Річка Конопелька

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем B.B.B., 23 мар 2009.

  1. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Є така річка - називається Конопелька (по своєму гарна, мальовнича). Протікає дана річка через с. Носачевичі (відразу за смт. Рожище), від якого далі впадає у р. Стир.
    Отже, 21.03.09 після рибалки у с. Шепель (звіт ось тут - http://fishing-ua.com/showthread.php?p=40932#post40932) вирушили ми на р. Конопелька, що протікає через с. Носачевичі. Довелось крутнути через Торчин, Копачівку, а там вже через Рожище і на Носачевичі.
    Приїхавши на місце, перед мостом на річці робимо вилазку. Доступ до річки надто обмежений, лише у лівій та частково у правій частині і то в окремих місцях – можна обкидати із берегу. А так лише із човна, якого із собою не мали. Отже, ті місця, що могли обкидати, пройшли. Є кілька гарних місць, є гарні повороти, є ями до 6 метрів (за свідченням одного місцевого рибалки), заплави, але і сіток вистачає і браків також. Серед білого дня бачили, як місцеві перевіряли сітки. Схоже, що проживання біля берегу річки стало традиційною справою – ставити сітки тощо.
    На фоні цього „нахабства” та безкльов’я роблю кілька фоток річки.
    Гарна річка, гарне дно, що проходить лісовою смугою із пісочком. Вода, як це не дивно, прозора, в окремих місцях із червонуватим відтінком – такого ще не бачив.
    Довго на річці не довелось кидати, оскільки на трьох чоловік перспективних місць замало. Зробив кілька фоток, облазили берег. Жодних ударів та виходів не було.
    А вже після обіду, коли вертались від кар’єру, що біля р. Стир (звіт ось тут - http://fishing-ua.com/showthread.php?p=40938#post40938) вирішили ще раз кинути на р. Конопелька. Одним словом, частково відзначився мій дядько – мав один гарний вихід щуки, яка однак лише лишила слід на віброхвостові і все. Потім ще під’їхали до греблі на річці. Там особливих місць доступу мало, але і там без результату. Ось такою видалась рибацька прогулянка. Однак побачили нові місця, збагатились досвідом.
     

    Вложения:

    • P1050063.JPG
      P1050063.JPG
      Размер файла:
      303,5 КБ
      Просмотров:
      814
    • P1050071.JPG
      P1050071.JPG
      Размер файла:
      331,8 КБ
      Просмотров:
      1.047
    • Нравится Нравится x 15

  2. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Сьогодні дізнався від свого приятеля Василя, що у неділю 22.03.09 він із ще одним приятелем Сергієм знову побували на р. Конопелька. Захтілось хлопцям екстриму у таку "льотну" погоду.
    Результат виявився той же - нуль клювань, тичків, виходів. Знову бачили місцевих браків, що серед білого дня перевіряли сітки, навіть якась риба у цій сітці була. Потім переїхали до р. Стир на кар"єр перед с. Вишеньки (звіт, точніше кілька слів, у відповідній темі).
     
    • Нравится Нравится x 11
  3. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    Привіт. Вчора 10,04,11р рибачів на Конопельці в районі с. Звози(Ківерцівський р-н). Як казав Лобановський "Игрой доволен результатом не очень". За 3 години рибалкі одна "збита" щучка розміром з мойву і один ударчік такої самої під самими ногами. Дві покльовкі були на мікадовський віброхвост 6см "машинне масло". щучку втопив там же. бачив ще двох рибаків, казали шо зловили кільовку.
     
    • Нравится Нравится x 11
  4. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Віталій, а яка там річка у Вас?
    Маю на увазі які глибини, ширина течії, загальний доступ до річки тощо? Можливо, є фотки!
     
    • Нравится Нравится x 1
  5. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    Фоток нажаль нема. Буду там ще раз то пофотаю. Конопелька в районі Зозів досить невелика. В деяких місцях можна перепригнути, але є ямкі шириною 5-10м. глибини десь 0.5 - 2м можливо є глибші місця(сам не міряв). Течія різна. На ямках і бухточках повільна, на фарватері сильніша. На рахунок доступу до води то більш - менш норм. правда треба мати чоботи бо річка трохі розлита. були місця де я стояв трохі вище колін в воді. рибалка в основному на ямках бо як вже казав річку можна перепригнути. В Звозах таких ямок небагато,але якщо йти далі за течією в район села Олешковичі то там досить багато ямок , бухточок і т. д. тобто умови терпимі. Але тут є величезний мінус - б..дські бракі. Річка мала, тому там процвітають сєті, ятера, екрани, а по слухам людей з "дипломом" електрика тоже хватає. З риби водиться щука(зараз великої майже нема, але ще в 90 - х батько привозив екземпляри 2-3кг. це була норма), окунь, плотва, краснопірка, ментуз, піскарь, верховодка, підлящик, густера. (про інші види не знаю бо не ловив).
     
    • Нравится Нравится x 2
  6. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    Це що? Такої назви не чув, цікаво.
     
  7. luga

    luga Рыболов

    Сообщения:
    426
    Симпатии:
    3.149
    Адрес:
    володимир-волинський
    Возраст:
    47
    Російською налім,в нас теж так частенько називають,не одразу зрозумів.
     
    • Нравится Нравится x 3
  8. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    Так. Ще наліма називають миньок.
     
  9. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    Привіт. Щойно приїхав з рибалкі. Пробував ловити на річці в с. Звози. Тільки пробував бо нормально половити на улюблених місцях не вийшло. Річка перепутана сєтями. "Тєлєвізорів" стільки шо "Фокстрот" нєрвно курить збоку.:censored::censored::censored::. Шо зміг те достав і порізав(чуть не получів по шиї від мєсних "рибаків"). По самій рибалці: мав один тичок на віброхвостик від кейтеха і все.
    Ну і трошки краєвидів
    P.S. Фоткі сьогоднішні просто дата не виставлена:стыдно:
     

    Вложения:

    • DSCN0397.jpg
      DSCN0397.jpg
      Размер файла:
      574,7 КБ
      Просмотров:
      629
    • DSCN0398.jpg
      DSCN0398.jpg
      Размер файла:
      649,8 КБ
      Просмотров:
      528
    • DSCN0399.jpg
      DSCN0399.jpg
      Размер файла:
      484 КБ
      Просмотров:
      562
    • DSCN0401.jpg
      DSCN0401.jpg
      Размер файла:
      1 МБ
      Просмотров:
      524
    • Нравится Нравится x 14
  10. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    Привіт. Неділя 21.10. р. Конопелька, с. Звози, с. Олешковичі. За три години рибалкі мав 5 покльовок з них три реалізував. Щучок потопив. Ловив на віброхвости манс, релакс.
    P.S. Шось фоткі не йдуть
     
    • Нравится Нравится x 5