с.Старомыльск,Здолбулбуновский р-н

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Konstantin, 19 окт 2008.

  1. 77dima

    77dima Рыболов

    Сообщения:
    123
    Симпатии:
    938
    Адрес:
    Здолбунов
    Возраст:
    46
    В Старомильську - великий став, який тягнеться до Новомильська.
    Також є водойма в Кар"єрі,
    В Новомильську є кілька ставків.
     

    Вложения:

  2. X-Rap

    X-Rap гость Временно заблокирован

    Дякую за відповідь. Колись на тому карєрі один раз рибачив, але нічого не зловив. А з своє лодкою і мотором можна в Старомильськ, чи тільки лодка і все...
     
  3. Нептун

    Нептун гость Временно заблокирован

    Був сьогодні з другом в Старомильську. Ловили з човна (човен 20 грн та плата за рибалку 20). З 7 00 до 13 00 ні одного удару... хижак малька не ганяв. Було пару човнів - те саме (.
    Вирішили перейти на кар'єр (менший), обірвали пару віброхвостів :somyara:тай поїхали додомую. А погода на щуку була хороша%)
     
    • Улыбнуло Улыбнуло x 2
    • Нравится Нравится x 1
  4. 77dima

    77dima Рыболов

    Сообщения:
    123
    Симпатии:
    938
    Адрес:
    Здолбунов
    Возраст:
    46
    Дякуючи другу Миколі зробив перші кроки у зимовій рибалці.
    Щоб бути поважним пінгвіном, придбав ящик і черпак :) Тепер я у комфорті, маю на чому присісти, ношу з собою термос з чаєм і вибираю з лунок лід не руками, а черпачком (велике діло - дуже зручно).
    Результат не вражає, але перший десяток дрібного окуня, плотви і йоржів виловлено.
    Снасть - зимова удочка з безмотилкою (чортик).
    Зі слів наявних рибаків - кльов був дуже поганий (як завжди гарно брала вчора і з іншого берега)
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 10
    • Улыбнуло Улыбнуло x 1
  5. 77dima

    77dima Рыболов

    Сообщения:
    123
    Симпатии:
    938
    Адрес:
    Здолбунов
    Возраст:
    46
    Субота. Зранку все позамітало снігом і взяв морозець. Вітер 8 м/с. Погода не зовсім для рибалки.
    Тому на водойму вирушили поїхати після 15-00 год. (на сонечку було тепло). В Старомильську у вихідні зазвичай багато рибалок, але на цей раз було лише 5 чоловік, які за годину нашої риболовлі зібрались і пішли. Холодно, вітряно і багато снігу (який заважав ходити і шукати рибу.
    Сховавшись у захищеному берегом кутку водойми зробили кілька лунок. В мене на козочку зловився супер-бас розміром трохи більшим від воблера "Мідж". Микола взяв свіжозроблену балду і на другій проводці впіймав рака. Ось такий вийшов несподіваний результат недовгої але цікавої рибалки.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 14
  6. 77dima

    77dima Рыболов

    Сообщения:
    123
    Симпатии:
    938
    Адрес:
    Здолбунов
    Возраст:
    46
    Виїхав збити "оскому" - покидати спінінг. Вибір водойми - Старомильськ. Приїхавши на "молодіжний пляж" побачив купу відпочивальників з палатками, мангалами, пивом і відповідним акустичним супроводом. Довго не думаючи розвернувся і заїхав на малий кар"єр (біля насосної станції). Але там мене чекала невдача - бульдозеристи замутили ландшафтний дизайн, зваливши рештки величезних пагорбів глини у водойму. Вода помутніла, рельєф прибережної зони змінився, риби не видно. Вимучив 1 окуня і мав ще одну нереалізовану покльовку.
    Повертаюсь назад в Старомильськ на став. На другому забросі чіпляю сітку :censored:. Коли вже понаїдаються? Шнур 0,08, поводок флюр (як правило обривається на вузлі біля приманки), але на цей раз витримав. У сітці десяток рибин (окуні, кілька плотвиць - одна дуже крупна і линок, а ще десяток раків).
    Риба вся крім лина дохла і смердить мабуть на цей запах в сітку зайшли раки. Раки всі з ікрою - випустив. Линок дуже гарний (грам 800-900) теж випустив - на вигляд він товстий, мабуть з ікрою. Добре що поряд був колега рибак з ножем, допоміг порізати сітку і випутати раків і лина.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 14
  7. tuner

    tuner гость Временно заблокирован

    Сьогодні відвідали Старомильськ. Рибалили з лодок, старались впіймати окунців або щуку. Таких як ми взагалі здається не було, всі сиділи на поплавки або донки. Почали рибалити без 15 шість ранку, закінчили о 9. Обкатали весь став, в результаті 6 окунців та одна щучка до кілограма. Видно що хижак ганяє, але хапати блесенки не хотів.
     
    • Нравится Нравится x 3
    • Информативно Информативно x 2