Рыбалка в Шепетовке и окресностях

Тема в разделе 'Рыбалка в Хмельницкой области', создана пользователем vik2007, 18 мар 2009.

  1. kozachyk

    kozachyk Рыболов

    Сообщения:
    213
    Симпатии:
    534
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    39
    Сьогодні ми з батьком вирішили відправитись на лід.Вирішили їхати в с.Городище на так званий монастирський став,казали що покльовував карасик.Зранку приморозило трохи наживили мотильчиком вудки і ждем.Перший на стоячку клюнув окунь десь 300гр.,потім стало тепліше і пішов трохи карасик.Зловили 14 карасів і 2 окуні непогані.Рибаків було десь 30, я налічив,після обіду почало все пливти веснааааа:solnce2:
     
    • Нравится Нравится x 9

  2. ХРОНФІШ

    ХРОНФІШ гость Временно заблокирован

    підкажіть як відписати повідомлення

    Добавлено через 11 минут
    відписую за свого друга який на тій неділі був в с. Пліщин. Результат рибалки 10 карасів і 1 схід коропа під лункою, а його напарнику пощастило більше 2 коропці кілошки і зо2 десятки карасів. Карась немаленький 100-300гр. Дуже задовбує йорш зі спічку

    Добавлено через 1 час 12 минут
    Розказував знайомий що добре йшла щука на жерлицi в КУПИНО. Зловив десь до 10 щук до 1кг. Ще йде щука на жерлиці в с. Рудня. На мотиля покльовуе окуньок, всякий.

    Добавлено через 21 час 56 минут
    Е інформація шо добре ловиться в юначках. Ловиться: окунь, плотва, йорш, карась. Досить непогано. Хоча е одна проблема мало часу ловити. Дизель приходить на місце 4ранку, а 12-40 назад,а в цей час саме клюе. Останій дизель десь 23. Хто неїздив зі знайомих всі задоволені.

    Добавлено через 22 часа 4 минуты
    DIMON13, нeпідкажеш яка ситуація на голубому карері під судилковом? Там ще е шось.
     
    • Нравится Нравится x 4
  3. ХРОНФІШ

    ХРОНФІШ гость Временно заблокирован

    В цю суботу ходив на щуку, на ВОДОКАЧКУ район лісхоз. Ловив за дамбою там є плесо, щука треться і заходить туди по річці КОСЕЦЬКА. Незловив нічого, ударів небуло, хоча мужики стояли в пятницю в ночі на паук і зловили зо 5 щупаків, від 1,5 кг.

    Добавлено через 10 часов 46 минут
    Хто знає шотам за ситуація в судилкові на МЛИНСЬКОМУ? Чув що месні ганяють, зимою недавали мити мотиля. Десь на тому тижні добре брав карась один рибак зловив 15 кг карася і карпа на 4 кг. Казали шо шепетовських рибаків ганяють.
     
    • Нравится Нравится x 4
  4. DIMON13

    DIMON13 Рыболов

    Сообщения:
    94
    Симпатии:
    235
    Адрес:
    SHEPETOVKA
    Возраст:
    34
    хронфiш. на голубому ситуацiя погана потрошки вiдновлюэться окунь пiсля сильного замору 2008р. а щучька маленька грам300 не дають вирости браки, та щей вона виходить на нерест на розливи якi потiм пересихають, виключеня попереднiй рiк коли вода була аж до морозiв то щучьки з сигарету йшли назад в карэр, в один день допомагав i'м ) отак. а за судилкiв ща розузнаэм.
     
    • Нравится Нравится x 5
  5. Сергей Викторович

    Сергей Викторович Рыболов

    Сообщения:
    9
    Симпатии:
    45
    Адрес:
    Шепетовка
    Приглашаем спинингистов к участию в зарыбке щуки в шепетовском районе.
    Все вопросы в личку.
     
    • Нравится Нравится x 2
  6. ХРОНФІШ

    ХРОНФІШ гость Временно заблокирован

    Вівторок вечері випала вільна хвилина, сідаю на скутер і вже на водоймі, на дачах, на пршій водоймі глухо. Потім поїхав на другу водойму, що біля переїзду на дачі. Уже на третій проводці був добрячий удар по силікону, незасік. Після того засік карандашика, випустив, якшо браки невиловлять то виросте. Було зо три ударчики, наверно окуньок. Клювало буквально годину з 17 до 18. Одним словом рибка покльовує, але слабенько, треба ждати погоди.
     
    • Нравится Нравится x 8
  7. ХРОНФІШ

    ХРОНФІШ гость Временно заблокирован

    городище

    Чув що ловлять в с. Городище на Монастирському. За одну удочку 10грн. Ловиться на мотиля карась, карп непопадався. Казали шо на одну удочку невстигав.:somyara:
     
    • Нравится Нравится x 3
  8. DIMON13

    DIMON13 Рыболов

    Сообщения:
    94
    Симпатии:
    235
    Адрес:
    SHEPETOVKA
    Возраст:
    34
    привіт всім сьогодня була екстримальна рибалка по погоді рибу не бачив джигував на карєрі та на дачях нуль, потім брат пішов і таки зловав на мнпс блек фурі 3 на 700г отак буває а кажуть приманка не головне))))))
     
    • Нравится Нравится x 2
  9. ХРОНФІШ

    ХРОНФІШ гость Временно заблокирован

    Вилазка

    Сьодні відкрив сезон по по поплавочній рибалці, ловив на мотиля, вода чиста видно було косяки карасів і плотви. Результат години рибалки 2 карасі 100гр, 1 плотва, і 2 ротана. І за того шо вода була чиста риба брала погано, шоб шось зловити прийшлось кидати матиля рибі під ніс. А ще недавала спокою всяка дрібнота(тюлька, синька,болотянка,букась). Перед тим ловив на спін на сакзаводському повний ноль, під берегом куча окуньових лент(ікра) може іза того і неклює, як в народі говорять боліє. Всім удачі.
     
    • Нравится Нравится x 6
  10. ХРОНФІШ

    ХРОНФІШ гость Временно заблокирован

    Сьодні рибачив з 10 години на дачах, погодка шикарна. Приїхавши на водойму, було видно як окунь ганяє малька. Хоча щука тоже давала про себе знати, косяк плотви розігнала з таким плескотом, шо бідна плотва чуть невицибнула на берег. За всю рибалку було 4 покльовки, з яких 1 результативна окунь грам 300. Отакато рибалка.
     

    Вложения:

    • Фото138.jpg
      Фото138.jpg
      Размер файла:
      324,7 КБ
      Просмотров:
      524
    • Фото137.jpg
      Фото137.jpg
      Размер файла:
      332,6 КБ
      Просмотров:
      527
    • Фото135.jpg
      Фото135.jpg
      Размер файла:
      295,2 КБ
      Просмотров:
      573
    • Нравится Нравится x 15