Бесплатно р. Горынь

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Горыныч, 14 май 2007.

  1. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    :solnce2: Знайшов сьогодні пару годин для сплаву нижче азотовської греблі. Приємно дивитись, коли річка повноводна.Вона тоді оживає!!! Багато рибаків і відпочиваючих. Ще замітив що є у нас аматори по сплаву на байдарках.:1032: Хижак сьогодні до обіду проявляв свій апетит. Один трофей зійшов біля самого човна, дві залікових забрав, ще пару сходів, і два антитрофеї пішли до мамкі. Прибувши на кінцеву точку, назбирав маслят. А ці гриби що на фоткі, просто сподобались по кольору.:gi-gi:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 21

  2. Горыныч

    Горыныч гость Временно заблокирован

    "ультрафиолет" - на просвет не смотрел?
     
    • Нравится Нравится x 3
    • Улыбнуло Улыбнуло x 3
  3. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    :solnce2: Із за сильного вітру сплав по річці прийшлось відмінити, до покращення погодних умов. Прогулявся сьогодні із спіном біля с.Хотинь. Річка чиста, і риба немов вимерла. На старицях справи трошкі краще. На саморобну мушку і атрактант (,,тутті-фрутті" окунь) прокльовує мілкий окунець. Поставивши mens-3 перламутр,(меншого не було) заробив клюваку, але риб виявився хитрішим, затягнув в корчі. Біля водніка їх там вистачає. День видався спортивним, зловив-відпустив!.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 13
  4. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    :solnce2:Вчора сплавлявся по своєму маршруту. Природа подарувала ще один сонячний день! Можливо це був останній дзвоник?!. Вода вже схолола занадто. Вранці прокльовувався окунець. Риба находиться ближче до ям. За цілий день заробив одну цікаву кльюваку зубатої, і та обрізала флюр 0.3. Витягнув і пошаткував сіточку,з дохлою рибкою.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 23
  5. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Решили с друзяками закрыть сезон рыбалок с ночевками. Уже холодно и днем, но раз на выходные передали потепление, решили рвануть на Горынь, отдохнуть и порыбачить. В субботу в обед выдвинулись в сторону Костополя. Рыбачили в районе Комаровки. Места красивые!
    С собой у нас были росянки, опарыш, намыли поденки... Фидерные кормушки заряжали и магазинными прикормками и домашними кашами, но ни на ямах, ни на прямиках, ни на входах выходах из ям, ничего путного так и не клюнуло за сутки... Верховодка на опарыша, ерши на росянку, один носарик правда попался хороший, окунчик тоже на росяночку клюнул... Даже мелкие сомики, которые обычно там не дают жизни в этот раз не клевали... Пару елких жадных плотвиц пробовали ставить на живца, тоже тишина, утром амнистировали...
    Отдохнули мы на природе суперово, как всегда в хорошей компании!
    Но по рыбе печально... Так хотелось трофей подержать, но не суждено... Были и кроме нас там рыбаки, результаты аналогичные или ОП или мелочь...
    Двое коллег по увлечению тролили по Горыни у них было две неплохих щуки на тот момент, когда мимо нас проплывали (на глаз около киля)
    Вот такое у нас вышло закрытие сезона по фидеру :)
    Всем НХНЧ! и парочка фото, мелочь рыбью даже не было настромления фоткать...
     

