Рыбный патруль Киева и Киевской области

Тема в разделе 'Рыбинспекция', создана пользователем Крока, 7 июн 2011.

  1. Станиславович

    Станиславович Рыболов

    Сообщения:
    1.070
    Симпатии:
    3.096
    Адрес:
    г.Полтава
    Возраст:
    60
    Зрозумійте, нарешті, що і ті, хто Вам опонує, теж мають на це надію. Але ж і Ви справедливо зазначаєте, що
    Тому ми намагаємось, перш за все, інформувати риболовну громадськість про виявлений негатив. З надією, що на це звернуть увагу і відреагують хоч би заради майбутніх виборів. PR - ом займаються і без нас. Повірте, Ваші оппоненти не пессимісти, вони просто добре інформовані. Також вони не бажають сприймати бажане за дісність. Я не закликаю Вас зняти рожеві окуляри. На Бога, носіть, як що вони Вам до вподоби! Я закликаю вас до толерантності. Це просто не пристойно, коли борсающимся в лайні людям твердити, що то - узвар. В мене немає великих запасів бісеру, щоб з Вами щедро поділитись. Тому не для Вас, а для тих, хто живе в реальному світі, хочу ще раз зазначити: намагання щось змінити на краще в низовій ланці, це все одно, що лікувати пронос чопиком у певне місце.
    Я - оптиміст. Сподіваюсь щиро, як що не задавлять вщент і не зведуть на нівець патріотів і істинних демократів, у 19-му році уся ця наволоч, яка зараз при владі, отримає на виборах гідну оцінку своій діяльності. Але це теж рожеві окуляри. Ці вчепилися до влади намертво. Попєрєднікі тихо курять, їм до теперішніх далеко.
     
    • Нравится Нравится x 13

  2. КотикМуркотик

    КотикМуркотик Рыболов

    Сообщения:
    767
    Симпатии:
    1.189
    Не розповідайте мухам за квіти, їх цікавить інше (приказка така).
    Я на стороні бджіл, мене цікавлять виключно квіти.
    Нова система має побороти стару корумповану, на це потрібен час, є і буде (до певного часу) опір старої системи, хто ж захоче віддати "своє рідне", свій заробіток. Будуть зраду-зрадну складати кіпами. Будуть розповідати, який він поганий новий патруль.
    Так само як і армія наша відбудована з нічого, як нац.поліція, прокуратура, СБУ, і все нове, що намагаються створити, рос.пропаганда і внутрішнє панібратство намагаються обкласти в три шари. Та риба плямкає губами (с).

    Про "попередники тихо шмалять". Можу нагадати, хто прос...в армію, справжній "полковнік", хто підписав нас на російский газ по "демократичним" цінам, кому сміття 15 років приносить надприбутки, і ще по три короби на кожного старого.

    І можна згадати тих, хто Газпрому надавав по вусах (17 млрд.), хто трошки надкусив (майже 2 млрд. не гривень) у "папірєдніков", хто відбудував нову сучасну армію, стіну "Пєтровича", долар "по 50", перемог багато, є чим пишатися.

    Літо, сонечко, квіти, мед, продовжіть думку. :trolling:
     
    КотикМуркотик
    Сообщение от КотикМуркотик было скрыто из-за низкого рейтинга. (Прочитать сообщение)
    • Не нравится Не нравится x 6
    • Нравится Нравится x 1
    • Улыбнуло Улыбнуло x 1
  3. Metiz

    Metiz завзятий рибалка Команда форума

    Сообщения:
    2.900
    Симпатии:
    12.685
    Адрес:
    Павлоград
    Возраст:
    47
    Политику - на х.... ! И весь гавносрач с нею связанный!
    Только про рыбный патруль, хлопцы прошу.
    Прекращайте! А то опять смотрю начинается....
     
    • Нравится Нравится x 8
  4. Игорь 1

    Игорь 1 Рыболов

    Сообщения:
    2.065
    Симпатии:
    3.046
    Адрес:
    Украина. Черкассы
    Возраст:
    63
    Котыкмуркотык, Я знаю, что кипит, но пардон Разговор действительно пошел в ПОЛИТИКУ. Котыкмуркотык, Извини, давай. лучше о рыбалке. Дружище, не в обиду. С ув. :присоединяюсь:
     
  5. stereo

    stereo Рыболов

    Сообщения:
    425
    Симпатии:
    4.109
    Адрес:
    Павлоград
    Короче устал я ждать от вас комментарий..
    Поэтому вам сюда
    http://fishing-ua.com/threads/4764/page-59#post-264440
    Не хочу от Ромы по шапке получить:)
     
    • Нравится Нравится x 9
  6. Крока

    Крока наложен кляп

    Сообщения:
    802
    Симпатии:
    6.733
    Адрес:
    г. Киев
    Возраст:
    63

    Абсолютно бесполезно ждать какого-то даже не конструктивного, а просто адекватного ответа. Это какой-то "зомби-ящик". Не хочется даже отвечать... пусть пасется на лугу, мед собирает... бджола...
     
