Бесплатно Хренники, Демидовского р-на

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Boroda, 6 дек 2007.

  1. B.B.B.

    B.B.B. гость Временно заблокирован

    Сьогодні відвідали Водосховище двома човнами. Риболовля видалась цікавою і при цьому досить витратною. Довелось практично усю ловлю вести у коряжнику, а там – обриви, сходи і т.д.
    Цікавий момент – активна фаза кльову непоганого окуня, на мою думку, припала саме на спеку, а це від 11 до 16 год. Далі кльов в принципі не припинився, але в основному дрібнота.
    По приманках – фаворит Кайтеч (Свінг імпакт), частково Багсі від Байт бріз. Якщо ловити дрібного окуня – фаворит маслянистий твістер.
     
    • Нравится Нравится x 14

  2. vikmen2011

    vikmen2011 гость Временно заблокирован

    Привіт усім...Вітаю усіх Володимирів та Володимировичів з вчорашнім святом Володимира...Побував вчора і сьогодні, з ночівлею у Набережному...Вчора після обіду де тільки не старався спіймати зубату, нічого не вдалось, навідь полосатики матросики і ті лінувались смикати...Колеги, друзі, наловили уклеї і плотвачків, принесли декілька полосатих, і юшка видалась на славу...Посиділи біля багаття, замочили Володимира-день, запустили в честь свята ракету і пішли спати...Вранці, повиходили на воду...Я пішов на свої знані щучі доріжки-тропи...І не прогадав...Після декількох закидів, взяла зубата, довів до човна, замешкався з підхваткою, не розклав, думаю візьму рукою, не вперше...Біля руки побачив, що трійник блешні "Атомка" ледь чіпить у пащі...Перед самою рукою, вона добряче смикнулась і ... утопилась, її щастя...Щука була приблизно 1кг....Мені як завжди везе у подібних ситуаціях, відразу оточили Жорики, я вирвався з їх кільця, і по тій-же лінії, орієнтовно берега, змістився, і почув потужний удар, а потім натяг і ривки...Ривки-натяги були дуже міцні, але знову не моє щастя, при спробі просікти, іще з далеку, блешня звільнилась від пащі і витяг порожню...Відразу за третім кидком, по майже тій доріжці, знову удар і натяг, ривками, сповістив, що знову на тому кінці б"ється рибина...Ну цю я вже і підсік і помалу довів до човна, вона звільнилась від блешні уже коли була в підхвадці, щука, вагою 1кг 700гр зависла у мене на кукані...Хоч щось, не порожніми руками повернувся...Більше щучиш покльовок не було, дрібний окунець поскубував оберталки...У колег, за винятком одного, по нулям...Доктор, погоняло колеги, взяв щуку вагою 3, 400кг...
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 24
  3. Grossetest

