Ваш вариант решения проблемы браконьерства!

Тема в разделе 'Борьба с браконьерством', создана пользователем Sywooch, 26 ноя 2006.

  1. Korotia

    Korotia Специалист по хищнику...

    Сообщения:
    1.042
    Симпатии:
    8.015
    Адрес:
    г.Кременчуг-Молодежный
    Возраст:
    49
    • Нравится Нравится x 3

  2. Sergei Carpov

    Sergei Carpov Форумчанин 80 уровня

    Сообщения:
    850
    Симпатии:
    10.076
    Адрес:
    Santa Clara-California USA
    Возраст:
    60
    Ну по ихней писанине можно просто очманеть...цитирую
    Хоча рибалок, які порушують умови риболовлі, зараз багато. І виловлюють вони навіть більше, ніж промислові організації.
     
    • Нравится Нравится x 4
  3. Plagus

    Plagus всё ещё ловлю рыбу Команда форума

    Сообщения:
    6.713
    Симпатии:
    21.576
    Адрес:
    Александрия
    Возраст:
    65
    Серёжа, а что ещё можно ожидать от чинуши ,
    строят на страже промысловиков , которые черпают то же народное добро на халяву,
    а потом продают его тому же народу .
     
    • Нравится Нравится x 4
  4. Sergei Carpov

    Sergei Carpov Форумчанин 80 уровня

    Сообщения:
    850
    Симпатии:
    10.076
    Адрес:
    Santa Clara-California USA
    Возраст:
    60
    Лет так еще 7-8 назад на том же нашем вдхр.приедешь на рыбалку зимой,хоть и немного поймаешь,зато размер рыбин был неплохой-200-300 гр. это был средний размер и тащить приятно и в руку взять.С другой стороны всем хватало и артелям и частникам,как то меньше ловили что-ли.А теперь ладошечный вариант остался везде...и еще штраф за превышение вылова за 1 особь 85 гр.!!!!Что за дебелизм!!Ну достает....А вообще я согласен с Надошей,мараторий на 2-3 года и все будет в порядке,блин проголосовал бы как на выборах!!!
     
    • Нравится Нравится x 4
  5. Martyn

    Martyn Рыболов

    Сообщения:
    26
    Симпатии:
    179
    Адрес:
    Кременчуг
    Возраст:
    43
    Мораторий не поможет (ИМХО), кто браконьерил, тот и будет браконьерить (кто при власти и при масти). А нас простых смертных будут давить штрафами! Больше вреда приносят подсачники и химия, которая периодически выливается в Днепр! Вот за это - расстрел! И проблема будет решена!
     
    • Нравится Нравится x 2
  6. Виталий Владимирович

    Виталий Владимирович гость Временно заблокирован

    Martyn, я с тобой во всём согласен.простых рыболовов делают ЛОХАМИ .наши дебильные депутаты хотят принять закон чтоб за отдых на островах мы платили.мы живём на днепре и будем платить за то чтоб отдыхать или проехать по днепру,не считая за костёр и за каждого человека заплатить.

    Добавлено через 5 минут
    Сергей Карпов, та просто всем рыболовам и охотникам надо подыматься ,а нас много, ото они вообще обнаглеют в корень .за что мы платим деньги?
     
    • Нравится Нравится x 3
  7. Karasik

    Karasik Рыболов

    Сообщения:
    1.024
    Симпатии:
    5.503
    Адрес:
    Кременчуг
    Возраст:
    48
    А вы не платите! Мы платим (как и на Пронозовке, Мозолиевке), что бы нам мозги не компосировали.
    Оплата на месте - это однозначно деньги на карман. Не платить нельзя только милиции и гайцам, и тос гайцами можно еще посудиться.
    С ментами - здоровью дороже. Все имхо
     
    • Нравится Нравится x 3
  8. MOA

    MOA Рыболов

    Сообщения:
    832
    Симпатии:
    1.463
    Адрес:
    Кременчуг

    +1. Действительно. Не платите. Так и скажите тем, кто будет требовать деньги- "Не дам!!!"

    Не забудьте поделиться потом на форуме чем все закончилось....
     
