Млинів

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем yustar, 4 сен 2008.

  1. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні форумчани. Мій короткий звіт про рибалку на день рибака.Ми з друзями виїхали на р.Іква в районі села Перевередів і почали обловлювати русло вниз по течії, після обіду повернулися до пішохідного містка і пішли верх по течії. Нажаль повний нуль, риба нехотіла реагувати на жодну з моїх приманок. Думаю що риба була пасивна через підйом рівня води. Але в той час Олексій зловив два голавлика у Віктора теж пара і заліковий окунь.
    Дальше заїхали на водосховище де я накінець відійшов від нуля. Взяв один окунець на оберталку Mepps Aglia Long №2. На цьому все риби быльше небуло.
    В Луцьку зайшли в бар за кружкою холодного пива відмітити день рибака і наш фантастичний улов. І дійшли висновку що кльову небуло бо нестої ноги стали, а може вітер був нетой і ще безліч причин.
     
    • Нравится Нравится x 19

  2. voi2004

    voi2004 гость Временно заблокирован

    Були з сином на водосховищі з суботи на неділю рівень був дуже низький я не бачив що б він піднімався . Місцеві навпаки казали що рівень падає, хоча рівень води був надзвичайно низький якщо врахувати що всю Україну заливає. Зловили в суботу Окуня вагою приблизно грамів 500 довжина окуня становила 27 см.:wo_kakaya: на поплавкову вудку та декілька густер незначного розміру для вечері. В неділю зранку нам не пощастило хоча ловили на різні методи від поплавкової до спінінга. Місцеві рибалки розповідали що днів десять тому брав лящ та плотва пристойних розмірів. Клювала риба днів три після чого як обрізало, хоча рибалок на човнах було дуже багато. Так як риба була пасивна ми після десятої години зібралися. Ось такий день РИБАКА. Всіх з святом.
     
    • Нравится Нравится x 21
  3. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні форумчани. Короткий звіт про рибалку за неділю 25.07.2010
    Так як на інших водоймах на даний момент фактично кльов хижака відсутній, вся рибалка зводиться до полоскання приманок, після коротких обмірковувань що крім р.Іква на даний момент альтернативи немає. Заздалегідь розробляєм маршрут від с.Перевердів до Млинова. Прибувши на місце приготувавши спінінги приступаємо до ловлі. Зранку погода похмура, приємний вітерець, ближче до обіда починає припікати сонце. На багатьох перспективних місцях плесо води покрито ковром водяної рослиностю і зробити якісну проводку досить проблематично, було зловлено двох невеличких головнів на "Чабіка" який добре проходив над ковром з водоростей, малих прийшлось втопити, ще було декілька поклівок і один схід. В Олексія заліковий голавль і три хороших окуня. Також вимушене купання по причині зацепу за знаряддя місцевих браків, ще така закономірність чим ближче до Млинова тим більше сіток, інтиресно куди дивиться рибінспекція і місцеві органи влади.
    А взагаліто рибалка вийшла непогана, отримав заряд бадьорості на цілий тиждень.
    P.S. додаю фото

    DSC00744.JPG DSC00748.JPG
     
    • Нравится Нравится x 25
  4. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Вітаю із гарною риболовлею!
    Щодо рибінспекції - відповідальний по Млинівському району та ще прилеглих трьох районах - інспектор Ткачук Ярослав Миколайович (ось його телефони: 066-759-05-02, 096-866-81-96, 097-030-90-41).
    Відразу відзначу, що п. Ярослав Миколайович за весь період, що ми дзвонили та відзначалаи про факти порушення - не відреагував жодного разу. Єдиний момент, коли він начебто відреагував був на початку весни цього року після 6 Фестивалю - тобто, порушника (людину із аквалангом) він затримав, однак протоколу про порушення не подавав до суду, про що відзначив Президент РОФРС (Щевич І.П.)
     
    • Нравится Нравится x 17
  5. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні форумчани. Звіт про рибалку 31.07.2010р..
    Отож в 6.00 ми вже на Млинівському водосховищі і приступаємо до самої ловлі в районі мосту і біля технікуму, місць для закиду недуже багато по причині високої активності місцевих рибалок, зі слів одного рибака в основному ловилася невелика риба, також багато рибалок ловили з човна.Покупавши десь з годину приманки і немаючи жодного клювання вирішуєм відвідати річку.Приїжаємо на р.Ікву в районі с.Перевередів. На перших закидах біля пішоходного містка беру непоганого окуня на "Silver creek z" від SSV дальше ще один окунець прямо з мосту, також на цю прманку спокусився голавлик на одному із поворотів. Дальше вирішую протестувати приманки які були придбані непередодні, а саме "ION XS" від KASADAKA.Летить як для такого малюка вага 2,1гр. непогано, робоча глубина трохи менша ніж заявлена виробниками, над травою проходить добре, трохи завалюэться на сильній течії, нажаль необловився, але думаю що в цього малюка все попереду. Друга приманка "Frogi Cnk35F" від River2sea, майже поверхнева траву проходить добре а на течії аж вискакує з води за що одразу отримала нову назву "Crazy Frog". Також розловив "L-minnow-33" від Yo-zuri який лежить без діла в мене в коробці вже з весни, взяв окунь. У Віктора два головня в Олексія вісім і один жере. Перекусивши вирішуєм відвідати для себе нове місце, кілька хвилин і ми на новому місці правда дорого недуже добра для їзди але заради рибалки на такі дрибниці можна незважати.Прибувши на місце переходим міст ідем верх по течії місця там справді чудові але нажаль клювання риби небуло, було правда декілька виходів на приманки, але брати нехотіла. Покидавши ще трохи і немаючи жодного результату вирішуєм закінчувати рибалку.

