Бесплатно р. Горынь

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Горыныч, 14 май 2007.

  1. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Сегодня 4 декабря, с товарищем побывали на Горыни. Рыбачили со спинингами, хотя друг увлеченный фидэрмэн фидер с собой взял, но я его закрыл в машине :) Прошлись от метковского моста до "Бабы Гапки" и назад. У меня одна судачья поклевка на пиндосовского червя, но не засекся (характерные глубокие царапины на джигголовке остались), потом в коряге этот червь и погиб... Товарищ ловил с леской пока не оборвал штук восем силиконин, потом поменял шпулю, поставил со шнуром, колличество обрывов уменьшилось :), а колличество выволоченных на берег коряг возросло, так же как и у меня - пару пеньков и веток выволок... Переехали в район "АЗОТовского шлюза", покидали выше шлюза, было пару окуневых тычков... В сравнениии с моим предидущим выездом пару недель назад вода в Горыни поднялась, но до макимальных уровнеей далеко... У встреченых рыбаков и спинингистов и фидэристов "ОП", у охотников, что бродили думаю результаты получше, радостно орали вдалеке, пуляли интенсивно, видать каким-то зайчикам приснился полярый лис - писец....
    Очень порадовал разговор с одним из спинингующих дедушек. На вопрос о успехах рыбалки. сказал, что поймал одного судачка грам на 400, выпустил! Человек рыбачит ну очень дешовой снастью, рыбу ловит скорее всего, и для еды, но недомерков выпускает! Вся бы молодеж так!
    Отдохнули с друганом душевно, находились, надышались, салка поели. дома чувствовал легкую приятную усталость, день провел отлично!
    Всем НХНЧ!
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 32

  2. neveteran

    neveteran Рыболов

    Сообщения:
    8
    Симпатии:
    65
    Адрес:
    ровно
    Прошелся сегодня от канатного моста до Суського моста, перешел мост вернулся к Оржеву на маршрутку. Ловил только на джиг, пытался найти судака. Не получилось. В итоге всего одна поклевка, поймана одна щучка грамм 600, клюнула на серидине реки возле торчащей коряги на зеленый твистер. Нашел интересную ямку, чтобы обловить пришлось вешать 30гр, но пусто. Потеплело, рыба чуть начла двигаться , видел 2 раза как хищник мелочь гонял (веховодка выпрыкивала), может жерех.
     
    • Нравится Нравится x 28
  3. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    :( Вставши в ранці, і дивлячись за вікно , почав інтригувать товаришів на рибалку, видзвонюючи їм на мобільний. Після 10-30 спокусився Сам!. Не можна марнувати такий спокусливий, і непередбачений рибалкою час. Приїхавши на точку риболовлі, почав простукувать крабовою палочкою дно . Пройшовши від Хотиня і до труби, відчув всього 2-а ударчикі, і ті за моєю думкою можна списать на водорослі, хоча змінив чимало насадок, а також певну кількість лишив. Повертаючись до початкової точкі, Сам без молого....... Заєць кг-5 ?!. ,, Незнаю хто кого злякав?". На передодні придбав колєбалку від спінекс, і хотів її випробувать. В мене колись така була і досить справно працювала, навіть поставив свій рекорд!. :somyara:Знаючи бровку, (після осіннього сплаву по річці) Після чергового забросу лєска пішла проти течії. ДА-а-а тут вже в неї нема ходу, ,,Домашня"!. За хвилин 10 змінивши точку і при черговій протяжці - удар? зацеп?, шукаючи по шуріку рукавичку ,щоб розпрощатись з черговою насадкою, бачу що лєска прослабла, виважуючі побачив білий живіт. ,,Приймається"!!!. ,, Вже уха не пісна буде"!. При закінченні рибалкі 3-и контрольних закида. Є-є-є, шнурок, прийшлось відпустить ,,недомірок"!!!. Прогулюючись&відпочиваючи по цим гарним місцям НЕ бачив ні жодного колегу із спіном!!!. Можливо Вони першолід очіку3ють???
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 33
  4. Shevaa

