Бесплатно р. Горынь

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Горыныч, 14 май 2007.

  1. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    В субботу с обеда удалось вырваться покидать спин на Горынь. Учитывая, что темнеет уже рано, далеко решили не ехать, до шлюза, а там побродить. Побродил... Моросил дождик, бреговая глина мокрая и скользкая и я по ней проехал как на коньках и уехал в Горынь. Почти по шею мокрый вынужден был закончить рыбалку почти не начав... Моматюгался с приятелем своей нерасторопности и поехал домой. Вот такая вылазка на Горынь вышла...
     
    • Улыбнуло Улыбнуло x 15

  2. SashulkaB3

    SashulkaB3 Рыболов

    Сообщения:
    6
    Симпатии:
    12
    Адрес:
    с.Александрия
    Возраст:
    Ну Влад ти пообережніш будь.
    Я в неділю і районі між мостами трас в с.Олександрія бродив по річці, бачив два нехилих сплеска риби, іто по прибережній лінії в траві. Скільки кидав, міняв типи проводок, міняв насадки то нуль. Доречі вода таки добре піднялась, до пів метра то точно.
     
    • Нравится Нравится x 2
    • Информативно Информативно x 1
  3. ALEX19851985

    ALEX19851985 Рыболов

    Сообщения:
    63
    Симпатии:
    139
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    38
    :hi: 20.10.13 була вилазка в Хотинь. Це був перший раз коли я розізлився і розчарувався в рибалці у цьому районі.:bj:
    Погода була не поганою, сонячною, проте боковий вітер трохи дошкуляв риболовлі... На старицях ОП, навіть покльовки не бачив , при всьому арсеналі, вобів , заліза - все мовчало. пішов на карери, по дорозі розмовляв з багатьма рибаками, всі кажуть , що хоч і пізно краще піти в ліс грибів пошукати :zachet:. на карері зустрів "удачливого" рибака ,який спіймав одного спортивного окунця.:gi-gi:
    рибалок було дуже багато,і я в забродному костюмі вирішив забитись через непролазні хащі на болотце , між карерами, на фото є.
    У воді - 2 палки , браки сіті ставили:злой::злой: , та всеж на мілині побачив зубату, яка втекла дуже швидко. пробую закидати в невеличку заросшу лагуну попером, бо нічого іншого там не проведеш. на 2му забросі бачу як до моєї приманки мчить з комиша підводна торпеда! Щука взяла дивно: вискочила повнісю з води і атакувала поп з верху, - промах, удар вже під водою, знову промах, більше ударів не було, проходить секунч через 5 біля мене в 2метрах , у чистій як сльоза воді пропливає щучка см 60. Подивилась на мене і попливла у своїх справах.все таки якоря на поперах Страйк про - повне Г... :censored: Батько, який рибалив в Острозькому районі Юзурівські попери завбачливо залишив собі :стыдно:.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 19
  4. forik

    forik Рыболов

    Сообщения:
    37
    Симпатии:
    473
    Адрес:
    г.Ровно
    В неділю 22 грудня закрив сезон по спінінгу 2013. Поїхав в Хотинь на Горинь, на старицях повно рибаків, ну перший лід, да,:bj:жерлиць по десять на кожну щуку:predator:, та щось не видно її, ловлять дрібноту з мізинець, ну да ладно. На кар`єри не ходив, не знаю як там. На річці рівень води може на метер вищий звичайного, вода чиста, якогось руху не видно, почав з воблерів, потім перейшов на вертушки, далі силіконів кілька зацепив за коряги, ну це норма для Горині. Хотів вже їхати на час додому, та погода супер :solnce2:, думаю походжу ще. Надів свою самодєлку- мідну вертушку, приблизно 5 розміру по меппсу і давай проводити біля дна, один зацеп за корягу, ледь витягнув, другий, третій, та ні щось коряга поплила проти течії :somyara:, тягну, опа слабий ривок, ще, це вже цікаво, підвожу під берег,:фигасе: лещ, та ще й за нижню губу, отаке, дома заважив 2,2 кг. Не знаю, чи то старі лящі стають хижаками, чи то так повезло його зацепити.
     

