Бесплатно Хренники, Демидовского р-на

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Boroda, 6 дек 2007.

  1. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    В середу ввечері попав на гарний вихід крупного окуня. Але в самий пік зробив конкретну бороду і провозився якийсь час, перв"язувався.
    Наступного дня зранку заробив лише одну покльовку, але найбільшого окуня в районі кілограма. А далі погода почала портитися. Піднявся вітер і хвиля, похолодало. Вийшли на воду ще ввечері - ОП
    П.С. Дідок поблизу динамівської бази ловив на горох карпів. Снасть - спінінг, обладнаний поплавком. В середу за вечір у нього в активі було 3 карпа вагою 5-6кг і ще декілька сходів крупнішого.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 29

  2. Plagus

    Plagus всё ещё ловлю рыбу Команда форума

    Сообщения:
    6.713
    Симпатии:
    21.576
    Адрес:
    Александрия
    Возраст:
    65
    :offtop:
    Эту тему хоть не читай :в_натуре: - жаба душит:gi-gi: по крупным окуням :ura:
     
    • Нравится Нравится x 10
  3. Витамин

    Витамин гость Временно заблокирован

    Петрович, не одного тебя! Только жаба белая и пушистая, т.е. в хорошем смысле слова. У нас такие экземпляры-большая редкость, ладошечный-за счастье.
     
    • Нравится Нравится x 6
  4. Bliashuk Sergey

    Bliashuk Sergey Рыболов

    Сообщения:
    308
    Симпатии:
    2.346
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    52
    Дык, милости просим ;). Радушный прием гарантируем:1032:. А с окунями сами будете разбираться ))) До полкило практически гарантировано, а вот килушные - это уже как повезет )))
     
    • Нравится Нравится x 3
  5. lukscom

    lukscom гость Временно заблокирован

    Доброго дня, коллеги .
    Прошу прийняти в свої ряди починаючого рибака....Vlad-Amator успішно "підсадив" мене на спінінг. :somyara: Вчуся по-трошку премудростям рибацьким. Від себе хочу добавити невеличкий фотозвіт по Хрінниках (свою мобілу, на відміну від Влада , я в той день не топив:gi-gi:)
     

    Вложения:

    • DSC_1162.jpg
      DSC_1162.jpg
      Размер файла:
      21,6 КБ
      Просмотров:
      336
    • DSC_1164.jpg
      DSC_1164.jpg
      Размер файла:
      102,5 КБ
      Просмотров:
      384
    • DSC_1165.jpg
      DSC_1165.jpg
      Размер файла:
      126,1 КБ
      Просмотров:
      372
    • DSC_1167.jpg
      DSC_1167.jpg
      Размер файла:
      42,5 КБ
      Просмотров:
      352
    • Нравится Нравится x 29
  6. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    На выходных опять получилось вырваться в Хренники. Состав практически тот же, что и в прошлый раз, за исключением двух "алкоголиков" :) Был коллега по работе, он же "lukscom" и я...
    Приехали под вечере воскресенья, до темноты оставалось не много времени, поэтому далеко не плавали, прополоскали приманки в районе родных пенат безрезультатно до наступления сумерек, поехали ужинать... Лодку решили не спускать а примастырили буксировочным тросом на крышу авто, прикольно ехать. Потренировался ездить со скоростью 30-40 км/час, а то так ползать не умею :) Зато утром еще серело, а мы по-бырику уже на воде. Утро не принесло желанных поклевок и трофеев... Ближе к обеду вымучил на микруху пару окунчиков неприличного размера, утопил... Потом была парочка покрупнее, и один столовый, на попер взял щучку грам 300, выпустил бы, но очень повредила жабры при атаке и своих выкрутасах в воде. Классно все таки на легкий спин ловить пусть даже не крупную рыбу, удовольствия вагон! А вот фоток хороших нет... Не рискнул брать в лодку телепон и фотик, что бы не утопить как в прошлый раз... У встреченных спинингистов, тоже очень слабо, а некоторые воошпе с ОП плавали...
    Я отдохнуол от города наславу! Получил кучу удовольствия от общения с пирородой, чего и всем желаю!
    Всем НХНЧ!
     