    Фото додаю:

    P7300488.JPG P7300490.jpg
    P7300492.JPG P7300493.JPG
    P7310496.JPG P7310497.JPG
     
    • Нравится Нравится x 28
  6. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Думка про ловлю нічного головня родилась не спонтанно. Одне із повідомлень нашого колеги юного рибалки Анатолія про випадкову нічну вилазку якось „захопила”. А тут на носі III Кубок Волинської області по береговому спінінгу. Отже, планувалась вимушена ночівля на просторах р. Іква у смт Млинові. Як же не скористатись цим шансом спробувати піймати головня.
    Оскільки ловити у відведеній для змагання зоні було заборонено усім його учасникам. Місцем стала – місцева ГЕС у Млинові. Дякувати колегам усі сектори для змагання „розбиті”, а тому зробивши діло, вирушаємо на дамбу. Десь так після 23 год. 31 липня 2010 року ми і пішли. Сон хоч і бере своє, але і цікавість бере не менше.
    Перші кілька закидів нічого не приносять та лічені хвилини обертаються у вимушений крик: „Є-є-є”. Це був голос юного Максимки. У його руках тримається перший трофейний головень та ще „нічний” на ул-спін. Далі кілька хвилин боротьби, складаємо підсак і виймаємо красеня.
    Ось він „Нічний головень” (біля 800-900 гр) у виконанні Максима М. - фото №1
    Приманка – на укр. „Міджик” від „Страйк про”. Трійники від такого красеня таки розігнулись.
    А ось і сам автор трофею - фото №2
    Нічному головню судилось довго жити – був відпущений у рідну стихію майже бурних потоків р. Іква на Млинівській ГЕС.
    Був ще один цікавий момент. У нашого друзяки Андрія на ГЕСі один монстр-головень на потужній покльовці обриває воба. І хоч згодом Андрій мав ще одну покльовку і вже було тримав головника, однак перше клювання за його словами було куди потужнішим. Зрештою, це і вся риболовля. Вже після 1 год. ночі помандрували до палатки, адже о 4 год. відкривалось змагання (друга недоспана ніч далась таки важкувато). Та спогади лишились приємними…

    Фото №3 - не коментую. Схоже, що так родився новий головлятник, хоч і юний, зате завзятий.
     

    Вложения:

    • P1130643.JPG
      P1130643.JPG
      Размер файла:
      287,8 КБ
      Просмотров:
      496
    • P1130647.JPG
      P1130647.JPG
      Размер файла:
      247,3 КБ
      Просмотров:
      504
    • P1130648.JPG
      P1130648.JPG
      Размер файла:
      229,7 КБ
      Просмотров:
      463
    • Нравится Нравится x 26
  7. Толик

    Толик гость Временно заблокирован

    Яка проводка?
     
    • Нравится Нравится x 2
  8. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    - чесно, не питав. Думаю, що твіч, оскільки воб-мінов. Та і сам смик нині на головня - дуже гарно працює.
     
    • Нравится Нравится x 4
  9. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Учора мав можливість уперше в цьому році рибалити із човна на Млинівському водосховищі. Саме запрошення від товариша стало у нагоді. Вже біля 7 ранку випливаємо. Зі слів приятеля було відомо, що ще напередодні риболовля була непоганою. В принципі у нас риболовля також вдалась.
    Узяли по одній щуці від 1,5 кг та ще зо три десятки окунів. Весь улов на мікроджиг. Серед приманок у фаворі - дюймова та 1,5 дюймова резина, рачки. Колір - фіолет, масло та похідні від них. Джигувати можна було і 1,5 гр. і 4-5 гр.
    Фотіка не брали - відповідно улов не фотографували. Додому забрали виключно більші екземпляри, дрібноту відпустили. Бачили двох дайверів - схоже, риби стане менше, адже за словами місцевих щуки у цьому році практично вже не має.
     
    • Нравится Нравится x 34
  10. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Сьогодні побували у Млинові разом із друзями.
    Розпочали ловити із водосховища. Початок був непоганий. Кожне нове місце приносило клювання та полосатого. Найбільший окунь потягнув десь на 200-250 гр.
    Потім вирішили опробувати ловити на річці.
    Річка порадувала і в той же час засмутила. Порадувала кльовом окуня. При цьому окунь клював непоганий. Вперше опробував спінінг від Джакала "Каліго" до 3,5 гр. в умовах течії – уви, 3 гр. провалюється. Було не дуже комфортно при тому, що рівень води піднявся і течія була непоганою. А ось приятель Микола обловив нас в рази своїм спіном також "Каліго" (здається, до 5 гр.). Однак товариш мав прикрість одного із своїх Джакалів (до 3,5 гр.) обломити – невдало витягував окуня біля 200 гр. Із подібними спінами окуня навіть у 200 гр. не слід підіймати спіном – уже перевірено. В принципі друзяка тримався достойно, спіна поладимо, однозначно. Гадаю, буде щось цікаве і по своєму унікальне. Однак вже на вечір інший товариш по команді обламує кінчик від „Кінгфішер мікроджиг” на тій же річці. Не знаю, чи є це злим роком, однак щось тут нечисто…
     
    • Нравится Нравится x 35