Річка Путилівка

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем S.T.A.L.K.E.R., 4 дек 2012.

  1. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Пути́лівка — річка в межах Млинівського та Рівненського районів Рівненської області та Ківерцівського району Волинської області. Ліва притока Горині.
    Путилівка бере початок на північних схилах Волинської височини, на північний захід від села Привітне. Тече спершу переважно на північний схід, далі — на північ, у пониззі — на схід. Впадає до Горині на північ від села Жобрина.
    Основні притоки: Осинище, Сичівка (ліві). Довжина 57 км, площа басейну 506 км². Річище звивисте, завширшки від 2—3 м (у верхів'ї) до 8—20 м (у пониззі). На значній протяжності річище випрямлене і поглиблене. Похил річки 0,95 м/км.
    Власно сьогодні на цій річці з друзями рибалили і досить успішно в улові в основному окунь який в окремих точках був досить активний у Віктора три сходи зубатої, Андрій взяв одного шнурка, по приманках знову харківський джавастік втер всім носа :).
    Фото додаю.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 34
    • Информативно Информативно x 1

  2. Plagus

    Plagus всё ещё ловлю рыбу Команда форума

    Сообщения:
    6.713
    Симпатии:
    21.576
    Адрес:
    Александрия
    Возраст:
    65
    Образцово показательное создание Темы :zachet:
     
    • Нравится Нравится x 3
  3. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановне товариство, і мені накінець вдалось вирватись до води після досить тривалої перерви, з рибою в мене не склалось за час проведений на річці не мав жодної поклівки, зато добре провів час на природі протестував дещо з своїх обновок в одного з моїх колег зійшла зубата під берегом, рівень води досить високий місцями є такі розливи, що до русла не підійти.
    Трошки фоток краєвидів.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 19
    • Информативно Информативно x 1
  4. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Добрий вечір шановне товариство, з суботи на неділю з друзякою Андрієм мав нагоду порибачити на р.Путилівка, на воду вийшли в 17.30., риб ловився дисить добре буквально на одній з перших проводок на мікро джиг сідає шнурок, до годин девяти вдаєтся зловити ще двох шнурків і зо два десятки окунів в пасиві один зріз і обрив, воби мовчали, оберталки теж, переночували в знакомих трошки посиділи :cr:, зранку до нас приєднуются Віктор і Зорян, кожин з нас відмічається шнурком і кількома окунями, але кльов вже не той, кльово було вчора :присоединяюсь:, вирішуєм поїхати на іншу водойму, Андрій нас не підтримує і правильно робить поки ми в трьох вимучовали антитрофейного окуня він взяв три щупачка і кілька залікових окунів, о таке.
    Фото додаю.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 23
  5. IronFish

    IronFish гость Временно заблокирован

    Знову були в Неділю на цій чудовій річці.нажаль рівень води дуже низький.рибу було знайти важко мені вдалось зловити дві щучки 300-800гр. та два окунька.вода мутна працював жовтий колір.Дякую Ярику за вилазку!
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 15