    Вложения:

    • photo 001.jpg
      photo 001.jpg
      Размер файла:
      794,7 КБ
      Просмотров:
      325
    • photo 002.jpg
      photo 002.jpg
      Размер файла:
      342,9 КБ
      Просмотров:
      284
    • photo 003.jpg
      photo 003.jpg
      Размер файла:
      326,3 КБ
      Просмотров:
      293
    • Нравится Нравится x 40
  7. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Вечір добрий шановні колеги рибалки. В суботу мав нагоду з друзями порибачити на водосховищі, хоча в улові в основному дрібнота яка справно ловилась на мікруху, також вдалось виманити кілька мордатих окунів на більш серйозні приманки одного басіка навіть не зміг підняти завів в корчі, вже під вечір на маскота виловив щуку перед самими сутінками риба була дуже активна.
    Фото додаю.
    Фото1977.jpg Фото1979.jpg Фото1978.jpg
    Фото1982.jpg Фото1984.jpg Фото1985.jpg
     
    • Нравится Нравится x 49
  8. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні колеги рибалки, вчора з друзями порибачили на водосховищі з трофеями не склалось, лиш один окунь на 150гр., і одне щурення грам на триста під кінець рибалки, зате дрібнота ловилась справно на харківський джавастік, вже кілька рибалок поспіль особисто в мени харківська резина виграє в інших приманок ловить добре на рівні з іншими приманками, і має великий плюс довга живучість.
    Фото додаю.

    Фото1986.jpg Фото1989.jpg

    Фото1987.jpg Фото1991.jpg
     
    • Нравится Нравится x 33
  9. Bliashuk Sergey

    Bliashuk Sergey Рыболов

    Сообщения:
    308
    Симпатии:
    2.346
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    52
    Рибалив сьогодні на водосховищі поблизу Набережного. Зранку дощ, вітер і як наслідок сильна хвиля, довелося відмовитись від своєї старенької надувнушки і арендувати на базі човен більш придатний для таких погодних умов.
    Розпочав рибалку з тестування нового спіннінга - Encore Flayer FLS-692MH з тестом 7 - 32 гр. Купував його спеціально для твічінгу крупних воблерів - міннов. Спочатку поставив 90-й Рідж - Флаєр справився без проблем, анімація воблера як має бути. . Далі Rosso Corsa Gyazatz - ще легше, його і для Евід(а) МЛ-ки кроєвського можна залишити, справиться. Укрупняюсь - Ван Тен від Мегабаса - Флаєр задав йому таку анімацію, якої я раніше за Вантеном не помічав. Воблер, хоча я на нього ловив достатньо успішно під Енкорм прям ожив. Флаєр мені все більше подобається. Ван Тен + (дайвер) - проводка без проблем. Далі ставлю 110 -й Орбіт. Заброс .... Ух ти ж мій хороший ( я про Флаєр ). Спінн -коротиш, кіл ще той - а кидає за горизонт. Декілька проводок і перша покльовка. Спін (кінчик) чітко відпрацював перші ривки невеликої щучки і без напряга доставив її до човна. Ще декілька проводок - і знову ударчик. Півкілограмове щуреня чітко "просигналивши" про покльовку толком навіть не нагрузило спіннінг. Достаю трійник, топлю "здобич". Енкор Флаєр, хоча й не був перевірений заліковою щукою, але на протязі першої рибалки довів свою " профпригодность". Треба для нього ще Рудру прикупити. Я думаю справиться без проблем. Якщо коротко про Флаєр - дуже легкий, кидучий, дзвінкий і водночас з явним запасом міцності прут за досить помірні гроші.
    До обіду хвиля ставала все більшою і оскільки ловив в корчах, а кожний зацеп грозив 100 % - им обривом дорогих воблерів, вирішив завершити і повернутись коли вітер вляжеться. По дорозі до бази з під затопленого дерева на Ескарду ще "вговорив" таки досить непоганого окуня.
    Під вечір вийшло сонце, вітер заспокоївся ... але "заспокоїлась" і риба. Одна щучка на Ескарду, а на 110 -й Орбіт спокусилось лише пара окунів аж по 100 - 150 грам кожний ))).
     

    Вложения:

    • IMG_0720.JPG
      IMG_0720.JPG
      Размер файла:
      244,2 КБ
      Просмотров:
      410
    • IMG_0717.JPG
      IMG_0717.JPG
      Размер файла:
      241,5 КБ
      Просмотров:
      386
    • IMG_0719.JPG
      IMG_0719.JPG
      Размер файла:
      310,9 КБ
      Просмотров:
      389
    • Нравится Нравится x 40
  10. Bliashuk Sergey

    Bliashuk Sergey Рыболов

    Сообщения:
    308
    Симпатии:
    2.346
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    52
    Сьогодні. Хрінниківське водосховище. Окунь. А те що виглядає в нього з рота - язичок 7-ми сантиметрової Ескарди. Ковтнув в заглот.
    Помітив що хрінниківських горбачів можна "зацікавити" лише дуже повільною проводкою, такою щоб воблер буквально топтався на одному місці, так званий м"який твічінг. Причому це стосується не лише воблерів а й топвптерів. Переважна більшість окунів від 800 грам які я ловив взяли саме на такій проводці.
     

    Вложения:

    • IMG_0722.JPG
      IMG_0722.JPG
      Размер файла:
      217,6 КБ
      Просмотров:
      323
    • Нравится Нравится x 22
    • Информативно Информативно x 1