    Shevaa Рыболов

    Сообщения:
    4
    Симпатии:
    102
    Адрес:
    Ровно
    Привіт, усій риболовній Братії !!! Нещодавно зареєструвався на даному сайті , тож тепер маю можливість поділитися враженнями про ріболовлю на Горині.
    Сьогодні 17.12.2011 був у другій половині дня на Горині в р-ні хутора б.Гапки , пробував зловити судака , хоча погода типово щуча. Як результат один незрозумілий тичок , та пара обірваного силікону.
    Проте спілкування з природою завжди-радість.:gi-gi::
     
    • Нравится Нравится x 26
  5. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    Звіт трохи з запізненням, були обставини...
    Зранку в неділю 18.12.11 вирішив прогулятись по р. Горинь. Настрій був чудовий, і було таке відчуття що сьогодні по любому щось зловлю. Погода "важкувата" була, зранку моросило і дув непоганий вітер, але все це було не перешкодою для виходу на річку. В 10-й годині якраз перестало капати і я почав обловлювати територію в районі с.Суськ. Поверхневої активності майже не було, не враховуючи два не значні в сплески не великої риби. Пошкодував що не взяв з собою рукавички, вітер та велика вологість плюс низька температура, ловити було прохолодно. Пробував ловити на все, але вперто в основному використовував різні коливалки, і на одну(атом "мідь" 10гр.) покльовка. Є, не форсуючи моменти, плавно почав підтягувати і обдумувати як перетягну рибу через колоду, яка лежала за три метра у воді і перегородила повністю "прольот", по боках кущі. Трохи по водивши щука заспокоїлась і плавно перетягнув через колоду. На початку берега трохи "підпригнувши" вона звільнилась, але було вже пізно 1,5кг. Проловивши ще півтори години, добре змерзнувши та задоволений пішов до хати грітися. Для себе сезон рахую закритим.
     

    Вложения:

    • IMG_2866.jpg
      IMG_2866.jpg
      Размер файла:
      191,4 КБ
      Просмотров:
      415
    • Нравится Нравится x 37
  6. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    :fisher_man: Виїзджали сьогодні з колегою на р.Горинь в р-он, Хотиня. Погода саме та ,,сучья". Після вчорашнього морозцю лід місцями крепкий. %) Казали місцеві що на перерві з ранку взяли щупачка, на живчика, із льоду. Не зважаючи на мілкий, але пронизливий дощик із вітром, пішли полоскати свої, навіяні бойовим духом ковелялкі. Проходячи вздовж Гориня, спілкувались з місцевими рибалками, і згадували про рідкі але ,,Ті літньо-осінні і трофейні екземпляри!". Лишивши по парі бойових приманок, зайшла чергова хмарка, яка добра НЕ передбачала. :) Бачили пару виходів риби, але при черговому забросі все встихало. Свіжим повітрям - подихали, з природою-поспілкувались. ,,Чудово - мета досягнена!".:applodesments:
     
