Бесплатно Хренники, Демидовского р-на

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Boroda, 6 дек 2007.

  1. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Відвідали сьогодні Набережне та Хріники із друзями.
    Розпочали риболовлю дещо запізно як для такого ранку, однак по пару на брата вдалось узяти. Активності у хижака вже не було. Зі слів місцевих поплавочників - із самого ранку були виходи полосатого, а вже потім зась...
    Переїхали у Хріники.
    Там ситуація ще гірша. На річці вдається узяти одного жерешка, а вже на водосховищі виловлюю пяток смугастих. По приманках: звичний твістер від манс (фіолет), крейзі фіш (нано мінов та поляріс).
    Власне, ось така вона коротенька риболовля.
     
    • Нравится Нравится x 21

  2. bova

    bova гость Временно заблокирован

    Сьогодні о 8,00 заїзжав на хранилище покидати спіненгом , водойом чорнів від лодок , від рибалок дізнався що кльов слабенький ,але випросивши лодку у місцевого рибалки за 20 гривень вирішив спробувати. Рибачив до 12,00 години було зловлено одну щучку 1.2 кг декілька окунів зних два по 0.8 кг , і саме цікаве лящ 1.6 кг на вертушку лонг 1+ :i070522:,тройник був повністю вроті. Отака рибалка.
     
    • Нравится Нравится x 16
  3. Bliashuk Sergey

    Bliashuk Sergey Рыболов

    Сообщения:
    308
    Симпатии:
    2.346
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    52
    Їздив в Набережне. Окунь запропоновані йому воблери їв. Деякі краще, деякі гірше, але ловився на стандартний для Хрінників воблерний набір: 50-й Фраєр ( по дрібному окуню ), 80-й Сквад ( коли треба було підняти з глибини), 3Д Флет кренк ( по жарі на дуже повільній проводці). В фаворитах знову ЗіпНзігі ( пошук активного окуня), мегабасівський Dog-X Jr.Coayu ( коли окуню надоїдав більший уокер допомагала заміна на уокер меншого розміру ) і 86-й Бент Міннов ( вистрілив коли окуня потрібно було виманити в прогалинах водоростей). Попери мовчали. ЗіпНзігі на мілині з під очерету виманив краснопірку. Крейзі - риба атакувала його по дорослому - в хвіст ))).
     

    Вложения:

    • IMG_0612.JPG
      IMG_0612.JPG
      Размер файла:
      440,4 КБ
      Просмотров:
      225
    • IMG_0615.JPG
      IMG_0615.JPG
      Размер файла:
      263,3 КБ
      Просмотров:
      247
    • IMG_0620.JPG
      IMG_0620.JPG
      Размер файла:
      223,7 КБ
      Просмотров:
      228
    • IMG_0616.JPG
      IMG_0616.JPG
      Размер файла:
      255,2 КБ
      Просмотров:
      247
    • IMG_0617.JPG
      IMG_0617.JPG
      Размер файла:
      244,9 КБ
      Просмотров:
      218
    • IMG_0614.JPG
      IMG_0614.JPG
      Размер файла:
      274,2 КБ
      Просмотров:
      275
    • Нравится Нравится x 25
  4. vikmen2011

    vikmen2011 гость Временно заблокирован

    Привіт усім. І я побував учора з човна в Набережному. Зустрічались з Сергієм Бляшуком на воді і пили каву. Тоді я ще не спіймав жодної рибини і не відчув жодної покльовки. Після кави, побачив кипіння у воді, спробував поппер. Виходи були, бив попера розбишака, але не сідав. Після невдач із поппером, трохи подалі від очеретів над лататтям, проводив свою улюблену оберталку. Результат не заставив себе чекати. Декілька полосатих, різного розміру, і одна акулка, кілушка. Пізніше перейшов на інше місце, до с. Набережне, близенько до русла. З першого-ж закиду знову щучка, трошки більша, але щаслива. Майже вже її брав, а вона з останніх сил зробила свічку, відірвалась і утопилась. Потім спіймав ще декілька полосатих, але малих. Забрав до дому щучку та вісім окунів. Довго не рибалив, були на те причини, після 11-00 уже повертався до дому. Свято--виходу на човні на воду відбулось. Вітаю усіх з цим святом, удачі...
     
