c.Велика Омеляна(р-н Аеропорту), Рівненського р-ну

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Serjik, 2 июн 2008.

  1. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Був вчора з батьком на даній водоймі (сама ближня до Дядькович, бувше торфовище).

    Була надія, що по відлизі проклюнеться плотка. Та надії не виправдалися. Людей було багато, з траси складалося враження, що кльов - як "на чорних камнях". Але, насправді, майже всі були тут вперше в цьому сезоні і результат практично у всіх однаково плачевний. Клювали зрідка наноокунці, плотва взагалі не брала. Я ловив на "чортики" і "кози", батько пробував на мотиля. На безмотилку ще можна було витрясти рибу, а от на мотиля - глухо. Причому, невеличка золотиста "коза" по окунцю працювала краще за перевіреного "чортика".

    Лід - на повний шнек і засипаний добрим шаром снігу. День був такий сонячний і вітряний, що отримав загар, як на смайлику.:стыдно:
    Вже вкотре дана водойма доказує свою бесперспективність зимою.
     
    • Нравится Нравится x 16

  2. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Був на вихідних з ночівлею. З батьком і сестрою. На великому ставу.

    Була надія застати кльов карася, та не тут то було - в улові жодного карася. Що сталося із ставком, незрозуміло. Мусив визнати свій провал.
    Ловив на поплавок, одна махалка 6,5 м. Повідок 0,12, гачок №16 під перловчину. Мав із собою і мотиля, і опариша, і перловку, і мастирку. І купу ароматизаторів. Та карась проігнорував все - навіть мотиля. Навіть не було видно виходів карася, всплесків. Водичка, до речі, вже тепла. І почала цвісти . І це - на початку травня.

    Спочатку впирався в фідер і альтернативні монтажі, пробував і снасть "пробка", і пінопласт. Марно. Лише зрідка - дрібна плотвичка. Хоча снасть "пробка" сподобалася. Та вже видно, що кращий варіант даної оснастки - "банджо-фідер". Треба буде виготовити кілька.

    Тоді зрозумів, що діла не буде і переключився на плотву. Звечора трохи підійшла на прикорм і зранку із 7 до 10 покльовувала. Але також прошена, без правильної прикормки не підійде. Особливо в плотву не впирався, бо був розстроєний відносно відсутності карася, але трохи напідсікав. Прикормка - Фіш-дрім плотва розбавлена сухарями, варене пшоно і якісь залишки прикормок з минулого року, які лише портили загальну картину. Знайшов бровку за метрів 10, за нею прикормкою вдалося зібрати непогану плотву. На тонку махалочку кайф виводити навіть некрупні екземпляри. Покльовки дуже ніжні: підніме антенку на 1-2см , притопить на 1-2 см. Якщо вспів підсікти - зловив. І це на надтонку і надчутливу снасть з мінімальною вагою поплавка. Шляхом експерименту вдалося знайти насадку і арому: перловка, оброблена спреєм "Клубніка" від якогось карпового виробника, здається, Тандем Бейтс. На неї клювало не так швидко, зате крупніші екземпляри. На перловку із корвалолом певний час непогано брало, але середня плотва, потім перестало. Обкатав новоприкуплений садок 2,5 м. Вперше можна було вкидати рибу в садок, не встаючи з крісла, що і приємно і економить масу часу. Та й плотва залишилась живою.

    Напідсікав десь зо три літри плотви, разом на всю компанію - 5 л.
     
    • Нравится Нравится x 16
  3. ADVIRUS

    ADVIRUS гость Временно заблокирован

    Кто хочет более подробно посмотреть о данном ставе - смотрите "Чоловічі розваги, випуск 277 и 278" - там все так красиво рассказали о ставе!
    277 - [ame="http://www.youtube.com/watch?v=suWm1_IUsbE&feature=relmfu"]http://www.youtube.com/watch?v=suWm1_IUsbE&feature=relmfu[/media]
    278 - [ame="http://www.youtube.com/watch?v=cc1ULkeD-E8&feature=relmfu"]http://www.youtube.com/watch?v=cc1ULkeD-E8&feature=relmfu[/media]
    Четно говоря то сам там пока не был еще, но планирую. Но сельчане говорят что водичка портится из-за того что в реку от фермы стекают фекалии :censored:
     
  4. stal1n

    stal1n Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.191
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    ось-ось
    Красива реклама лише. Ті хто там був пишуть зовсім інше ;)
     
  5. ADVIRUS

    ADVIRUS гость Временно заблокирован

    я тоже склонен к мысли что реклама и ниче больше, а видео выложил так чтобы люди хоть увидели рыбку и став ;)
     
  6. troyan

    troyan гость Временно заблокирован

    Тижня 3 назад рибалив на даному ставку! Рибалив вперше, що і як не знав. Карпової покльовки так і не побачив, хоч перепробував все, що було в арсеналі! Але з усіх хто був на ставу (а було чоловік 15) аналогічна ситуація, як завжди клювало вчора або завтра! Розмовляв з хлопцями, казали і дійсно непогано рибачил по карпу, практично завжди норму вилову (5 кг) брали. Так яккарп не хотів брати спробував на поплавок і тут почалось, карась клював просто скаженно, можна було і не дивитись на поплавок, практично вкинув витяг! Карась мілкий, але клює жадно...
    Є там один нюанс, як потім виявилось багато хто на тому ловився і я був не виключення! Маю не металічний садок і видра прогризла його і майже вся риба зійшла ))) Як потім сказав сторож, я не перший попадав в таку халепу, бували випадки що прогризала навіть металічні! А тих видр там як сміття (навіть на відео зверхуможна побачити як пливе одна)! Можу з впевненістю сказати що кращого кльову по карасю в області я небачив, але 100 грн за карася, самі розумієте! Шкода карп не уважив, та мабуть був не мій день...
     
    • Нравится Нравится x 14