    Grossetest Рыболов

    Сообщения:
    36
    Симпатии:
    356
    Адрес:
    Вараш
    Побывал первый раз на водохранилище.
    Выезд был организован с целью разведать и отдохнуть в последние дни отпуска.
    Разведка нужна для возможных поездок осенью: увидели несколько подъездов к воде и места для спуска лодки в Набережном. Под церковью место отличное, только как туда проезжать после дождя - это тот еще будет вопрос?
    Для отдыха взяли шашлыки (маринованные в сметане и томатном соке), небольшую пляшечку (как раз хватило, за следующей не побежали), женщин (естественно своих) и набор для ухи (без рыбы, рыба должна быть местная).
    Друзья эхолотом пробили дно от берега и до следующего берега и рассказали страшную тайну, оказывается под нашим берегом и есть самое глубокое место, ну еще и ямку нашли на 6 м, там они собрались по утру половить мирных рыб.
    Вечер на воде был просто изумительный, штиль, в прозразной воде видны все коряги и водоросли, окушок гоняет малька. Лодки с рыбаками нерасномерно рапределенны на водохранилище, подтверджая теорию, что клюет лучше у дального берега. Подался и я туда. Т.к. я привыл ловить чаще на мелкий виброхвост, то и здесь пустил его в бой, потом пошли в бой и воблера, и попер, правда вертушки не цеплял, хотя многие именно с вертушками и плавали. Осталась надежда на утро. Друзья несколько плотвичек поймали, так что уха уже будет точно.
    Вечер прошел очень хорошо. Порадовались, что мы не на Белом озере в Владимирецком районе - вчера/сегодня так фестиваль проводили, никому не пожелаю так оказаться отдыхать.
    PS: Как ни странно никто громко музыку включал (как на Белом озере в Владимирецком районе), громко не орали и даже громко не разговаливали и матом никто никто не выражался. Только в баре/кафе музычку включили, но терпимо (что поделаешь очаг культуры). На дальнем берегу и светомузыка была и салют пускали и китайские/японские фонарики в небо запускали - очень на НЛО похожи. Еще ночью можно самолеты считать, за 15-20 минут больше десятка пролетело, прямо трасса на Хренниками проходит!
    Утром следующего дня самым первым проснулся мелкий окунь, как рассвело уже гонял малька прямо под берегом - еще даже некоторые рыбаки не перестали храпеть в автоприцепчике.
    Окунь действительно оказался мелкий - активно брал на попер, но размером с коробок спичечный. Я лодке стал от берега на 25-30 метров уже на корягами и только успевал забрасывать, туда где малек разлетался.
    Решил сделать и пару забросов вдоль травы - сразу на первом забросе мощный удар - настоящий окунь. Фрикфион я заранее затянул, чтобы в случае везения окуни не заводили в коряги. Так что справился в принципе просто. Окунь сел на все крючки, и шансов у него не было.
    PS-2: В уху такого окуня отправить было грех, но чистить пришлось на берегу. Уже дома почищенный он завесил 524 гр.
    Ну думаю дело пойдет, тем более что никто не видел, и с поперами никто окружать не станет. Но "не кажи ГОП....".
    Так смещаясь вверх по "течению" еще заработал несколько поклевок - окунь на 152 гр (чищенный) тоже пошел в садок. Начал подыматься ветер, причем восточный, а
    Еще два совсем мелких окуня взял для ухи и все поклевки прекратились.
    Еще провел разведку вдоль берега, места класс - сплошые коряги и водоросли - наверное окуня там полно - опровергните или подтвердите!
    Женщины стали семафорить, пора уху варить.

    - я тоже эту щуку видел, красавица.
    PS-3: Сначала, не хотел писать, да и что мне - живу далеко, приезжать буду редко.
    Пакет с мусором, так и остался на берегу, может забыли?
     

    Вложения:

    • IMG_1010.jpg
      IMG_1010.jpg
      Размер файла:
      431 КБ
      Просмотров:
      277
    • Нравится Нравится x 27
  4. vikmen2011

    vikmen2011 гость Временно заблокирован

    Доброго дня Вам шановний колего " Grossetest", зауваження Ваше цілком слушне і без образ, це мінус нашій компанії..."Доктор" мав прибрати, це його пляшки, він від нас сьогодні "ФЕ" отримав...Зазвичай, ми такого не робим, прибираєм за собою...Я виїхав перший, Ви бачили, у мене дома тварини, які я маю годувати...А от вони, з компанії, що залишились, мали-б прибрати за собою...Тим паче, що ми там таборимось постійно...Гарне місце і хороший спуск до води, Ви самі це бачили...Ми це вже обговорили, і приносим Вам своє вибачення...Якщо це сміття, в основному декілька пластикових пляшок, ще залишиться, приберем по новому приїзду...Це залишиться на моїй совісті...
     
