Бесплатно р. Горынь

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Горыныч, 14 май 2007.

  1. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Знову рибалив на Горині з фідером.

    Прибув на водойму ще затемно, але всі цікаві місця вже зайняті армадою доночників. Тому вирішив зайняти місце на виході ями після розливу.

    По погоді: локальне похолодання до +8 вночі і 16 вдень. Ясно, вітер Зх, Пн-Зх середньої сили. Вода трішки піднялась.

    Ще затемно пробив дно ехолотом. Переді мною було русло 4-4,5 м, яке за 20 м починає підніматися до 2 м практично під моїм берегом. Русло трохи глибшає по руху течії. Рибу ехолот ідентифікував на руслі хатоично одиночну (крупну - більше верховодки ), біля бровки рибки було більше, але стояла на 1-2-3 метрах, на дні не було, на самій бровці також була рибка. Далі пробив дно протяжкою груза - порівняно з ехолотом - набагато інформативніше. Початок бровки співпав із показами ехолота. Замішав прикормку: власна сипучка+трохи землі+трохи мотиля. Один фідер - на початок бровки, інший - на пологий підйом бровки нижче по течії. Фідер на бровці упорно мовчав. Натомість той, що на самій бровці , почав приносити то плотвичку, то густирку, але рибка була не товарна, тому топив. Випадково перший фідер розкліпсувався і я його закинув далі на саме русло. Як на диво, один за одним ловлю 2-ва залікових підлящика. Але потім точка замовчала і почала попадатися верховодка. З 9-00 кльов відрізало, вітер повернув на Пн-Зх. Ніщо не допомагало, на всіх дистанціях - мовчок. Пробивка ехолотом показала локальні скупчення рибки в точках закорму у пів-води. Одиночна крупна риба на фарватері.

    Десь з 12-00 почався рух, спочатку одна точка почала давати плотву, але експеримент з WD-40 закінчився відлякуванням риби. Згодом з обох точок беру по нормальному підлящику і відразу далі - верховодка в кубі. З 4,5 м глибини . На все. На обох точках. Де нормальний риб? Чому не відганяє? Частково, думаю, відповідь дав ехолот, який показав крупну рибину і купу дріботи на точках закорму. Думаю, що підлящик досі ще не збився в зграї і бродить або поодинці, або невеликими групами.

    Препарування показало, що підлящ просто набитий прикормкою, але лише вранішні, обідні - пусті.

    Ще ставив на живця під зілля. То мав 3-ри покльовки на верховодку. Одна щука зрізала при витягуванні через зілля, другу взяв і третю відпустив по малолітству.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 29

  2. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Рыбачили с другом в субботу в районе Суйска на Горыни. Вечер после работы. Исправно клевала мелочь на опарыша: бычки, пескари, ерши, было парочку незачетных подлещиков, горох молчал...
    Молчал-молчал и выстрелил! Выстрел на фото :) Лещ за кило. Завести в подсак у товарища рыбу не получалось, пришлось мне по берегу с подсаком побегать, пока удалось рыб взять :)
    Смотались и по домам. Утром хотел побывать в других местах, но об этом в соответствующей ветке...
    Всем НХНЧ!
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 35
  3. mr.Fishman

    mr.Fishman гость Временно заблокирован

    • Нравится Нравится x 11
  4. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Зловив ОП на Горині.

    Зловив ОП на Горині.

    В такий злам погоди було мало надії на цікаву і продуктивну рибалку та ще й неділя. Але "попытка не пытка ..." :D

    Погода: другий день сильного похолодання з +20 вдень до +9. Вітер слабкий, тиск росте, димка, похмуро.

