Млинів

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем yustar, 4 сен 2008.

  1. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні рибалки. Вчора з друзями перед роботою виїхали в Млинів, по дорозі вирішуєм, що будем ловити на водосховищі, десь пів п'ятої ми на місці, рибалок на водоймі досить багато і з берега і з човнів, погода похмура, вітер досить сильний. Збираємо спіни і вперед. Обкидуєм місця які в минулому приносили непогані результати, пусто, ні воблери ні оберталки результату неприносять, за винятком одного окуньчика на мікруху.
    Бути в Млинові і непобувати на Ікві то не є "good", маєм в запасі хвилин 40-50 переїжаємо за плотину майже на першому закиді отримую клювання головня, його ніжчим неспутаєш, через деякий час виловлюю невеличкого головня на чабі міноу, і окуня на звичайного чабіка. Час спливає пора їхати до праці, біля девятої змотуємось і додому.
    Фото додаю:

    Фото0502.jpg Фото0505.jpg Фото0506.jpg
    Фото0507.jpg Фото0508.jpg Фото0501.jpg
     
    • Нравится Нравится x 43

  2. kolia23

    kolia23 Рыболов

    Сообщения:
    66
    Симпатии:
    713
    Адрес:
    смт.Млинів Рівненської обл.
    Доброго всім дня. Вчораі із Dgab вирішили пошукати окуня по зіллі. Клювання почалися практично зразу як припливли на місце. Окунь клював на твістер малиновий дюймовий і воби міноу. Попадалися даже дуже файні екземпляри.
    ghgm.jpg
     
    • Нравится Нравится x 30
  3. Rostislavovich

    Rostislavovich гость Временно заблокирован

    продовження попереднього поста
     

    Вложения:

    • SAM_1649.jpg
      SAM_1649.jpg
      Размер файла:
      417,1 КБ
      Просмотров:
      353
    • Нравится Нравится x 22
  4. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні рибалки. Вчора побував в Млинові, по приїзді пройшовся водосховищем з надією зловити полосатого, майже за дві години лише один окунець. Дальше перехожу на річку, тут справи дещо кращі, доречі рівень води після дощів досить високий. Вирішив розпочати з оберталки, клювання отримав буквально на одній із перших проводок, підтягую до берега, досадний схід, причина розігнуті гачки на маньячці, дальше поставив мепс блек фурі першого номера, досить багато клювань, але майже всі холості. Ставлю воблера і на одній з проводок виманюю головня, дальше були ще досить агресивні клювання, декілька сходів під берегом і ще два головні і чотири окуня. Доречі головень на чабі міноу то один, просто фото ще одного вийшло недосить якісним.
    Фото додаю:

    Фото0524.jpg Фото0528.jpg Фото0527.jpg
    Фото0530.jpg Фото0531.jpg Фото0532.jpg
     
    • Нравится Нравится x 43
  5. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    Пока кипела вода на Шепеле, мы отдыхали компанией в Млынове…
    Я вместе с Серегой Самураем были в одной лодке, а ребята плавали на своих отдельно.
    С самого начала конкретно задержались потому, как пришлось повозиться с мотором. Вова и Колька тем временем нечего особого не наловили.
    Когда мы встали на точку, то сразу пошли невнятные поклевки и парочку писюнов таки поймали. Нам этого показалось мало, и мы решили переехать и, как оказалось, зря. Пришлось много перемещаться, но рыба клевала крайне редко. Серега таки умудрялся вымучивать несколько окуней на дюймовую резину, а у меня и того хуже, поскольку делал ставку на твиччинг.
    Как ни странно, рыбу мы нашли на песочке у пляжа, но клевал окунь крайне неохотно даже на съедобку. В итоге Самурай порвал зону и даже поймал парочку грамм до 300, а я не выловил и пяти окуней (подвел твиччинг). Мужики тоже что-то там поймали , но размеры не внушали.
    По ходу рыбалки эхолот показывал большие стаи рыб, скорее всего мирных.
    Сошлись все на том, что клев практически отсутствовал, и пришлось его искусственно активизировать уже на перевалочном пункте в Новослеловке.
    Сказать честно, рыбалкой мало кто был доволен, и многие сдались уже после обеда.
     

