р.Стир

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем Grek, 14 ноя 2008.

  1. Хижак

    Хижак гость Временно заблокирован

    Відкрив сьогодні сезон в Хрінниках, за 5 годин 5 верховодок. Всі були трофейні, тому відпущені:)
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 17

  2. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановіні рибалки .
    Вчора мав нагоду побувати на одній із стариць Стиря , виловив одного шнурка який повівся на мансовський предатор №2 машине масло джига 3гр., після фотосесії був амністований , не зважаючи на малий розмір пузо набите ікрою , також мав два зрізи по відчуті напевно такі самі клієнти , також видурив трох окунців один з них повівся на тойже предатор два інших на кайтеч на шарнірі 3гр.
    Фото додаю .
    Фото1418.jpg Фото1419.jpg Фото1423.jpg
    Фото1420.jpg Фото1421.jpg Фото1422.jpg
     
    • Нравится Нравится x 43
  3. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні рибалки.
    Вчора по обіді вискочив на одну із стариць р.Стир, зловив одного шнурка яий повівся на ''Mascot'' від ''Kosadaka'', після фотосесії амністія.
    Фото додаю.
    Фото1515.jpg Фото1520.jpg
     
    • Нравится Нравится x 28
  4. Vadich

    Vadich гость Временно заблокирован

    Виходив підвечір . Вода трошки ніби піднялась, але чиста. Погодка супер. Спочатку швидко пробігся в пошуках жереха, але за цілий вечір його не було майже чути, як це звичайно буває в таку погоду... Основний час джигував. Мав один ударчик під берегом... І вже ніби рибалка разом з сонцем закінчувалася і нічого цікавого .і По дорозі додому обловлюю затоплне дерево з обраткою. І вже в сутінках - шо б ви думали? - ЙААААААААААААЗЗЗЬЬЬ!!!! Вот он!!!!!!
    Не те, щоб риба моєї мрії, але радості хватало... Цього красавца я на спінінг ще не ловив...
    Було в ньому грам 400, з ікрою... Близько хвилини сидів згадував характерні відмінності між язьом і голавльом, поняв , що це таки він. Саме цікаво, що взяв він на темнозелений твістер розміру десь 2,5", мало того на незацепляйку.
    Язь поплив нереститися....
     
    • Нравится Нравится x 9
  5. vikmen2011

    vikmen2011 гость Временно заблокирован

    Доброго усім дня, здоров"я і настротрою шановні колеги...Наболіле, і хочеться розповісти про рибалку в Липі (Хрінниківське вод-ще на Волині, майже початок). Поїхали туди у суботу, після обіду, після провід. Перша рибалка у цьому році з ночівкою. Захотілось юшки рибацької на природі скуштувати. Рибалка у вечері, не ахті, але окунів на юшку натьопали. Ми спінінгуєм. Раділи, коли окунь ганяв малька ввечері, по всій водоймі. І зло брало, коли бачили на човнах браків, які перебирали свої сіті. Вранці, на світанку човнів побільшало, по два чоловіка на кожному, один човен під бенз. мотором. Без страху мужики перебирали свої сіті, в нерест, на човнах і з тяглом. Всім іншим зась, бракам можна. Сітки не виймались, лише перевірялись. Я вже казав, що там в тих краях рибінспекція сама займається браконьєрством, і дає добро деяким на вилов риби у такий спосіб, вони в змові і мають з того зиск. Я був свідком такого масового "контрольного вилову" який споглядав у цих краях. На моє зауваження, щодо цього, мені відповіли, ми рибнагляд і у нас контрольний вилов. У нерестовий період. Закони не діють на ці, так би мовити контролюючі служби. Нас контролювати вони будуть потім. Хоча начеб і не порушую, але щось завжди знайдеться, човен надувний, наприклад не зареєстрований. Щодо рибалки, трошки вполювали, окунів, декілька щук. Добряче змерзли вночі і змокли вдень під дощем, але задоволені. Сама юшка у суботній тихий, зоряний, теплий вечір, була шедевром рибацького мистецтва, біля вогника, романтика... За такі чудові миті у рибацькому житті, я і люблю рибалку.
     
