Річка Стрий

Тема в разделе 'Рыбалка в Львовской области', создана пользователем Artfabber, 24 авг 2007.

  1. Artfabber

    Artfabber Рыболов - теоретик Команда форума

    Сообщения:
    3.290
    Симпатии:
    8.672
    Адрес:
    Киев
    В Хокасии бывать не приходилось, но... Одна из не многочисленных горных рек в Украине это р. Стрый, что протекает во Львовской области. Довелось мне там жить в одноименном городе 9 лет. Естественно, рыбу я там ловил, своеобразная рыбалка, скажу я вам. До 1985 года водилась там такая рыба, как налим (оч. мало), голавль, мирон-усачь, или как его есще называют марена, подуст, синегуб (иногда поднимался в реку из Днестра), окунь (мало), пескарь, уклея, и верховка. В заводях, где было оч. много ила находили семидырок (личинка миноги). Форель водилась только в горах, а ловить ее там тогда запрещали. Четыре года назат, был в тех краях, знакомые говорили, что рыбу в реке всю выбили (впрочим, как и во многих местах). Сейчас в Киеве рыбалка куда лучше. А в те далекие времена и подавно!
     
    • Нравится Нравится x 2

  2. daiwer1979

    daiwer1979 Рыболов

    Сообщения:
    281
    Симпатии:
    1.927
    Адрес:
    Киев
    Возраст:
    44
    СЛАВСЬКО 2014

    Осень. За окном дождь. Предыдущий дождь поливал меня месяц назад в КАРПАТАХ. Между отдыхом с семьёй удалось полтора раза порыбачить. Рыбы поймать не довелось, но и так было очень хорошо... Жду следующего сезона. Я опять туда приеду. Не за рыбой, нет. За воздухом и журчанием реки, за сочной ежевикой и упругими беляками, за умиротворением и отрешением от городской суеты и гор информационной грязи.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 6
  3. Artfabber

    Artfabber Рыболов - теоретик Команда форума

    Сообщения:
    3.290
    Симпатии:
    8.672
    Адрес:
    Киев
    Я конечно извиняюсь,:стыдно: но в отчете есть некоторые неточности. Первая, это название населенного пункта, который называется Славське, и второе - реки с названием Стрий в данном населенном пункте нет. Речка Опiр есть, а так же небольшая речка Славка, которая и впадает в Опiр. А речка Стрий протекает далеко западнее этого населенного пункта.
     
    • Информативно Информативно x 2
  4. ISK

    ISK гость Временно заблокирован

    Доброго дня!
    Був в суботу 06.08 на Стрию, вибачайте що з запізненням пишу. Рівень води в нормі, прозорість трішки гірше ніж "чиста як сльоза"
    І так: 1). дорога просто ппц - перша маршрутка в Жидачів це шось з чимось (вот як є велика бочка з квашеними огірками - це шось таке подібне). В результаті пропустив свою зупинку і вийшов аж через 2, бо боявся проходити через людей зі своїм спінінгом За то трошки прогулявся повз ріку 2). Дуже різко похолодало(куртку навіть не скидав). 3). Дуже багато відпочиваючих в палатках (аж боявся біля них проходити шоб не заважати 4). Кльов: як -завжди місцевий рибак (єдиний якого я зустрів за 6 км ріки ) казав шо "після вчора супер клювало, вчора слабше, а сьоні взагалі ніц" жерех і голавль - повний 0, був лише 1 схід жереха 2 секунди після удару і судячи по розміру спини яка вийшла на перекат, там було десь 2кг+ Окунь тоже вимахувався, то хотів майже на місці подрочування, то проводку скорості ракетного крейсера Єдине шо здивувало, то це шо окунь був такий потужний, шо я аж офігівав від виважування - напевно всі окуні перед тим місяць відвідували качалку а коли клюнув бігфіш (+-350грам), я думав шо то сам Нептун сів на гачок :rjaka: Вот такі-то пироги
    Трошки відео про рибалку -
     
    • Нравится Нравится x 3
    • Улыбнуло Улыбнуло x 1
  5. ISK

    ISK гость Временно заблокирован

    Всім привіт!) Нарешті відвідав вчора річку Стрий, перший раз в цьому році) Запізнився на маршрутку і, як результат, біля води опинився лише в 10ій годині. Якраз почалась різко підніматись температура і приємна ранкова прохолода стрімко змінювалась важкою спекою…Мда-с, нормально так приїхав(( Зразу ж побачив, що Стрий висох приблизно на 50-60 см – аномальна спека останній тиждень не пройшла марно(( Одне, що тішило це мала кількість відпочивальників (як на цю пору року і місце лову) та «чиста, як сльоза» водичка…Проте риба була пасивна –вже наїлася в ранкові години і засмагала на сонці. Дуже обідно було бачити, як 5-6 півкілюшних голавликів просто пливуть за коливалкою/воблером/волкером/вертушкою і ніяк по-іншому на приманку не реагують((…Покльовку принесла зміна приманки на силікон. Та й дуже дивну покльовку, мені взагалі незнайому – риба після засікання почала крутитись на одному місці, я аж подумав, що зачіпив змію. Але це лодошечний бичок захотів врятувати мене від нуля))…Потім були ще покльовки маленьких окушків і влетів ще 300грамовий бонус) А в 12ій вже почав збиратись додому, оскільки нереально було вже ловити в таку спеку…От-така получилась рибалка, в сам пік пляжного сезону))
    Коротенький відеозвіт –
     
    • Нравится Нравится x 8