  9. Kudla

    Kudla наложен кляп

    Сообщения:
    8
    Симпатии:
    56
    Адрес:
    Кременчуг
    Возраст:
    Де дозволено рибалити?

    На численні прохання рибалок старші держінспектори рибоохорони Олег Суворов та Андрій Пінчук наводять затверджені начальником Головного держуправління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання у Полтавській області Л.Гривою виділені ділянки для спортивно-любительського рибальства.

    На Дніпродзержинському водосховищі:

    а) лівий берег урочища «Корчувате», Власівський рукав, у межах буїв суднового ходу №№ 12-15 (50 га); у районі дачних ділянок колісного заводу, в межах буїв суднового ходу №№ 113-115 (14 га); у районі Редутського гранкар’єру, в межах буїв судового ходу №№ 71-75 (37 га); у районі м. Комсомольська, в межах буїв №№ 56-60 у 300-метровій смузі від берега (84 га); у районі с.Келеберда, в межах буїв №48-59 до лівого краю суднового ходу (39 га);

    б) правий берег у районі с. Дереївка, в межах буїв №342-44 до правого краю суднового ходу (62 га); від вантажного причалу Бородаївського гранкар’єру до спортивного майданчика турбази «Альонушка» в 200-метровій смузі від берега (112 га); від старого забою Домотканського гранкар’єру до насосної станції Вільногірського ГМК вглиб водосховища 150 метрів від берега (19 га); у районі підхідного судохідного каналу від затоки Довгої до Олександрійської турбази (50 га); у районі затоки Омельник «Мідяне», від причалу Дереївського гранкар’єру до кінця затоки (468 га).

    На Кременчуцькому водосховищі:
    а) по правому березі (у зимовий період та протягом року за винятком весняно-літньої заборони): від південної межі дренажного каналу в районі м. Канів униз за течією Дніпра до танцмайданчика та вглиб Дніпра до розподільної дамби; за 500 метрів від початку о. Плавучий, з північного боку, вниз за течією, за 500 метрів до кінця острова та вглиб за 20 м до правої межі фарватера; від місця перетину Вільшанської захисної дамби та дамби ставкового господарства ЗАТ «Вільшанка» вздовж усього каналу з притоками до межі виходу каналу в Дніпро (урочище «Гадючка»);

    від 500 м межі міського водозабору с.Сокирне, вниз за течією до буя №72 та за 20 м від правого боку фарватера; від бази відпочинку «Жемчуг» ВАТ «Азот» угору по течії до місця виходу протоки в Дніпро та вглиб за 20 м до правої межі фарватеру (р-н с.Сокирне);
    від режимної зони мосту м. Черкаси, угору, за межами 100-метрової смуги від правого боку зимувальної ями (акваторія в межах від буя №46 уверх до буя №72 по ширині русла Дніпра за 1 км до бази рибінспекції та вниз – за 500 метрів до річпорту, за винятком зимувальних ям (урочище «Красне» та «Хомутець»); від 500-метрової зони насосної станції с.Топилівка до риббригади с.Тіньки, вглиб водосховища 500 метрів.

    б) по лівому березі (у ті ж періоди): район с.Кедіна Гора, Золотоніського р-ну: урочища «Біловід» (5км від берега), «Мала вирва» (1км від берега), «Велика вирва» (2км від берега), озеро «Святе» (5км від берега); від турбази с.Чехівка до 500-метрової зони НС Іркліївського риборозплідника та вглиб водосховища 500м; від риббригади с. Вереміївна до риббригади с.Васютинці та вглиб водосховища 500м; від Градизького рибзаводу за 500м до насосної станції с.Пронозівка та вглиб водосховища 500м; від рибдільниці СТОВ «Дніпро» с.Васютинці вниз за течією до другої Жовнинської кручі та вглиб водосховища 500 метрів.


    Юрій Сіора,
    "Програма плюс"
    http://rkr.in.ua/1519-de-mozhna-ribaliti.html

    Может будет полезным:стыдно:
     
    • Нравится Нравится x 5
  10. Karasik

    Karasik Рыболов

    Сообщения:
    1.024
    Симпатии:
    5.503
    Адрес:
    Кременчуг
    Возраст:
    48
    Еще бы ссылки на нормативку давали, а иначе это внутренние писюльки))))