    • Нравится Нравится x 21
  6. vikmen2011

    vikmen2011 гость Временно заблокирован

    Привіт усім, хто любить спінінг, і не тільки...Так, знаю, що треба різати. Я так поступаю, коли попадаю на сіть. Різав дві сітки навіть рибохороні, бірки їхні у мене досі як трофей. Але як я міг дістатись до тих сітей? Адже я не Карлсон, і на човні зараз не виходжу, законослухняний. А з човна люблю спінінгувати, аж жуть...З нетерпінням чекаю кінця нерестового періоду. Вчора теж побував у Липі. Липу я полюбив і облюбував уже давненько. На водойму ми з сусідом попали аж в 12-00 год. Вітерець ніжний, південно-західний, більше схожий на південний. Тепло, наче мало бути усе гаразд, аж ні...Ледь вполювали за дві години по два окунці. Потім почали згущуватись хмарі, щось на кшталт грози. Вітер раптово змінився, почав дути з Липи, ловили ми за фермою. Північнозахідний, більше північний. Сила вітру була добряча. Почав накрапати дощик. Після 15-00 год. побачив, як щука дійшла за слайдером до самого берега, але не взяла. Перейшов на оберталки, мій улюблений вид приманок. Взяв лайтовий спін. і відразу відчув ефект, хоча рідко, але попадались окуні, досить не погані, столові, за двісті грам. Спіймав щучку кілограмовку, теж на оберталку, повозився з легкою палкою, тим паче, що спереду очеретини в воді, а я в черевиках. На остаток, біля 19-00 год. вициганив півкілограмового окуня. Всього окунів 12, дріб"язок відпускав. З мене досить. Жадібність губить фраєра. Рибалкою задоволений. Жалкую, що не маю фотоапарату, до відкриття з човна, думаю придбаю, а на телефон лінуюсь знімати, не якісне фото. В неділю знову поїду в Липу, поки не заросло усе ліліями, кувшинками і кропивкою...

    Добавлено через 32 минуты
     
    • Нравится Нравится x 8
  7. kayot

    kayot гость Временно заблокирован

    Утром завез ребенка в садик и на полчасика заскочил в Боратын - по реке плывет мертвая рыба. я насчитал штук 10-15 экземлярчиков грам так на 300-500 каждый, идентифицировать рыбу не удалось, но разная....грустно!!!!
     
  8. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні рибалки, вчора з друзями побували в Чебенях, навіть намагалися щось зловити в улові кілька дрібних окунців які звабились на мікруху і міджа, щука мовчить, жерех ганяє малька по всій акваторії до наших приманок інтересу не проявляв. Біля десятої години дзвоню хлопцям які рибачать на інші водоймі взнаєм про їх улов і вирішуєм переїхати.
    Фото додаю.
    Фото1594.jpg Фото1595.jpg Фото1596.jpg
    Фото1597.jpg Фото1598.jpg Фото1599.jpg
     
    • Нравится Нравится x 28
  9. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    Привіт. Сьогодні зранку був в с. Кульчин за силікатним заводом. Вже на третьому забросі виманив щупачка на віброхвост рейнс, потім мав ще два вихода якоїсь риби (не бачив). В 10 год. поїхав додому. Отаке
     

    Вложения:

    • DSCN0656.jpg
      DSCN0656.jpg
      Размер файла:
      1,1 МБ
      Просмотров:
      342
    • DSCN0660.jpg
      DSCN0660.jpg
      Размер файла:
      757,8 КБ
      Просмотров:
      306
    • DSCN0661.jpg
      DSCN0661.jpg
      Размер файла:
      739,3 КБ
      Просмотров:
      290
    • Нравится Нравится x 24
  10. Bliashuk Sergey

    Bliashuk Sergey Рыболов

    Сообщения:
    308
    Симпатии:
    2.346
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    52
    Знайомий ходить в ніч на сома в район міського пляжу ( в центральному парку). Ловить на виповзка, перловицю, живця ( карась). Попадали сомики до 3 кг, але були й такі покльовки, що навіть не зміг не те що підтягнути а й зупинити сома. Я колись давно ходив в на Стир в районі залізничного моста біля с.Рованці. На виповзка попадав невеликий сом.
     
    • Нравится Нравится x 5