Горзвин

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем fisherman friend, 7 сен 2010.

  1. fisherman friend

    fisherman friend Рыболов

    Сообщения:
    158
    Симпатии:
    653
    Адрес:
    м.Луцьк
    Возраст:
    41
    • Нравится Нравится x 4

  2. fisherman friend

    fisherman friend Рыболов

    Сообщения:
    158
    Симпатии:
    653
    Адрес:
    м.Луцьк
    Возраст:
    41
    Рибалив там двоє вихідних,їхали з Луцька через Торчин,там на ліво і на місце призначення.Сідали в кінці ставка навпроти дамби,так як всі козирні точки (дамба,по ліву і по праву сторону від неї) були зайняті.Першого вікенду рибаки в двох колективах взяли карпів з ночі,а вже на цих вихідних карп не брав,ловили карася.По оплаті є питання,чутки є різні,ніби орендатор має тільки частину площі ставка і т.д.,з нас брав по 20грн , а так ніби ціна 30, спіннінг 20грн ,але казав ,що не буде давати,бо вибили щуку і розвелось багато дрібного карася.Я спінінгував першого разу ,погода була припаршива і за весь день , заробив аж один удар на вертушку,на цих вихідних бачив як рибаки з човна взяли зубату досить непоганих габаритів.Дно дуже сильно закоряжене і заросле,ми ловили чисто на удар класичними донками ,наживка червяк та опариш,обривів було море,хоча в загальному рибалкою досить задоволений.Фото додаються.
    1.Улов в товариша за 29.08.2010р
    2. Туман 5.09.2010р як прямо у С.Кінга
     

    Вложения:

    • Зобр278.jpg
      Зобр278.jpg
      Размер файла:
      165,2 КБ
      Просмотров:
      810
    • IMG_0483.jpg
      IMG_0483.jpg
      Размер файла:
      122 КБ
      Просмотров:
      692
    • Нравится Нравится x 12
  3. Damage

    Damage гость Временно заблокирован

    Добро дня всім рибалкам.... Їдемо завтра в Горзвин на ранішній кльов... Ніразу там не був, хтоб міг підказати, який там ставок, де краще закинути пружини(донки) аби не зачепитись, бо кажуть, що весь став з поваленими деревами?! Хто хоч щось знає підкажіть будь-ласка!!!
     
  4. Pallas

    Pallas гость Временно заблокирован

    в основному на пружину ловлять з лівого боку від дамби, там мілина але нібито зацепів немає, а от посередині дійсно підводний ліс)))
     
    • Нравится Нравится x 2
  5. Pallas

    Pallas гость Временно заблокирован

    Вчора ввечері з друзями поїхали у розвідку. Картина невтішна, вода впала, корчі зверху, по березі пройти практично неможливо, болото страшне, вода мутна. Обірвалися всі, хтось лише гуму, а хтось і воблер(((. Як результат 4 окунці на чотирьох і дві щучі нереалізовані покльовки. Без човна нема сенсу їхати. Вже після 9-ї вечора підійшов орендатор, хотів грошей, але як побачив, що нічого не зловили, сказав: ловіть так, все одно нічого не зловите. такса за спінінг: 20 гр з берега (ловити практично неможливо) 40 гр в забродах, 50 з човна
     

    Вложения:

    • IMAG0285.jpg
      IMAG0285.jpg
      Размер файла:
      74,1 КБ
      Просмотров:
      426
    • IMAG0286.jpg
      IMAG0286.jpg
      Размер файла:
      183,1 КБ
      Просмотров:
      575
    • Нравится Нравится x 16
  6. fisherman friend

    fisherman friend Рыболов

    Сообщения:
    158
    Симпатии:
    653
    Адрес:
    м.Луцьк
    Возраст:
    41
    Приіхавши вже аж десь під обід,та порозпитувавши рибалок,зрозуміли,що ситуація досить негативна,але вирішили спробувати щастя.Сіли лівіше від дамби і почали чекати.Треба сказати,що майже марно.Покльовувала дрібна краснопірка та середній карась.Не знаю як там справи були у тих хто сидів з ночі,але при нас ловили приблизно теж саме.Порадувало,що вже майже при від'їзді я взяв справжнього карасюка,лапоть,скажу,ще той.В принципі досить посередня рибалка,але якби приїхали із самого ранку,то трохи б насмикали.Помітно,що води трохи стало більше.За оплату не в курсі.Треба робити ще спроби,самі розумієте,що місцина досить перспективна.
     
    • Нравится Нравится x 10
  7. Boyk

    Boyk гость Временно заблокирован

    Були сьогодні з ранку , погода мерзопакосна . Сиділи початку справа від дамби - один окунь , Перейшли на ліву сторону - результат нульовий . Хоча пере цим приїзджали то гарних лаптів винімали , карасі добротні приємно тянути .
    :poplavok::1072:
     
    • Нравится Нравится x 5
  8. vikmen2011

    vikmen2011 гость Временно заблокирован

    Горзвин...Я його облюбував ще позаторік....Ловив непогані щуки, до речі, те-ж на вертушки...Найбільша була 2,4 кг. Чепів багато, але призвичаївся і проводив блешні...У прошлому році мікроджигітив на безкоштовній половині ставу ще з весни і літа, коли Липа заросла зіллям...В основному окуні грам по 300...Траплялись щучки до 1 кг...А в осени, мав можливість серед будня поїхати туди порибалити...За традицією в забродах вліз за корчомахами кидаючи слайдером на щуку...Нічого...Добре, що взяв тоді ультралайтову палицю...Подивився на корчі і вирішив спробувати у них...Підчепив поппер, і коротким закидом, метрів за 5-8 спробував попати...На першому попі, побачив, що вода зашевелилась, другий поп, третій ще не встиг зробити, як побачив міцний сплеск і поппер зник, і на тому кінці важкі і нажимисті удари, окунь, і не малий...Не даючи йому завести за корчі акуратно підтягую його до себе і знімаю з наживки...Красень--розбишака...Роблю знову закид і ті-ж маніпуляціїї--другий, третій таки зміг зачепити за корча, підійшов, відчепив і забрав, але розполохав доріжку...Шукаю іншу...Знову удача...Окунів вагою до 0,5 кг. спіймав тоді двадцять...На кукані десять защіпок, і кожному по два...Навідь щучку 1кг. привісив до окунів, те-ж на поппер...З берега чую гукає Вася...Вихожу, продираючись через корчомахи, заплатив, і назад...А вже нема...Ну і досить думаю...Скільки мені треба...Телефоную до дружбана, хвастаючи йому, що-б трошки жабка подавила....По дорозі до дому заїхав до нього на роботу похвалитись...Думаю, що він розповість сам про побачене...Сфотографувався, але на жаль по необізнаності фотки видалив із компа....
     
    • Нравится Нравится x 7
  9. Bliashuk Sergey

    Bliashuk Sergey Рыболов

    Сообщения:
    308
    Симпатии:
    2.346
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    52
    быгы Тю, я таких окуньців відпускаю))) ;)
    А якщо серйозно, то 300 гр. важив тоді найменший. А в основному були по 400-500. Парочка була приблизно по 700-800 гр. На кукані вільного місця не було. А враховуючи, що зловлені вони були в корчах та й ще лайтовим спінінгом...- жаба таки трохи подушила :D
     
    • Нравится Нравится x 3
  10. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    На тому тижні знайомі на бойли зловили амура на 7кг і два карпа 6 і 3 кг відповідно. По оплаті не чув. Про те що Вася контролює весь став не казали.
     
    • Нравится Нравится x 3