    • Нравится Нравится x 18
  5. We$t

    We$t гость Временно заблокирован

    дайте рецепт :)))
     
    • Нравится Нравится x 1
  6. vikmen2011

    vikmen2011 гость Временно заблокирован

    :wo_kakaya:Рецепт простий:
    1Терпіння підігріваєм бажанням.
    2Уважно спостерігаєм по сторонам.
    3Любим рибалку.
    Результат не заставить себе чекати. :)))
     
    • Нравится Нравится x 7
  7. 77dima

    77dima Рыболов

    Сообщения:
    123
    Симпатии:
    938
    Адрес:
    Здолбунов
    Возраст:
    46
    Був з другом на водосховищі зі сторони с.Товпижин
    Вся територія заросла ліліями і кропивкою, місцями є галявини, русло чисте.
    10.06 - вечір, сонячно, повний штиль. У галявинах між ліліями вдалося зловити декілька окунів "котяча радість" і 5 більш-менш нормального розміру.
    11.06 - ранок приніс на двох десяток гарних окунів з краю русла біля межі з рослинністю. На галявинах був схід щуки (через часті зацепи за листя лілій не зробив підсічку). Взяла мепс№2 плавно і ніжно (я подумав, що це зілля і легенько почав піднімати), а коли підняв - то побачив причину зацепу. Щука різко рванула і зійшла.
    11.06 - вечір. Гроза. Після зливи вода кипіла від малька, однак хижака не було видно. На білу вертушку Мепс №0 вимучено 5 спортивних матросів. Більшого окуня не зловлено.
    12.06 - ранок. Сильний і холодний вітер, який пізніше затих. Під час вітру важко було прицільно кидати легкі вертушки, тому впирався у маленьку колєбалку мідного кольору. З середини русла підняв невелику щучку. Коли вітер стих на вертушки з русла впіймано десяток окунів (кілька досить пристойних).

    В двох окунів у шлунку були раки (пошукаю у магазинах силіконову імітацію рака для наступного разу). Фото вмісту шлунку окунів не дуже естетичні, так шо звиняйте.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 35
  8. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні колеги рибалки, сьогодні відкрили човниковий сезон, в улові в основному дрібнота яка відразу топилась, хоч вдалося виманити трьох достойних матросів двоє з них повелись на "Ion xs90f'' від ''Kosadaka'' ще один на силікон, по дрібному окуню найкраще працював монсовський лох, кайтеч і кілька хвостиків приніс нано-мінов.
    Фото додаю.
    Фото1696.jpg Фото1697.jpg Фото1699.jpg
    Фото1700.jpg Фото1701.jpg Фото1702.jpg
     
    • Нравится Нравится x 43
  9. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Пощастило і нам із Сашком потрапити на водойму та відкрити чи то продовжити сезон ловлі із човна.
    Із бонусами не поталанило, але ранковий кулемет із окунів відчували раз по раз у переміжку із обривами. Поляріс від "Крейзі" був у фаворі із ранкуЗдається біля 2-х десятків тих обривів здорово спустошили коробку, але бажання ловити вигравало щораз.
    Був момент, коли окунь виявився надто пасивним, доводилось експерементувати - здорово виручає зимова проводка та використання харківського силиікону із їстівною.
    В цілому, риболовля видалась доволі цікавою.
    Дякую, друзям за компанію.
     
    • Нравится Нравится x 22
  10. vikmen2011

    vikmen2011 гость Временно заблокирован

    Привіт усім хто любить спінінг, і не тільки. Побував сьогодні в Набережному. Проплавав до лагуни, до бази "Мотор", до кірпічки. Пробував тролінгувати. Привіз до дому щуку 2 кг і 5 окунів. Все на оберталку "Мепс" лонг №2. Золотаву. Море окунців потопив, навідь не рахував. На поппера тягнув одного достойного, але завів у кувшинки і зійшов. А от із щукою, був казус...Адреналіну набрався повні штанці. Відчув вис, підсік, тягну, є. Протяг може метрів 2-3, як відчув зачіп. Тримаю палку в натязі і раптом фрікціон запрацював як скажений, і відчув на тому кінці добрячу рибину. Тримаю в натяжку і не спішу, серце калатає як скажене, жарти, чи що...Така удача, трофей, по силі жимів і опору не меше 10 кг. Пробую підтягувати до себе, як раптом полегшало, і зовсім попустило. Бачу щуку, що наче верховодка вискакуючи із води втікає від хижака, та це моя щука. Пробігши декілька метрів перед човном вона уморилась і я спокійнісінько її взяв. Але...За хвостом у неї видно порізи зубаті і розірване тіло. Зрозумів лише тоді, що насправді було. Моя щука перша ковтнула приманку, а крокодил, спробував ковтнути її. Ось такі казуси бувають.
     
    • Нравится Нравится x 30