    • Нравится Нравится x 9
  7. КотикМуркотик

    КотикМуркотик Рыболов

    Сообщения:
    767
    Симпатии:
    1.189
    Ви щось трохи перегинаєте. Я вам доношу свої думки.
    Мухи чи бджоли - покаже час.

    Хочете "помирати", ніхто не тримає.
    :trolling:
    Нехай клює.
     
    КотикМуркотик
    Сообщение от КотикМуркотик было скрыто из-за низкого рейтинга. (Прочитать сообщение)
    • Не нравится Не нравится x 5
  8. Magalon

    Magalon *Bilogorodka Fishing*

    Сообщения:
    2.076
    Симпатии:
    5.695
    Адрес:
    Київська область.
    Возраст:
    58
    Таке враження що Ви з іншої планети...(Без обід):присоединяюсь:
     
    • Нравится Нравится x 8
    • Улыбнуло Улыбнуло x 1
  9. Magalon

    Magalon *Bilogorodka Fishing*

    Сообщения:
    2.076
    Симпатии:
    5.695
    Адрес:
    Київська область.
    Возраст:
    58
    Потрібна воля та бажання! Його на мою думку в п.....х нема!:(
     
    • Нравится Нравится x 1
  10. Крока

    Крока наложен кляп

    Сообщения:
    802
    Симпатии:
    6.733
    Адрес:
    г. Киев
    Возраст:
    63
    19 липня Київський рибоохоронний патруль затримав 24 порушника

    20.07.2017

    Літо є одним з найактивніших періодів для рибальства. Тож Київський рибоохоронний патруль активно перевіряє водойми на предмет порушення Правил любительського і спортивного рибальства. Зокрема, за 1 день 19 липня рибоохоронним патрулем Київщини було затримали 24 порушника правил рибальства.

    «З початком сезону рибальства ми бачимо зростання порушень правил рибальства як браконьєрами, так і рибалками-любителями. Звертаємось до всіх, перед тим як вийти на водойму ознайомтесь з Правилами любительського і спортивного рибальства. Вони є на сайті Держрибагентства. За додатковими питаннями звертайтесь на «гарячу» лінію», – наголосив керівник Київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін.

    В рамках проведених спецоперацій за 1 добу, на Київському водосховищі було зафіксовано 14 порушень. З них, три протоколи складено на громадян за вилов риби в забороненому місці для рибальства та за вилов із незареєстрованих плавзасобів (ч.3 ст.85 КУпАП), 6 протоколів за перевищення добової норми вилову та 2 протоколи за грубе порушення правил рибальства (ч.4 ст.85 КУпАП). На Канівському водосховищі Київський рибоохоронний патруль затримав 10 порушників. Було складено 5 протоколів за ч.3 ст.85 КУпАП (лов риби з незареєстрованних човнів) та 5 протоколів за ч.4 ст.85 КУпАП за грубе порушення правил рибальства.

    За добу рибоохоронні патрульні Київщини вилучили у порушників 53 кг риби (біоресурсів) та 7 сіток. Сума збитків, завданих рибному господарству, склала 7 871 грн.

    Київський рибоохоронний патруль закликає бути відповідальними та дотримуватися правил рибальства. Якщо Ви стали свідком порушення правил рибальства чи збуту біоресурсів – прохання оперативно повідомляти на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50 або на «гарячу» лінію Київського рибоохоронного патруля 068-642-80-26.


    http://darg.gov.ua/_19_lipnja_kijivsjkij_0_0_0_4357_1.html

    ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________​

    Все вернулось на "круги свои" – патруль делает показатели на составлении протоколов на любителей. Что браконьеры закончились? Или неохота ловить тех, кого крышуете?

    На кой черт штрафуете людей за лов рыбы на незарегистрированных лодках!??? Вы на это не имеете никакого права. Посмотрите в нормативке свои функциональные права. Это "милые" мои называется коррупцией и превышением служебного положения! (Проверять регистрацию плавсредств имеет право Государственная инспекция маломерного флота и Водная полиция. И ВСЕ!).

    Специально для наших "рыбохватов" неучей привожу 85 статью часть 3, по которой они пытаются штрафовать рыболовов. Где в ней хоть слово о регистрации плав средств? Какие протоколы вы пишите, умники, что в них указываете? А так же на каком основании насчитываете рыболовам ущербы, за пойманную ими рыбу на незарегистрированных лодках. Вы, что там все поголовно сошди с ума? Или так нужны хоть какие-то показатели?

    У Кодексі України про адміністративні правопорушення:

    Стаття 85 частина 3. Порушення правил рибальства - тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від двох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб - від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
     
    • Нравится Нравится x 9
    • Информативно Информативно x 1