Бесплатно р.Горынь

Тема в разделе 'Рыбалка в Хмельницкой области', создана пользователем Rem, 24 окт 2008.

  1. DIMON13

    DIMON13 Рыболов

    Сообщения:
    94
    Симпатии:
    235
    Адрес:
    SHEPETOVKA
    Возраст:
    34
    PAMIDORVIP, Привіт маршрут скиниш як добиратись на ті мєста де був останій раз, круто якщо на вєліках можна добратись)) міця там гарні тей рибка гарна,
    мєста не здам))))
     

  2. kozachyk

    kozachyk Рыболов

    Сообщения:
    213
    Симпатии:
    534
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    39
    Сьогодні відкрив сезон по спінінгу! Погодка класс :solnce2: природа оживає красота. Була тільки одна покльовка окуня взяв на їстивний селікон Reins, ловив мало з 11:30 до 14:00. Було багато місцевих рибацюг,казали що ловилась вчора. Сезон відкрив, рибку бачив. Всім успіхів!!!!
     

    Вложения:

    • DSC08712.jpg
      DSC08712.jpg
      Размер файла:
      776,7 КБ
      Просмотров:
      574
    • DSC08719.jpg
      DSC08719.jpg
      Размер файла:
      549,9 КБ
      Просмотров:
      569
    • DSC08723.jpg
      DSC08723.jpg
      Размер файла:
      612,3 КБ
      Просмотров:
      536
    • DSC08711.jpg
      DSC08711.jpg
      Размер файла:
      507,2 КБ
      Просмотров:
      546
    • Нравится Нравится x 23
  3. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    :buee: Приїхав вчора в р-н Ямполя. Спочатку була праця,з дощем , після чого хотів спокушить ,голавлика або окунця, на мушку. Погода видалась саме пи....!!!. Після праці не захотілось навіть мотиля кидати!.Свіжина була смачнішою за рибу, але шкода що нема ТОГО адреналіну!!! Погода була саме сучою!!!. В ночі пройшов слабенький сніг. Сьогодні вертаючись назад ,,матюкався" що таким молодим ( до 25 років) не хватає перцю з сіллю в м"яких місцях!!!, щоб своїм Гарбузом думали!. Як не один то другий, на Чумацькому шляху в кювет злітали. ,,Гонщікі!!!". Хоча сніг був в Тернопільській обл не чумачечий. А на славу, порядка 7-см, їхати було дуже важко!. Згадуючи р.Горинь в ті часи, було приємно впіймати навіть уклейку з йоршом. Тай-чого казати, що річка зовсім обміліла, і нема нікому діла до неї :злой:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 20
  4. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    В четверг після обіду вибрався трошки поспінінгувати на Горинь, за два неповних часа лову, вдалося піймати 3 ладошичних голавлика на вертушку, пробував на воблери ап... , одного разу окушок провожав до самого бережка але покльовки не відбулося, також було пару невнятних ударчиків головничка судя по всьому, що маленьких. Необійшлося і без казусів, бачив як два неповнолітніх ставили перемет сіткою, то розповів їм шо і як, і до чого. Всім удачі.
     
    • Нравится Нравится x 13
  5. PAMIDORVIP

    PAMIDORVIP Рыболов

    Сообщения:
    114
    Симпатии:
    232
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    35
    шось не видно давно що хтось рибачить..давайте якось зберемося разом половим,Шепетівчани!мій номер 0968278479
     
  6. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Всім доброго дня!!!
    Сьогодні вирвався порибачити на річку, мав три клювання :somyara:10 см окуня, мікруху ігнорував і навіть небуло чути тичків:buee:, всі три клювання прийшлися на саморобну вертушку латунного окрасу:p.
    Всім вдалих вихідних:ura:.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 23
  7. PAMIDORVIP

    PAMIDORVIP Рыболов

    Сообщения:
    114
    Симпатии:
    232
    Адрес:
    Шепетовка
    Возраст:
    35
    Всім привіт..рибачили сьогодні з 6 ранку до 18:30 на Горині...вода мутна і дуже висока..повний нуль-навіть покльовки не було(і це у всіх рибаків яких я зустрів)..на березі багато дохлої риби(карасів),раків..походу знову пройшли електрики(((вообщем в тих краях де я ловлю порядку немає..месні ше й сетки йшли ставити..
     
    • Нравится Нравится x 13
  8. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Вибігли сьогодні з колегою на пару годин з ранку (6:00 - 10:00) порибалити, я ловив на свої вертушки колега на сїдобку від рейнса, підсумок ранкової вилазки в мене 4 окунчики у колеги 2 і схід 200 грамової щучки під самим берегом, рибу нефоткав почався сильний дощ, і відразу що ловив те топив. Поплавочники активно ловили плотвичку на лодоню і меншу, причому ловили справно:somyara:. Як завжди вже потрадиції необійшлося і без браконєрів:злой:, які виймали сіті. Почався дощ тому фото з браком не ахти.
    Всім вдалого робочого дня!!!:ura:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 21
  9. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Відписуюсь за сьогоднішню вилазку.
    Вийшов на річку десь приблизно о 8 годині оскільки були інші плани але обійшлося, тому вирішую вирватися на пару годин нехай навіть не з самого ранку. Одразу покльовував дрібний окунчик на силікон, зловивши 11 окунців, почався бій жереха, перехожу на кастмастер, воблери, і т.д.перепробував все а жерех б'є і ти, що хоч роби а небере:i070522:. В годині 10 а то й пізніше перейшов на поплавчанку на подлещика тільки закинув оп є, ще раз оп є :somyara:більшенький ну думаю буде діло, і тут прозвенів телефон, так добре почалась і так погано закінчилась моя рибалка, нічого не поробиш треба йти, як тра то тра:gi-gi:. Вже як змотувався бачив непоганий бій щуки в заводі. Отож піду її завтра кормити. Густерку забрав на тараньку, фото вже вдома, окунчиків потопив. Встиг навіть трошки загоріти, треба ж поєднувати приємне з корисним. Чого і всім бажаю робити, і як почастіше.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 23
  10. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Доброго всім вечора!!!
    Вирвався сьогодні ввечері трошки поспінінгувати, біля води десь о 17 годині відразу почав ловити на свій воблер, який так і невдалося потестити ще біля берега пробую, як він себе поведе в твічі " результат мене збив з ніг, воблери з магазину так непрацюють як цей" приємна ривкова проводка, аж дух захоплює і вже за другим закиданням окунчик приємно бється на другому кінц:somyara:і, також парочку зловив пізніше на вертушку. Всього зловив півтора десятка, вже ввечері перед закатом впіймав маленького жерешка і після фотосесії відпустив, по традиції бачив браконєрів:злой:.
    Скоро куплю собі волину і почну їх стріляти, аби тільки побачили що хтось щось ловить.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 22