    • Нравится Нравится x 12
  5. Bliashuk Sergey

    Bliashuk Sergey Рыболов

    Сообщения:
    308
    Симпатии:
    2.346
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    52
    Рибалив на водосховищі в районі Набережного. Незважаючи на спеку окунь був досить активний і їв воблери в заглот. Була одна проблемка - весь окунь стояв в траві між стеблами і твіч доводилось робити дуже акуратний, м"який. Трохи різкіший ривок і замість окуня витягував стебло водоростей. З м"яким твічінгом в мене найкраще справлялася Ескарда. Коли окунь проявляв активність на поверхні, над травою його вдавалось доловлювати на Бент міннов. Причому чавкаючого окуня більше "цікавив" 106-й, а полосаті які наводили шухер під самою поверхнею краще реагували на 86-й. Топвотери мовчали. Знову заставив похвилюватись старий добрий Флет кренк від Йо Зурі, спровокувавши на покльвку невелику щучку. Поводок - 0,2 -й флюр, розрахований на окуня ріжеться щучими зубами на раз і після перших щучих "фінтів" я вже почав подумки прощатись з своїм "ветераном". Але коли щучка вийшла на поверхню і стало ясно, що вона засіклась за задній трійник стало спокійніше. )))
     

    Вложения:

    • IMG_0695.JPG
      IMG_0695.JPG
      Размер файла:
      238,7 КБ
      Просмотров:
      225
    • IMG_0696.JPG
      IMG_0696.JPG
      Размер файла:
      221,7 КБ
      Просмотров:
      261
    • IMG_0697.JPG
      IMG_0697.JPG
      Размер файла:
      204,4 КБ
      Просмотров:
      251
    • IMG_0698.JPG
      IMG_0698.JPG
      Размер файла:
      255,1 КБ
      Просмотров:
      270
    • IMG_0699.JPG
      IMG_0699.JPG
      Размер файла:
      414,3 КБ
      Просмотров:
      270
    • Нравится Нравится x 33
  6. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання колеги рибалки. Вчора мав нагоду порибачити на водосховищі в улові в основному дрібний окунь хоча вдолося виманити кілька достойних екземплярів також на сквада влетіло одне щурення, в полосатого в фіворі були нідли і цунекіші інша резина працювала також, але окунь брав її не так апетитно, також добре проявили себе попери з воблерів добре працювали сквад-65 і тіні фрай. Також хочу відмітити що з ранку кльову практично не було, нормольний кльов розпочався десь з десяти годин і здебільшого окунь брав в траві або в коряжнику.
    Фото додаю.
    Фото1821.jpg Фото1827.jpg Фото1826.jpg

    Фото1822.jpg Фото1829.jpg Фото1834.jpg
     
    • Нравится Нравится x 30
  7. Pallas

    Pallas гость Временно заблокирован

    І ми були там, але точки були різні))) Ловили пререважно у коряжнику. Я спеціально не брав мікруху, бо знав, що прийдеться корчувати підводний ліс, ну і на трофей сподівався. Хоча рибалка з самого ранку не задалася, вже за третім забросом відстрелив попера, дякую Ярославу S.T.A.L.K.E.R., знайшли його через кілька годин майже під берегом, метрів за 300 від того місця де загубився. Окунь дійсно був трохи мілкуватий, дуже багато холостих покльовок, думаю саме через розмір гуми (ловив на Kaitech Live impakt 4" i IShad 3,8" від Jackall'а) Було кілька покльовок і на воблери, але особливо в них не впирався, шкода було повісити гірлянду на підводну ялинку. Ближче до обіда активність полосатого значно зросла, та і розміри радували. Ловили переважно на попер і гуму. Шкода, що змушені були після обіду їхати додому. Фоток не робив...... ну майже не робив, всього дві))
     

    Вложения:

    • IMAG0535.jpg
      IMAG0535.jpg
      Размер файла:
      708,5 КБ
      Просмотров:
      206
    • IMAG0536.jpg
      IMAG0536.jpg
      Размер файла:
      766,4 КБ
      Просмотров:
      289
    • Нравится Нравится x 28
  8. vikmen2011