    Вложения:

    • IMG_1934.JPG
      IMG_1934.JPG
      Размер файла:
      141,5 КБ
      Просмотров:
      351
    • IMG_1935.JPG
      IMG_1935.JPG
      Размер файла:
      95,1 КБ
      Просмотров:
      351
    • IMG_1936.JPG
      IMG_1936.JPG
      Размер файла:
      80,9 КБ
      Просмотров:
      338
    • IMG_1939.JPG
      IMG_1939.JPG
      Размер файла:
      72,3 КБ
      Просмотров:
      343
    • IMG_1943.JPG
      IMG_1943.JPG
      Размер файла:
      142,5 КБ
      Просмотров:
      332
    • IMG_1950.JPG
      IMG_1950.JPG
      Размер файла:
      84,7 КБ
      Просмотров:
      343
    • Нравится Нравится x 14
  6. zvod

    zvod гость Временно заблокирован

    Мав можливість сьогодні, в неділю порибалити 3 годинки на Горині .... Приїхав в обід ... десь близько 12-00... - розуміючи по к-сті припаркованих машин на шлюзі що сьогодні аншлаг вирушив трохи нижче по течії ... замішав пів пакета фішдрім лящ... розклав свій старенький сігнум. На гачок декілька мотилів і закид під дальню бровочку.... Густера не заставила себе чекати. Клювання десь через 2-3 хв... розмір порівняно з літніми екземплярами - пристойний ... Шкода на робочій точці постійні зачепи ... тому змістився ближче до русла ... там також прокльовується але темп трохи низький.... Покльовки майже без промахів ... яскраві .... плотви майже не було --- окрім одної пристойної яку таки толком так і не вивів ... пошкодував ще не один раз що не взяв підхват... Певний час ловив в пів води з пєнкою ... таки да.... ефект класний але риба дрібніша ... з дна дещо потрібно довше чекати і покльовки делікатніші.... Одним словом виїзд видався дещо ближчий до туристичного бо вже близько третьої риба була дуже в'яла і я зібрався не дочекавшись вечірнього кльову ... відчуваючи що він точно мав бути... Але свій заряд енергії я отримав в повному обсязі.....
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 15
  7. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    Виїзджав вчора на річку з 15-00 і до 18-00. Пройшов пару поворотів із спіном, але й удару не було. Посидів трошкі на фідер і заробив єдину клюваку носаря. Питав рибаків про кльов, у всіх майже повний нуль.
     

    Вложения:

    • Фото0315.jpg
      Фото0315.jpg
      Размер файла:
      156,6 КБ
      Просмотров:
      392
    • Нравится Нравится x 11
  8. DBK

    DBK гость Временно заблокирован

    Був сьогодні на одній із стариць р.Горинь. В заліку 3 щучки найбільша близько 1 кг. Всі зловлені на віброхвост Relax Kopyto. Покльовкі дуже ніжні за край губи, чим повільніша проводка тим краще. На воблери пробував, на Tiny Magalon було 4 виходи однієї і той самої щуки але чомусь немогла влучити незрозуміло чому і вода дуже прозора..
     

    Вложения:

    • IMG_0348333.jpg
      IMG_0348333.jpg
      Размер файла:
      142,7 КБ
      Просмотров:
      413
    DBK
    Сообщение от DBK было скрыто из-за низкого рейтинга. (Прочитать сообщение)
    • Не нравится Не нравится x 5
    • Улыбнуло Улыбнуло x 2
  9. Kubik

    Kubik гость Временно заблокирован

    DBK,надо было отпустить тех 2 маленькие,они ведь совсем маленькие.мне бы было стыдно брать таких щук
     
    • Нравится Нравится x 7
  10. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    Появилось бажання ізловить крупнокаліберного хижака. :1_0072: На передодні домовившись, виїхали, Я, Вітя (De Laif) і Петя. Пройшлися по моїх місцях сплаву. Природа внесла свої корективи!. Стариці позамерзали (в буквальноу смислі цього слова). Бачили місцевих рибацюг, які шукали вчорашньовиставлені кружкі.:padstulam: Перший з лопатою, другий з веслом!. На кукані було пару залікових зубатих. Прополоскавши майже весь свій перспективний арсенал приманок, вернулись до машини. Відпочили,поспілкувались, погуляли і попробували построїти плани на весну. Будем надіятись що природа ще дасть нам насолодитись цікавими хвилинами рибацького щастя!!!. :присоединяюсь:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 13