c.Коловерти

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем zurco, 18 авг 2011.

  1. zurco

    zurco гость Временно заблокирован

    Ще одне рибне місце на карті Рівненської області. Від центрального автовокзалу м.Рівне до місця ловлі 63 км. Добиратися на авто наступним чином: по трасі Рівне-Київ поворот на Сосновку, в селі Щекічин повернути направо, відразу декілька сот метрів асфальт, а дальше насип в досить хорошому стані, приблизно кілометри 3 до самого села Коловерти.В Коловертах брущатка, доїхати до Т- образного перехрестя і повернути направо. Після останньої хати ще до кілометра грунтова дорога, триматися лівіше і відкривається ставок. Ставок має продовгувату форму, на мій погляд до 1 км довжиною і найширшому місці метрів 300-400. Плата за добу 40 гривень, зазвичай збирає жінка орендатора. Для рибалки спеціально обладнаних місць немає, але де ловити є. Рибалок не багато, так в неділю було не більше10 на весь став. Місцями біля берегу камиші, але в основному берег чистий. Біля берегу глибини невеликі(біля дамби можливо більші, але туди не добрались на авто), на 5 метрову вудку глибина не більше, а то і менше 1 метра. Трохи далі уже за 1,5 метри.
    А тепер безпосередньо звіт про саму рибалку. Виїхали з сином в неділю 21 серпня о 04.00 з Рівного. В 5.00 були уже на місці. Тільки почалося світати. Двоє рибалок уже активно рибалили. Поки розклались, закормили місце і розвиднілось. Ловили на 3 махові поплавчанки, 3 донки і 1 фідер. На поплавчанки впіймався маленький окунець, а в подальшому на прикормку зібралася плотва, і час від часу підсікалася. Плотва тоже маленьких розмірів, в основному цікавилась черв'яками, опаришом, мастиркою і хлібом. На донки, що закидалися далі і глибше клювали карасі, особливо до вподоби припали черв'як та хліб. До 10.00 кльов був не дуже а в подальшому взагалі стих,за виключенням 2-4 покльовки за годину. Єдине радувало те, що в основному покльовки були впевнені і великий процент підсіквся.Уже можна біля 12 годи і збиратися, але у зв'язку з слабим кльовом та раннім підйомом син ліг перепочити десь пів-першої, а проснувся уже біля 17.00. Відразу і поїхали додому. До рибалки підготовка була хороша, єдине що уже на місці замітив - фотоапарата немає. А в дома виявилося, що один фотоапарат на роботі, други взяла покористуватись дочка, а фотка зроблена з третього, який уже відслужив своє, ще 5 років тому да і на розряжених батарейках, так що за якість вибачаюсь. В результаті було зловлено 2,1 кг. риби(на фото). Зі слів орендаторів в ставку водяться і карпи, но як говориться не в цей час і не в цей день. Погода була ранком так і на протязі дня безвітряна і було досить жарко. Зі всіх сторін лунали постріли(відкриття охоти). Не дивлячись на невеликий улов загалом рибалкою задоволені.
     

    Вложения:

    • IMGP0136.JPG
      IMGP0136.JPG
      Размер файла:
      142,3 КБ
      Просмотров:
      655
    • Нравится Нравится x 15

  2. pushustuy

    pushustuy гость Временно заблокирован

    мав можливість рибалити на даному ставку в червні місяці. їздив з ночовкою. відверто скажу задоволення отримав , але розраховував на краще, зловлено було біля 2-ох кг карася, із них тільки декілька "зачот". Їхати від Рівного трохи далекувато, як на карася, плата 40 грн. було зловлено 3 карпіка по 200-500 грам, яких жалко й забирати. цікава ситуація в тому, що карп клював виключно на червяка, а карась на нього брати відмовлявся взагалі. Ніхто поблизу нас також більшого нічого не ловив. Зі слів місцевих там багато хижака, якого мені знайти не вдалось.
     
    • Нравится Нравится x 11