    В неділю як завжди аншлаг. Тому сядаю на тому ж місці, що й попереднього разу. Перевірка ехолотом показує практичну відсутність риби крім двох точок, знайдених попереднього разу. Ставлю велику кормушку, опариш+2 мотилі і вперед. Покльовки почалися за 3-ю кормушкою. Густера, розмір на долоню. :злой: Топлю. Багато густери. Багато топлю. Де ж нормальний риб? Інший фідер пішов в пошук. Дуже слабо, дуже. Після 8-30 кльов виключають. Другим фідером нащупав рибку на бровці вище першого фідера. Там мілкіше, але розмір риби той же. Багриться голавлик. Кльов геть стихає. Не відновлюється. Пробиваю ехолотом - риби нема. Лише в точках закорму одиночні символи. Ці символи деколи подьоргували приманку. Рибу згодом знайшов. Пройшовся ехолотом по акваторії, риба висіла в пів-води дуже компактно на самою глибокою частиною водойми в даному місці. На дні побачив кілька бугрів, які піднімали на поверхню купу дрібних бульбашок, - явно карпуши.

    На живцьовку взяла щука, але, видно, хапнула густьорку поперек і після підсічки і нетривалого виважування відклеїлась.

    Питав у інших рибалок, та ж ситуація. Дрібота і лише зранку.

    Всю рибу випустив.
     
    • Нравится Нравится x 26
  5. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    :hook: И ,, Все ее поймать хотят!.".:hook:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 6
  6. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    Нарешті і мені трохи пощастило за весь сезон один раз нормально. Вийшов зранку 8,00 в неділю спінінгом прогулятись на річку Горинь, чого прогулятись, да того що особливо ні наякий улов не сподівався. Після години полоскання різноманітних приманок несподівана покльовка ("копито" колір металік з блоьсками червона спина) на перекаті з глибиною в 1м., вода чиста тому можна орієнтуватись приблизно. Думав що клюнула невелика щука, але опір був не агресивний. Підтягнувши до берега помітив що то був судак, правда невеликий, але перший за весь час спінінгового стажу.
    Фотографував вдома, фотика не брав, бо не думав що щось зловлю. В 10 пішов до хати.
    Але бажання порибалити не пропало, після обіду 14,00 поїхав в район Суська. Через годину удар, є, підтягую щука(приблизно 1,5-2кг), хитрими маньоврами заходить у великий жмут водоростей. Смикання ніякого результату не давало, і тут я зробив помилку потягнув на силу, ну відповідно порвав, треба було почекати поки сама вийде, а так... Через три хвилини щука поворушилась і пішла на дно з пірсінгом у вигляді колебалки "атом" 20гр., не так шкода приманки, як шкода риби що буде мучитись до тієї пори поки заіржавіє трійник. Ну як вже є, ставлю іншу колебалку, назви не знаю(трофейна) колір мідь з червоною смужкою. І через пів години удар, тут я вже вивів на чисту воду і спокійно витягнув зубату на берег 1,6кг. Рибалкою задоволений, відпочив на всі сто.
     

    Вложения:

    • 2.jpg
      2.jpg
      Размер файла:
      174 КБ
      Просмотров:
      280
    • 1.jpg
      1.jpg
      Размер файла:
      128,3 КБ
      Просмотров:
      298
    • Нравится Нравится x 35
  7. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    Еще в пятницу, с Андреем (A-platon) побывали в районе Азота.
    Когда еще серело, Андрюха поймал два некрупных судачка и заработал пару поклевок, это убило мой скептицизм на счет ЮМвской резины. Потом и у меня случилось несколько поклевок, но мимо…
    Андрей продолжал эксперименты с американской резиной и зарабатывал поклевки, даже на диковинные для меня большие черви.
    Позже, напарник поймал щучку 500гр., а за ней и судачка 400гр, и потом еще и окуня. Я по-доброму разозлился на себя за отсутствие поклевок, но нечего так поменять так и не смог.
    Комфортные веса – 10-16гр, как выше, так и ниже дамбы. …Ставить флюр необходимо-вода очень прозрачная. Поклевки на поворотах и ямках.
     

