните.
     
    • Нравится Нравится x 2
  10. Горыныч

    Горыныч гость Временно заблокирован

    20.06.08 став в с. Балашовка Березновского р-на.

    В пятницу после работы (около 18-30) стартуем с Толиком на Березно. Около 20-00 на месте – красота. Слегка перекусили и кидать с берега, поныряли за Толика блесной – водичка отличная… Водоем красивый, на берегу следы от рыбаков присутствуют, но везде чисто – ни бумажки.
    http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/228_thumb.jpg http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/229_thumb.jpg http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/236_thumb.jpg
    Было пару тычков мелкого окушка и все – вся надежда на утро. Разожгли костерок, поужинали, повалялись, покурили и спать – я в лодке, Толик в машине. Надо сказать комарья было немеряно, мне пришлось спать накрываясь с головой…

    http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/249_thumb.jpg http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/257_thumb.jpg
    В 4 подьем, подкачали лодку и на воду… Утро супер, но с восходом солнца ставок заволокло туманом.
    http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/265_thumb.jpg http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/268_thumb.jpg http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/272_thumb.jpg
    Пробовали и на глубине по центру става (около 3-4 м) и под берегами (при глубине 1-1,5 м), но рыбку не нашли. Кажись, почти одновременно было и у меня и у Толика по тычку и на этом все. Около 11 выплыли на берег, позавтракали и решили переезжать на ставок с колоритным названием «Пипло».
     
    • Нравится Нравится x 10