    Вложения:

    • IMG_4831.jpg
      IMG_4831.jpg
      Размер файла:
      195,8 КБ
      Просмотров:
      346
    • IMG_4838.jpg
      IMG_4838.jpg
      Размер файла:
      102,3 КБ
      Просмотров:
      324
    • IMG_4839.jpg
      IMG_4839.jpg
      Размер файла:
      263,3 КБ
      Просмотров:
      339
    • IMG_4848.jpg
      IMG_4848.jpg
      Размер файла:
      171,3 КБ
      Просмотров:
      345
    • IMG_4858.jpg
      IMG_4858.jpg
      Размер файла:
      209,8 КБ
      Просмотров:
      322
    • Нравится Нравится x 35
  6. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітаня шановні рибалки . Вчора з другом побував на р.Іква , результат один невеликий головень на чабіка на нього також кілька верховодок , окунь на ріджа також на ньго ще один схід головня і одна хороша поклівка . По дорозі додому заскочили на водосховище там ще один окунь взяв на міджа , в друга в активі два окуня які взяли на річці .
    Фото додаю:
    Фото0831.jpg Фото0832.jpg Фото0835.jpg
    Фото0836.jpg Фото0838.jpg Фото0839.jpg
     
    • Нравится Нравится x 36
  7. Ілля19

    Ілля19 гость Временно заблокирован

    тільки що вернувся з водосховища..... був перший раз на ньому....сподобалося все крім кльову))
    спочатку думав що не там і не на те шукаємо, але таких як ми було 99 відсотків)
    в результаті в мене один стограмовий полосатий і все....
    до обіду піднялась велика хвиля і риболовля стала дуже не комфортною.... лодку кидало в різні сторони.... зривало з якоря)
     
    • Нравится Нравится x 16
  8. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Вечір добрий сьогодні з друзями побували в тих краях , спочатку заїхали на водосховеще там отримав кілька вялх поклівок , дальше переїжаєм на р.Ікву в район с.Береги тут теж кілька холостих поклівок і "трофей у вигляді піскаря :wo_kakaya:" :D,дощ який моросить з самого ранку та ще звітром не приносить комфорту . Отож приймаємо рішеня повернутись в Млинів поки їхали дощ перестав і вітер став менший , стаєм біля старого мосту і обстукуєм ямки вниз по течії ті самі вялі поклівки , але вже результативні отож вдалось зловити десяток полосатих по приманках які працювали фіолт , джавастік і червячок Бейт бріз .
    Фото додаю .
    Фото1197.jpg Фото1198.jpg Фото1199.jpg
    Фото1201.jpg Фото1203.jpg Фото1204.jpg
     
    • Нравится Нравится x 37
  9. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Млинів, водосховище

    Відкрив зимовий сезон по Млинову.
    Розраховували на більше, проте і без риби не залишились, і всі задоволені.
    Ловили в районі дамби (технікум) на русловій бровці. Клювати клювало, проте розмір не вражав. Дуже багато дрібноти. Улов можна сказати був пристойний (окунь 40-250г), однак в минулому сезоні тут же ловились екземпляри до 800г.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 30
  10. Питон

    Питон Рыболов

    Сообщения:
    44
    Симпатии:
    489
    Адрес:
    Ровно
    Возраст:
    57
    В неділю компанією з трьох чоловік побували в Млинові, район Аршичина, за весь час що я відвідую дану водойму це один з найслабших виїздів відносно клювання, за день я зробив до соні лунок в різних перспективних місцях де з мого досвіду раніше можна було знайти рибу але відчутного результату це не принесло. Ловив на безмотилку, виловлено біля 10 плотвиць та один окунь, колеги почали підсаджувати блоху це дало трохи кращий результат, але не набагато, бонусів не виловлено. Виставляли жерлиці, три підйоми але ОП. Зі слів аборигенів 2-3 дні назад клювало не погано, але з кожним морозним днем клювання погіршувалось. Під час риболовлі зізвонювався з знайомими які рибалили в Хріниках (вже три дні) ситуація ідентична. Але не зважаючи на результат рибалки і сильний мороз відпочинок був приємний на льоді було доволі комфортно, відсутність вітру та сонце зробили день доволі комфортним і мороз не відчувався.
     
    • Нравится Нравится x 24