ФЛУДИЛКА Волынской области

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем Ромко, 10 ноя 2008.

  1. diplomat

    diplomat Рыболов

    Сообщения:
    57
    Симпатии:
    293
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    48
    З гуми по щуці дійсно краще починати. Крім багатьох інших моментів - ціна, уловистість, універсальність - дуже важливим для тебе буде можливість переконатись у тому чи клювала щука чи ні по самій приманці. Навіть якщо клювання не буде реалізоване, або просто будеш не впевнений що це було - дотик до трави чи якоїсь іншої перешкоди чи удар хижака - по слідам зубів на гумі завжди зможеш переконатись, що вона хапала приманку. Це має переконати в правильності дій, добавити впевненості. По самим слідам, як правило, можна прикинути й розмір щуки. Також звертай увагу на джиг-головку - свіжі царапини можуть зявитись і там. Тверді приманки (воблери, блешні) такої інформації, у переважній більшості випадків, тобі не дадуть, хоча посилюють шанси на реалізацію клювання.
    До Релаксовських віброхвостів я б порадив добавити кілька твістерів від фірми Манс (10 см). Вони є в магазині Фортуна Рибалки і Риболов New. Ці приманки, як на мене, є дуже універсальними - крім щуки на Стиру ловив на них окуня, судака, жереха, головня.... Хоча це вже, як і інші поради по конкретним приманкам, носить дуже субєктивний характер.
     
    • Нравится Нравится x 2

  2. Антон100

    Антон100 гость Временно заблокирован

    Спасибо за позновательный ответ.А неподскажете адреса магазинов выше указаных
     
  3. diplomat

    diplomat Рыболов

    Сообщения:
    57
    Симпатии:
    293
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    48
    Обидва магазини знаходяться в районі 33-го кварталу. Фортуна рибалки - на Північному базарі. З боку воріт в районі кафе Мальвіна. Якщо підійти з цього боку до базару, то в ворота не заходь, а повертай вправо і йди вздовж зовнішнього ряду базару. За рогом десь 2-й чи 3-й магазин.
    Риболов-New - через дорогу від Північного у тій же будівлі де магазин Фуршет. Тільки так само слід обійти - пройти з правого боку й серед ряду магазинчиків десь передостанній. Але там важко зараз застати магазин відкритим. Хлопці бувають нерегулярно і рідко.
    Ця гума є ще на 2-3-х точках Варшавського і Старого базарів - але це, як правило залишки, що лежать просто на вітрині, або у відкритих пакетах і втратили свої властивості...
     
    • Нравится Нравится x 1
  4. Горыныч

    Горыныч гость Временно заблокирован

  5. Borka-V

    Borka-V гость Временно заблокирован

    Окунь

    Підкажіть куда поїхати на окуня бажано горохівський район, ну і щуку... ? Машина , лодка, коробка з всякою фігньою і велике бажання є куда підкажіть буду вдячний!:fisher:
     
  6. Sem

    Sem гость Временно заблокирован

  7. Borka-V

    Borka-V гость Временно заблокирован

    Дякую!!

    Ніяк не сподівався на таку швидку відповідь .....В Цегові щуки нема практично нема , сільце за 100 грн за лодку там і плавати нема де тою лодкою(орендатори страх втратили), Хорів дужу цікавий варіант.Дякую за пораду. Я так зрозумів в Хореві безкощтовно і є щука?
     
    • Нравится Нравится x 1
  8. Sem

    Sem гость Временно заблокирован

    Хорів, дійсно цікавий варіант, того року там було взято дуже багато трофейної щуки (6кг 10.200 кг, 18 кг). Та і окунь, не промах. Варто повпиратися в метал, а саме вертушки Меппс 4 і 5 розміру, і всіми любимий Атом, теж не буде зайвий!






    І взагалі, для чого Вам та щука, лодка, і все інше? приїзжайте краще до нас на УХУ http://fishing-ua.com/showthread.php?t=7686
     

    Вложения:

    • SAM_3003.JPG
      SAM_3003.JPG
      Размер файла:
      110,8 КБ
      Просмотров:
      205
    • SAM_3006.JPG
      SAM_3006.JPG
      Размер файла:
      134,4 КБ
      Просмотров:
      201
    • Нравится Нравится x 5
  9. Borka-V

    Borka-V гость Временно заблокирован

    Риба

    Дякую Вам за запрошення !!! Але напевно поїду в горів з фотографій досить цікава і велика водойма! А головне нема орендатора який на вихідні бавиться водою!
     
  10. Sem

    Sem гость Временно заблокирован

    • Нравится Нравится x 1