    • Нравится Нравится x 24
  7. Shevaa

    Shevaa Рыболов

    Сообщения:
    4
    Симпатии:
    102
    Адрес:
    Ровно
    Добрий вечір всім чесним рибачкам !!! Сьогодні нарешті закинув фото про результати риболовлі на Горині в р-ні Азоту , цієї осені.
    Але найбільше враження отримав від рибалки 20.12.2011року ( фото з судаком )- у цей день виїхали з братом Петром на кар"єри у с.Хотинь близько 15-ї години розпочали розмочувати різні приманки ( на спін. ) погода була цікава приморозок, лежав сніг, подував північно-західний вітерець, ух !!!
    Я вперто пробував різноманітні проводки на різноманітні воблери результату нуль , а брат незміюючи, своїй улюбленій " Релакс-копито " кольору машинного масла № 5 , близько 16-ї години добряче намахавшись спінінгами та намерзшись думали збиратись додому.Проте вирішили ще трохи побути сподіваючись на вечірній кльов судака, перекуривши та напившись чаю з термоса ми розішлись один від одного метрів на 50 ( ловили на самому останньому кар"єрі ).
    Я вкотре почав робити джиг , як тут крик від брата " Помагай бо вводу тягне ! ", я подумав шуткує , але повернувшись у його бік побачив як він зі спінінгом якого зігнуло у дугу бігає поберезі, я кидаю свого спін. та біжу до нього, ну а потім ще 40 хв біганини , матюків, та возні біля берега (щоб дістати зморену рибу прийшлося по коліна заходити у воду ) і от він довго очікуваний СУДАК !!! Нашій радості намає меж взаємні поздоровлення, дзвінки друзям , руки тряслися не міг прикурити!
    Домашнє зважування показало 4, 200 кг, важили " безменом " безмен перевіряли контрольним зважуванням гантелі ніби не бреше.
    Зразу вибачаюсь за якість фото , фотографували талефоном.
    Фотографія з виличезним сомом, зроблена зновуж таки телефоном на ретій день Пасхи цього року , саме брат допоміг разом ще з декільками рибалками дістати на берег цього сома невідомому рибалці з Рівного поблизу шлюзу р-н Азоту!

    ВСІМ УСПІХІВ У НЕЛЕГКІЙ СПРАВІ РИБОЛОВЛІ !!!
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 40
  8. Ramil

    Ramil Рыболов

    Сообщения:
    22
    Симпатии:
    13
    Адрес:
    Ровно
    а карасика де такого цапнув якшо не секрет?
     
  9. Shevaa

    Shevaa Рыболов

    Сообщения:
    4
    Симпатии:
    102
    Адрес:
    Ровно
    Карася виловили в Усті поблизу с.Рогачів біля Азоту, але за цілий день одна реалізована покльовка .Взагалі річка в тому районі дуже змінилася за якихось 10 років- страшенно обміліла та зросла водорослями. Колись я там дуже добре риболовив( про Горинь навіть і не думав) , протягом літа добре ловився гарний карп, линок, соми, а осінню на живця попадала щука до 5 кг. А зараз повний нуль- страшно як занепадає рирода
     
    • Нравится Нравится x 16
  10. Shevaa

    Shevaa Рыболов

    Сообщения:
    4
    Симпатии:
    102
    Адрес:
    Ровно
    З Новим Роком всіх рибалок ! Сьогодні 1.01.2012 року у другій половині дня був на Горині в р-ні б. Гапки, проходивши та обловивши всі судакові ями, бачив лише один вихід якоїсь невідомої великої риби, бо плотва розміром з лодоню розлетілась у різні боки, таке повторювалось близько двох разів а потім повний нуль.Неприємні враження залишило побачений прибитий електрикою густюрок (гр.200)-ВСІ БРАКОНЬЄРИ ПІ....СИ !!!:злой:Я де їх буду бачити там буду пі.....ть нещадно :злой:
    Після чого поїхав на кар"єр в с.Хотинь подорозі зустрів невідомого рибалку , який розповів , що його знайомі в ройоні мосту в С. Хотинь виловили судака на 1.5 кг. На кар"єрі після декількох проводок під самим берегом відбувся гарний удар ( велика риба білого кольору, яка саме так і не зрозумів бо було майже темно) , трохи поборовшись з нею , підтягнув до берега, проте біля берега було зілля та тонкий лід, спробував підняти з води , риба виявилась важкуватою , боячись зламати вудище почав тягти волоком і в цей момент шаленний ривок і все рибіще втікло !!!
    Ну , що тут скажеш сам дуреь винний ! Прикро , що втікла риба , та прикро що так і не зрозумів, яка риба клювала.

    Всім удачі, пишіть !:kvock:
     
    • Нравится Нравится x 20