    Вложения:

    • f 001.JPG
      f 001.JPG
      Размер файла:
      494,8 КБ
      Просмотров:
      648
    • Фото0638.jpg
      Фото0638.jpg
      Размер файла:
      186,3 КБ
      Просмотров:
      553
    • Фото0644.jpg
      Фото0644.jpg
      Размер файла:
      148,9 КБ
      Просмотров:
      576
    • Фото0651.jpg
      Фото0651.jpg
      Размер файла:
      225,5 КБ
      Просмотров:
      609
    • Фото0654.jpg
      Фото0654.jpg
      Размер файла:
      265,7 КБ
      Просмотров:
      614
    • Нравится Нравится x 29
  5. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    Гайнув сьогодні з ранку на річку. Рішив теорію провірить, і пройтись по своїх замудрених місцях.%). Вранці погода була мутна, а головне що повнолуння.:zachet: Правда що клювакі не змушували чекати. Спочатку пара реалізованих клювак на воб. потім почав працювати силік. Фото0222.jpg Зубата пуста, і не крупна.(малька в цьому році буде вдосталь!) Горинь починає ставати в свої береги. Фото0223.jpg Було 3-и реалізованих Фото0224.jpg , 3-и проводкі зубатої до берега, 1-н сход, і одна з пірсінгом пішла восвоясь. Рибачив з 8-30 і до 12-00.з 11-ї години почався вітер не комфортний, навіть небуло можливості зробить заброс. До машини не йшов, а ледве встигав клешні піднімать.:в_натуре: По дорозі до дому, було багато тополиних відростків звалено. Ось такій звіт- Да-а-а-а!!!
     
    • Нравится Нравится x 37
  6. RomLam

    RomLam Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.086
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    31
    Всім привіт!
    Получилася сьогодні в мене спонтанна рибалка, нічого не планував, але в годин 11 на Горині. Вода в порівнянні з минулим разом (в суботу був) піднялася на 10-15см. Ловив всього пару годин, риба по-трохи активізується, але не дуже:gi-gi:. Було декілька клювань і все.... Шнувки, звичайно ж, випустив.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 20
  7. zvod

    zvod гость Временно заблокирован

    Були сьогодні - п'ятниця .... азот за шлюзом...
    Коротко. Рівень та прозорість води - літня. Зранку досить холодно та та поривчастий східний вітер. Як результат кльов досить вялий. Але ближче до обіду трохи розклювалось .... Влітали трофейні екземпляри плотви ... Взагалі вся плотва абсолютно різна за розмірами. Я ловив в основному на кукрудзу .... мій товариш на бутер опариш та мотиль. В нього плотви менше але в улові гарний підлящик. Прикормка щось близьке до салапінки + арома VDE перечна. Оснастка тонка - Бо варіант з повідком 0,12 мм та довжиною менше метра приносив тільки одиничні - непостійні результати. Хочу сказати що риба абсолютно непрогнозована ... Не можливо щось думати-гадати на завтра .... все змінюється як найкраще і навпаки ліченими годинами.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 15
  8. Arthur70

    Arthur70 гость Временно заблокирован

    В цю пору року,і на кукурузу,це доволі цікаво.:hi:
     
  9. zvod

    zvod гость Временно заблокирован

    Ну я б сказав цікаво було те, що верховодка повністю заглотнула одну з ненайменших кукурудзин ... оце був варіант ... А для плотви і густери це досить і досить нормально ... лящ не сильно любить ... А ось перловка чи пшениця оце універсальний варіант ... але не завжди бере , потрібно довго вичікувати і ще потрібно добре закормити тим на що ловиш .... а от опариш не проходить бо дрібнота і верховодка перша за всіх...
     
    • Нравится Нравится x 1
  10. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    З п'ятниці на субботу з товаришем вискочили на Горинь. Рибалили в районі Постойного. Бонусів та хороших клювань не було... Насадки та наживки використовували різні: опариш, росянка, горох. Але в уловах невелика густера та пічкурі... Одного з впійманих пічкурів використав в якості живчика, безрезультатно, хоча певну активність хижак проявляв. Вправи зі спіном дали лише обриви приманок в закорчованих ділянках ріки. Але дуже задоволений виїздом. Побули на природі, переночували під красивим зоряним небом подалі від міста. Спокійно і гарно на природі, співають пташки, жаби кумкають, під такий акомпанимент і подрімав трошки під розсипом зірок. Чекаю з нетерпінням вихідних і після картопель і городів зразу на рибалку!
    Всім НХНЧ!
     
    • Нравится Нравится x 14