Рибалка в с.Поляни

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Смерть електроудочникам, 6 апр 2008.

  1. dos_oleg

    dos_oleg гость Временно заблокирован

    На свято Покрови вирішив виділити півдня для відпочинку із спінінгом, зібрана бригада таких же екстремалів( погода "жесть" - холодрига, вітер, дощ).
    Була надія застати щучий кльов в Полянах але на другому моєму виїзді знову промах, щука сміло можна сказать не брала :пардон:, лише один з наших на перших враінішніх забросах відловив щупаку десь на 2, причому на поппер величезний невизначеної фірми, була ще одна попитка меншої але мімо. Але розрядив обстановку окунь, знайдено було корчики де він клював буквально 2 метри від берега. Брав на мепс 1, твістер і різні маленькі вертухи. Після 10 і він просто ігнорував подальші заброси, хоча вода кипіла від зашуганої верховодки.
    В інших рибалок було по 1-2 штуки на цілу компанію і по пару окунців. Те що бачив і розказували. Думаю ще зроблю один виїзд незабаром, перш ніж розчаровуватись в Полянах.
     

    Вложения:

    • DSC00502.jpg
      DSC00502.jpg
      Размер файла:
      190,1 КБ
      Просмотров:
      519
    • Нравится Нравится x 26

  2. __Pack__

    __Pack__ Рыболов

    Сообщения:
    13
    Симпатии:
    63
    Адрес:
    Ровно
    Coyote Skittin'Pop Popper

    1183_0.JPG

    Только другой раскраски...
     
    • Нравится Нравится x 10
  3. mikos

    mikos гость Временно заблокирован

    В силу сімейним обставинам, нарешті знову вдалося порибачити в Полянах. Неможу приховати того що рибалка там мені завжди подобалась і попри все ще й дос подобається. Тож з кумом в середу зранку ми на місці. Розпочали з кпершого ставка, побачили як щука ганяє малька почали швидко налаштовувати вудки на живця і закидати їх в гущу подій. Кум залишився наблюдати за поплавками, яж надів заброди зібрав спін і пішов полоскати приманки, перепробував весь арсенал від силікону, колєбалки до зібейта і мегабаса, а результат повний нуль навіть удару теж саме на живця. Через декілька годин приїжають рибацюги, що з вечора сиділи на карасьовому на живця і також покльовки не бачили. В годин одинадцять перекус, цигарка і вирішую шукати рибацького щастя на інших ставках. Десь біля другої години дня я вже на томуж карасьовому і в мене перша щука на силікон білий чорна спинка красний хвост:) ще декілька покльвок, незасік:(, ставлю хамсіна і відразуж виловлюю щупачко до кілограма. Звонить кум розповідаю йому ситуацію він швидко збирає манатки і переїздить на цейже став і на першому забросі на кислоту бере щучку так кілограма півтора аж сам собі не вірить. До вечора мені вдалося виманити ще 5 щупаків на тойже силікон.Тож рибацьке щастя було знайдене, головне не здаватись.
     
    • Нравится Нравится x 26
  4. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Відкриття зимового сезону