    vikmen2011 гость Временно заблокирован

    Привіт усім...Я теж побував на водосховищі учора і сьогодні...Учора прибув і вийшов на воду приблизно в 15-00 год. Полосатик уже не жирував...Розповідали колеги, що брав з ранку, то я поставив собі за мету ловити зубату...Першу, вага більше 1 кг. взяв на оберталку Мепс лонг, мною викрашену...Потім спіймав полосатика, розмір, для юшки...Потім змістився в інше місце, акваторія бази "Мотор", і на слайдер узяв ще одну зубату, вагою 1,5 кг.Звечора ще дув вітерець західний...А от сьогодні вранці, уже не те...Почалось з невдач, втратив свою улюблені атомку, Вітерець попахував сходом...Не рибний...Рибалив до 10-00 год. з самого світанку...Взяв щуреня, 0,7кг, і три полосатики, які втопив, один з них вчепився за слайдер--7 см. а сам такого-ж зросту...Жадібність не має меж...На слайдер мав щучу покльовку, але не зачепилась, і на бомбер, під самим човном крутонула і зійшла, їхнє щастя...Багато рибалок на човнах, скаржились, що у порівнянні з учора, сьогодні полосатий не жирує...А якщо і жирує, то ігнорує приманки...Я сам спостерігав таке... На берег прийшов без риби, окрім учорашніх двох щучок...Фотосесії не робив...Загалом відпочив на улюбленій стихії...Звечора традиційно юшка, до колеги, приїхав зять, Болгарин, рибалив теж, пробував і хвалив юшку, пригощав ракією, мабуть смачна, бо дуже ароматна, персикова, я не вживаю алкоголь...Ось так пройшла моя рибалка...
     
    • Нравится Нравится x 26
  9. a-platon

    a-platon гость Временно заблокирован

    И я там был мед-пиво пил:присоединяюсь::company:
    рыбачил в суботу вечером и целое утро воскресенья.
    упор был на щуку, так как в заброс клевал только окунь,
    принял решение ловить на дорожку.
    в результате одна покльовка плюс 7-8литров бензина, и все:(
    окунь был не прихотлив клевал на все

    З.Ы. еще не знаю от куда, но на моторе появился незванный гость:gi-gi:
     

    Вложения:

    • 1.jpg
      1.jpg
      Размер файла:
      245,7 КБ
      Просмотров:
      247
    • 2.jpg
      2.jpg
      Размер файла:
      262,3 КБ
      Просмотров:
      253
    • 3.jpg
      3.jpg
      Размер файла:
      271,4 КБ
      Просмотров:
      271
    • 4.jpg
      4.jpg
      Размер файла:
      405,6 КБ
      Просмотров:
      242
    • 5.jpg
      5.jpg
      Размер файла:
      523,6 КБ
      Просмотров:
      300
    • Нравится Нравится x 32
  10. Pallas

    Pallas гость Временно заблокирован

    Поїхали з друзями вчора на вдсх з ночівлею, вирішили відпочити від буденності і відсвяткувати день будівельника за улюбленою справою. Приїхали десь о 16 годині, колеги, які були там з ранку, повідомили, що активність окуня невисока. До вечора вдалося вмовити лише пять полосатих, один з яких виявився бонусним, аж на 630 грам. Далі, святковий перекус і відпочинок. Наранок виявилося, що окунь клює ще гірше ніж учора. Вдалося впіймати лише одненького окунця, зате, як компенсація, на 4 дюймовий Kaitech позарилася зубата. Хоч це порадувало. Ближче до обіда взагалі перестало клювати і до всього ще й дощ зарядив, хоч невеличкий, проте неприємно. О 12 зібралися додому.
     

    Вложения:

    • IMAG0544.jpg
      IMAG0544.jpg
      Размер файла:
      1,1 МБ
      Просмотров:
      305
    • IMAG0546.jpg
      IMAG0546.jpg
      Размер файла:
      925,8 КБ
      Просмотров:
      291
    • IMAG0556.jpg
      IMAG0556.jpg
      Размер файла:
      962,6 КБ
      Просмотров:
      278
    • IMAG0555.jpg
      IMAG0555.jpg
      Размер файла:
      1,2 МБ
      Просмотров:
      279
    • IMAG0552.jpg
      IMAG0552.jpg
      Размер файла:
      1,1 МБ
      Просмотров:
      303
    • IMAG0549.jpg
      IMAG0549.jpg
      Размер файла:
      1,5 МБ
      Просмотров:
      288
    • Нравится Нравится x 28