с.Горыньгрод Ровенского р-на

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Konstantin, 8 май 2008.

  1. Voka

    Voka Рыболов

    Сообщения:
    7
    Симпатии:
    66
    Адрес:
    Ровно
    Привіт всім! Їздили в неділю 30 жовтня з сином на рибалку. На світанку були вже біля води, почали ловити на дамбі. З собою брали тільки удочки з мормишкою, так як планували ловити окуня і йорша. За всю рибалку йорша так і не побачили, хоча три тижні до цього ловився не погано. Окунь хоч і не інтенсивно, але покльовував. Зловив навіть одного на 500 гр. син 700 гр. був ще сход чогось солідного, але навіть не побачив чого саме. Потім пройшовши по лівому березі зупинились тільки біля джерела, всюди мілко. Зловивши з 5 окунів біля джерела, повернулись на дамбу, де декілька рибаків на мормишки потроху тягали полосатих. Тільки почав мормишити, як до сусідів підходить охоронець і пояснює: "на дамбі ловити заборонено!". Всі умовляння, пояснення, що ловимо виключно на мормишку нічого не дали. Охоронець пішов і через декілька хвилин зібравшись змотуватись, на останій проводці покльовка. Тут і почалось саме цікаве. Після підсічки спочатку подумав, що клюнув крупний окунь, але через трохи зрозумів, що на кінці жилки хтось посолідніший. Боротьба тривала хвилин 40. Можете собі уявити: жилка 0,14, моя карбонка в дугу, натяжка на грані... Послабиш - уходить, натягнеш більше - обірвеш. Декілька раз приходилось стравлювати жилку, катушка маленька проводочна... Зібралась куча зівак, стали гадать хто так вперто не хоче здатись, витягну чи ні... Хтось впевнено заявив, що шансів в мене ніяких. Який же був у всіх шок, коли цей красень, що на знімку показався на поверхні води. Тільки після того, як удалось заставить декілька раз ковтнуть повітря, карпуша став здаватись. За цим дійством спостерігав і підїхавший начальник охорони. До останього він здається так і не вірив, що покльовка була на мормишку. Нажаль після зважування карпа довелось відпустити. Заважив 7.865кг. Компенсували товстолобом 3.800кг більше не було. Дуже шкода, що заборонили ловити з дамби на мормишку, так як по берегах кругом мілко. Крім цього красення я зловив ще 25 окунів. Рибалкою дуже задоволений, про такий трофей я навіть не мріяв, ніколи б не повірив, що це реально на таку тонку снасть.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 35

  2. Питон

    Питон Рыболов

    Сообщения:
    44
    Симпатии:
    489
    Адрес:
    Ровно
    Возраст:
    57
    Респект і повага Voka за даний трофей, а від себе додам , що дії орендаторів (власників) не є нормальними , правомірними чи поважними , до рибалок які вибрали для себе цю водойму для риболовлі , а тобі починають вказувати що тут лови а тут ні бо тут може щось клюнути. Інша справа лов на не дозволені знаряддя... , а не давати ловити на мормишку це просто жаба власника водойми. Взяти таку рибу на таку оснастку під силу не багатьом рибалкам і дана заборона не додає поваги цій водоймі !!!
     
    • Нравится Нравится x 6
  3. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    На більшості водойм заборонено ловити з дамби та купатися...правила почитайте. Дамба встелена плитами які зазвичай слизькі і якщо хтось(недай Бог) втопиться, власників водойми будуть дуууууже тягати по різним інстанціям. Отакі справи...
     
  4. DeLife

    DeLife Рыболов

    Сообщения:
    450
    Симпатии:
    912
    Адрес:
    Ровно
    "Если ты утонешь, меня сильно отругают."
    Дик мормишечникам більше нема де там ловити. Але це уже проблеми індейців ;)
    А адміністрація там вменяєма, завжди можна знайти компромісний варіант.
     
    • Нравится Нравится x 1
  5. Питон

    Питон Рыболов

    Сообщения:
    44
    Симпатии:
    489
    Адрес:
    Ровно
    Возраст:
    57
    Сьогодні з колегами відвідав дану водойму, на ставу крім нашої компанії було ще чоловік 20. Доїзд після нічного снігопаду ускладнений, ми заїхали від ферми і машину залишили на пагорбі не ризикнули спускатись до ставу, виїзд був ще складніший, після денного снігу, прийшлось навіть попхати машину (хоча повний привід).Було декілька машин на дамбі, примудрились заїхати через Гориньгрод 1, правда як виїзджали не знаю ! ! ? Відносно рибалки то окунь був ну дуже прошений і не великих розмірів хоча і проскакували більш менш "товарні" екземпляри, але зате йорш дуже приємний, я зловив з десяток, а мої колеги під вечір натрапили на місце і на годину півтори отримали хорошу рибалку по йоршу.
     

    Вложения:

    • 05022012596.jpg
      05022012596.jpg
      Размер файла:
      104,6 КБ
      Просмотров:
      403
    • 05022012601.jpg
      05022012601.jpg
      Размер файла:
      138,1 КБ
      Просмотров:
      410
    • Нравится Нравится x 30
  6. Voka

    Voka Рыболов

    Сообщения:
    7
    Симпатии:
    66
    Адрес:
    Ровно
    Питон, В якому районі ставу краще ловився йорш?
     
    • Нравится Нравится x 2
  7. Питон

    Питон Рыболов

    Сообщения:
    44
    Симпатии:
    489
    Адрес:
    Ровно
    Возраст:
    57
    Йорш попадався по всій водоймі, а під вечір надибали його в західній частині водойми, правіше центрального очерету метрів 50-100, як що дивитись з півострова.Але це не означає що він там буде сьогодні.
     
    • Нравится Нравится x 4
  8. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    На честь відкриття сезону 1-3 червня, адміністрація водойми робить всім рибалкам знижку - 20%. Отже риболовля вартуватиме 40грн. Обіцяють, що це не остання акція!
    Велике прохання від адміністрації коропів понад 3кг. відпускати назад у рідну стихію!
     

    Вложения:

    • P6121533.jpg
      P6121533.jpg
      Размер файла:
      151,2 КБ
      Просмотров:
      398
    • Нравится Нравится x 19
  9. zvod

    zvod гость Временно заблокирован

    Шалун, дякую за інфу... які там цього року справи з карасем...?
     
    • Нравится Нравится x 1
  10. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Прошу. Кажуть, що нерестились карасі до 1кг. Хтось був із знайомих адміністрації водойми на рибалці, то попадались навіть коропці до 1кг. Отже коропу місцевому все сприяє до розмноження.
    Теж збираюсь виїхати на відкриття, сподіваюсь, що короп порадує своїм клюванням.
    ПиСи
    Хто вміє ловити товстолоба - його там вистачає! Виловлюйте, коропу він заважає клювати!!!
     
    • Нравится Нравится x 6