    Вложения:

    • IMG_7159.jpg
      IMG_7159.jpg
      Размер файла:
      144,1 КБ
      Просмотров:
      370
    • IMG_7166.jpg
      IMG_7166.jpg
      Размер файла:
      265,7 КБ
      Просмотров:
      335
    • IMG_7171.jpg
      IMG_7171.jpg
      Размер файла:
      181,6 КБ
      Просмотров:
      322
    • IMG_7174.jpg
      IMG_7174.jpg
      Размер файла:
      234,9 КБ
      Просмотров:
      359
    • IMG_7178.jpg
      IMG_7178.jpg
      Размер файла:
      128,9 КБ
      Просмотров:
      361
    • IMG_7181.jpg
      IMG_7181.jpg
      Размер файла:
      157,5 КБ
      Просмотров:
      391
    • Нравится Нравится x 47
  8. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    Заїхав вчора перед роботою на пару годин побалуватись, на горинь до водозаборника. :solnce2: Вода занадто чиста. Було пару виходів недомірка-щучкі. Окунець також показував свою наявність, але не був агресивним. Мальок білої риби стоїть під верхом, вигріваючись під осіннім сонечком. Атмф\тиск754.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 29
  9. Горыныч

    Горыныч гость Временно заблокирован

    Посетили судачьи угодья в составе меня, Андрея (a-platon) и Анатоль Анатолича - никого :( в угодьях. Только по верху периодически кто-то гуляет (жерех или голавль). Не удивительно – уровень воды ниже обычного на метр… Проверили ямки – тоже нет никто.

    Переехали выше шлюза, в одном месте на прямике только у меня один тюк.

    Попробовали на повороте тюк – сидит, думал окунь, но подтянул – судачёк грамм 250, как увидал его стал тянуть помедленнее и возле кромки травы он благополучно сошёл. Думали уже уезжать, попробовал чуть ниже по течению снова у меня тюк. Андрей пробует на подаренный ему червяк Экшн пластик – отгрызли пол червя и потом тюк. Ставлю и я червяка (до этого стоял Юмовский твистер), есть поклёвка. Чуть позже хороший удар и сход судака поболее :( . И тишина…

    Есть 2 воодушевляющих вывода:
    1. Судака уже можно пробовать словить
    2. Разловлен Экшн пластик – основной мой стратегический запас приманок на этот сезон :)
    Считаю не даром съездили:)
     

    Вложения:

    • 09.11 155.jpg
      09.11 155.jpg
      Размер файла:
      65,7 КБ
      Просмотров:
      312
    • 09.11 161.jpg
      09.11 161.jpg
      Размер файла:
      61,5 КБ
      Просмотров:
      287
    • 09.11 163.jpg
      09.11 163.jpg
      Размер файла:
      41,6 КБ
      Просмотров:
      268
    • 09.11 165.jpg
      09.11 165.jpg
      Размер файла:
      51,4 КБ
      Просмотров:
      342
    • 09.11 166.jpg
      09.11 166.jpg
      Размер файла:
      48,6 КБ
      Просмотров:
      353
    • Нравится Нравится x 36
  10. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    :solnce2: Виїзджали Ми з колегами в суботу, біля Гощі, обходили добряче. Повний нуль. Навіть малька не було видно. Повертаючись додому рішили зробить ставку на ,,Азот". Після чергового забросу :somyara: вцепився недомірок. Відпустивши малька і змінивши точку, заробляю чергову атаку. Ця рибка дала мені адреналінчику. Дотягнувши її майже до берега, вона робить гарну і прощальну свічку. Орієнтовно кілушка. Вода в річці вже помутніла, можна надіятись на кльов. Нижче греблі хлопці також получили гарний бонус. В одного судак на півтора, а другий взяв сома, десь біля 6 кг, на вібрік. В неділю після обіду також виходив. Був один вихід зубатої, і один удар судачка на їстівного червяка 70 мм. В вечері приїхали знайомі на наліма, то результатів я не знаю.:1052:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 41