с. Хотинь (озера-стариці)

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Толик, 22 апр 2008.

  1. Ілля19

    Ілля19 гость Временно заблокирован

    всіх зі святом) сьогодні вирішив поколядувати на кар"єрах... колядував на все що було в коробках)) але в результаті повний нуль, ні удару)
    але задоволений, ще не оприділився чи закрив минулий сезон чи відкрив новий))
     
    • Нравится Нравится x 8

  2. Брыдя

    Брыдя гость Временно заблокирован

    Зі святом усіх !
    Тут , у Черкасах трохи веселіше : окунці на УЛ , щуки і щучки . Не скажеш , що повна глухота . Звісно , тут більше вибір . Вода впала , і мирна , а за нею "хічнік" скотилися до ямок . Я не був - погода мерзенна : то дощ , то сніг , то обоє разом .
    Перед цим карасик проскакував . Попадавсь на УЛ гарний . На фото здається на кило .
    Взяв на їстівну . А так сидимо , чекаєм льоду . Понароблював "чортівні " , "яєць "х-ха - висиджую .
    Шось пригадалось , не пам"ятаю , де вичитав : Хоч би моя жінка не продавала мої снасті , як мене не стане , по тій ціні , що я їй говорив .:D
    Будьмо .
     
    • Нравится Нравится x 10
  3. Вадлімка

    Вадлімка Рыболов

    Сообщения:
    78
    Симпатии:
    719
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    33
    В Суботу катався на Хотинь.
    Приїхав в 8,20 живця не мав, чьогось не подумав його купить, а надіявся зловити, що як виявилося було великою помилкою.
    Сів на першому від мосту кар"єрі, під комишом мав пару клювань на мормишку, проте нічього виловити не вдалося.
    мороз - 13-16, но вперто сидів і надіявся щось зловити, після 11 замерз і зібрався додому.
    В результаті 3-4 тички, майже відморожені пальці ніг,:1052: ну і хоть трошки придушене бажання виїхати на рибу.
    Буду ждать поки трохи потепліє, зимню рибалку я люблю ДУЖЕ, але всетаки в такі морози без машини, і 100 грам:стыдно: їздити я більше не буду.
     
    • Нравится Нравится x 20
  4. drekmd

    drekmd гость Временно заблокирован

    Всем привет! Кто небуть открывал сезон на спининг в этом году уже? по делитесь впечатлениями...
     
  5. forik

    forik Рыболов

    Сообщения:
    37
    Симпатии:
    473
    Адрес:
    г.Ровно
    Відкриття сезону

    Ось нарешті вибрався зі спінінгом зробити тести новим воблерам. Погода була чудова, тільки після третьої почав моросити дощ. Приїхав в Хотинь маршруткою на 10:25 і почав з Горині, дійшов до мосту по нулям. Перейшов на перший карьер і давай топити воби, проходив ще один спінінгіст і показав пійманих на сілікон двох окунців і :D плотву. Ну я теж одягаю твістер і відразу біля берега ловлю щурика грам на 300, прийшлось втопити. Десь через пів години вертається той самий хлопчина і вже показує щуку десь кіло, півтора, пійману десь на дальньому карьєрі. Ну а в мене більше нічого і не було. Хижак вже почав ганяти малька і то досить азартно, так що пора взятись до діла.:somyara:
     
    • Нравится Нравится x 18
  6. drekmd

    drekmd гость Временно заблокирован

    Всем привет! решил поехать завтра в Хотинь, открою для себя сезон на спининг. После напишу, что да как, надеюсь завтра погода будет снисходительна....
     
    • Нравится Нравится x 3
  7. drekmd

    drekmd гость Временно заблокирован

    Как и обещал, по пробую описать свой поход на рыбалку, извиняюсь что так поздно, просто никак не мог найти время. Так вот Поехали с другом на маршрутке в 10:25. Погода была не очень, ветер резал руки. Прибыли мы на место, там уже были рыбаки, человек с 10, у одного заметил щучку весом примерно 1кг. (Вот щас наловлю, подумал я). Разложились, и начили закидать...... Прошло пол дня, а мы так и ничего не поймали (хотя и другие рыбаки так же, ничего не поймали)
    Ну так вот, в таком темпе до 4 часов мы по РЫБАЧИЛИ... и все по нулям...Я думаю что все из за погоды....Вот такая вот история.....
     
    • Нравится Нравится x 10
  8. dimon4iiik

    dimon4iiik Рыболов

    Сообщения:
    20
    Симпатии:
    161
    Адрес:
    рівненський р-н.
    Возраст:
    Добрий вечір. Я на цьому форумі новачок. 12.04 (тобто в четвер) виїхав поспінінгувати на кар"єри біля с.Хотинь.На місце прибув десь о 13 годині. Зібравши спінінг, поставив сіліконового червяка (3 дюйма) на 3-х грамовому ушастіку. На першому кар"єрі недобився ані удару:p. Переїхавши на другий кар"єр я поміняв червяка на <<с"єдобку:predator:>>.Почав обловлювати косу -отримав два пустих удара:applodesments:.Через хвилин 10 знову удар - підсікаю:somyara: і щучка грам 200.
    http://fishing-ua.com/attachment.php?attachmentid=68861&stc=1&d=1334435814
    Після цього десь дві години небуло покльовок і я вирішив поміняти шнур на лєску(0,16) і поставити дюймовий твістер на двограмовій головці. Це дало результат: два удара. Міняю місце, переходжу на пляж. Метрів 30 від берега найшов нерівність дна, почав детальніше обловлювати. І десь через 25 хвилин недалеко від берега удар-підсікаю і розумію, що на тому кінці лєски щось не маленьке:wo_kakaya:. Через хвилини 4 вдалося підняти на поверхню-судак. Поспішати не можна - лєска 0,16. Я послабив фрикціона і помаленьку почав його підтягувати до берега і скоро я міцно взяв його під жабри...

    Вага судака 2,8 кг.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 33
  9. dimon4iiik

    dimon4iiik Рыболов

    Сообщения:
    20
    Симпатии:
    161
    Адрес:
    рівненський р-н.
    Возраст:
    Сьогодні знову спінінгував на кар"єрах поблизу с.Хотиня:fisher:. За всю рибалку ловив тільки на с"єдобку. На першому кар"єрі був тільки один ударчик. Потім перейшов на другий кар"єр. Після двогодиного полоскання приманки у воді - покльовка і окунь на грам 300 відправився мені в сумку. Після цього було ще декілька ударів і зловив ще два таких самих окуня:ura:. Ось фотки.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 34
  10. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Крик душі

    Неприємна новина.

    Тут пару постів вище в повідомленні http://fishing-ua.com/showthread.php?p=140101#post140101 було озвучено і зафоткано місце, на якому зловили непоганого судака.
    Так от. Тепер на тому місці - лише дохлі жаби. Точково попрацювали електрики.:злой::злой::злой::censored:

    Прохання до форумчан - не вказуйте точно, та ще й з фотками, місць, в яких у вас вдалася рибалка. Дуже прошу. А то так скоро взагалі не буде рибалки - не буде що ловити. В нашій області, "дякуючи" гаду Самусенку, повно електриків. Браки люди не дурні, активно читають наш форум і пролуплюють ваші кльові точки. А серед них і силовиків багато. А потім диву даєшся, чому нема кльову.

    З власного досвіду, тепер пишу, наприклад: "в Хотині" замість на такому то кар"єрі з пляжика і ось вам ще його фото.
     
    • Нравится Нравится x 17