    Відкрив зимовий сезон.
    Погода сьогодні була зовсім не рибацькою, але свою рибу все ж знайшли. Знайшли вже під обід, коли поверталися до машини і планували переїхати в інше місце.
    Наостаток спробували в кутку одного із ставків і справи потихеньку пішли. Краще клювало на блешні, на мормишку зловив лише 2 окуня.
    Бачив компанію жерличників - чоловік 8 мабуть із сотнею жерлиць. В улові у них було штук 5 щучок від 0,5 до 1,5кг.
    Лід доволі тонкий - 4-7см, але мокрий.
    Вартість рибалки - 30грн із 10 жерлицями.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 30
  5. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    16-го відкрив спінінговий сезон.
    Приємного небагато. Із всієї великої кількості ставків не спущеними з минулого року залишилось лише 5. На 2-х з них взимку стався замор, ще в одному невеликому і не проточному живе лише карась. Тобто для спінігістів лишилося лише 2 водойми, та й там на великий трофей розраховувати не варто, бо вони також повністю спускалися позаминулого року. Правдв десь плаває 2 бонуса по 12 кг вкинутих після спуску одного із верхніх ставів. Але головне - проблема з наповненням ставків водою. Раніше, коли там діяв рибхоз, вода в стави подавалась із 3-х чи 4-х скважин і частково поповнювалась з лісу 2-ма міліоративними канавами. Рибхоз розвалився, скважини закрили, частина ставів заросла чагарником. А тепер з кожним роком міліють, заростають і ті водойми, які залишились. До всього цього добавилось сухі літо та осінь минулого року, а також бобри і жлобство орендарів. Бобри загатили міліоративні канави, що живили ставки. А орендарі, користуючись теплою погодою в грудні минулого року, відразу спустили більшість ставків. В результаті водойми вище "острова" так і залишились взимку без води або напівпорожніми. А коли вдарили морози, то й загинули сотні дрібної щучки та іншого малька, які скупчилися в невеликих калюжах та рівчаках після спуску.
    Зате тепер господар видає квитки-брошурки про "чудову" риболовлю в Полянах. Можна зняти будиночок на "острові", проте навкруги острова в ставках води практично немає.
    Ну і про рибалку...
    Зловили з товаришем по десятку окунів і по невеличкій щучці. Було ще чоловік з 8 спінінгістів, в них так само не густо.Здивував лише один рибачок, який на величезний джерк виловив 3 щучки.
    Сумніваюсь, що ще раз поїду туда в цьому році
     

    Вложения:

    • к.jpg
      к.jpg
      Размер файла:
      212 КБ
      Просмотров:
      747
    • 66.jpg
      66.jpg
      Размер файла:
      160,1 КБ
      Просмотров:
      693
    • й.jpg
      й.jpg
      Размер файла:
      148,9 КБ
      Просмотров:
      616
    • у.jpg
      у.jpg
      Размер файла:
      143,3 КБ
      Просмотров:
      660
    • ц.jpg
      ц.jpg
      Размер файла:
      93,7 КБ
      Просмотров:
      615
    • Нравится Нравится x 19
    • Улыбнуло Улыбнуло x 1
  6. DeLife

    DeLife Рыболов

    Сообщения:
    450
    Симпатии:
    912
    Адрес:
    Ровно
    Був в Полянах минулого тижня.
    Плата залишилась 40 грн + 10 з машини.
    Ловили на трьох ставках які ближче до лісу. Результат невтішний, на 4-х - 1 щучка грам 800 і пару окунів, зловлені на МДЖ! хоча погода була така що зранку шнур примерзав до бланку, залізо і бойові воблери мовчали.
    Хоча щуку бачив - біля корча ганяла малька і випригувала з води, на око біля 2-3 кг. Але нічим, навіть перевіреним для Полян способом - поппер, а зразу за ним силікон - щуку не виманили з корчів.
    З усіх рибалок яких бачив, результат - 2 щуки на чоловік 15 (
     
    • Нравится Нравится x 8
    • Улыбнуло Улыбнуло x 1
    • Информативно Информативно x 1
  7. DBK

    DBK гость Временно заблокирован

    Був вчора у Полянах. Рибаків було дуже багато і ловили на всіх ставках практично тому виділити якийсь окремо неможу. Особисто в мене дві щучки одна 1.2 кг і 0,6 кг і один 100 гр окунь і було 2 сходи. І все.
     
    • Нравится Нравится x 10
  8. mikos

    mikos гость Временно заблокирован

    Сьгодні відкривав зимовий сезон в Полянах. На двох з товаришем вдалося піймати 13 окунів 4 зяких непоганого розміру решта дрібнота, вобщем слабовато, ловили на дьоргалки та безмотилкі, нажаль мотильом не запаслись. Були жерличники, обложили пів ставка і це 3 чоловіка більше 100 жерлиць зловили 2 щучки:)
     
    • Нравится Нравится x 2
    • Информативно Информативно x 1