Зимний спиннинг

Тема в разделе 'Способы и методы ловли', создана пользователем Горыныч, 12 окт 2007.

  1. Valen

    Valen Рыболов

    Сообщения:
    302
    Симпатии:
    2.015
    Пробував, Віктор, і я повністю з тобою згоден що зимова рибалка заслуговує на увагу не меншу, ніж рибалка по відкриті воді. І азарт не менший, і задоволення від виважування на тонесеньких жилках і улови можуть бути ще більші, але хоча за компанію не відмовлюсь від такої рибалки, сам їздити і огранізовувати серед друзів виїзди небуду. От немає достатьньої тяги до підлідної рибалки, чому навіть пояснити не можу. Я готовий викласти за спін 1000 і 2000 грв. а от на ледобур шкода грошей, краще буду поповнювати запас блешень чи на спін копити - все таки рибалка рибалці рознь. Хоча зарікатись не буду, з часом і смаки змінюються.
    Та й проблема в мене - руки мерзнуть. Батько всю зиму ходить без рукавиць, я вже при +5 так замерзаю що потім відходняк ловлю по десять хвилин в приміщенні.
    Тому з задоволенням буду сидіти і читати ваші звіти..
     
    • Нравится Нравится x 6

  2. Artfabber

    Artfabber Рыболов - теоретик Команда форума

    Сообщения:
    3.290
    Симпатии:
    8.672
    Адрес:
    Киев
    Может Вас это удивит, но у меня тоже такое было... и руки мерзли (без перчаток на улицу вообще не выходил), и ноги тоже мерзли постоянно, пока... не стал ходить на зимнюю рыбалку. Теперь (хоть и зимы стали более теплыми) хожу без перчаток, а на рыбалке при -15 руку в лунку... за рыбой.:1052:
     
    • Нравится Нравится x 5
  3. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Якщо руки розтерти снігом, а потім витерти насухо, руки перестають мерзнути. А ще помітив, що на початку зими руки мерзнуть, а потім поступово організм адаптується до холоду. У швагра пальці рук взагалі відморожені (при невеликому морозі відразу біліють) - альпіністський наслідок. Але це не заважає йому бути заядлим зимовим рибалкою, просто користується рукавицями
     
    • Нравится Нравится x 5
  4. Plagus

    Plagus всё ещё ловлю рыбу Команда форума

    Сообщения:
    6.713
    Симпатии:
    21.576
    Адрес:
    Александрия
    Возраст:
    65

    Тимон
    , :ng_use_search:..:bm:
    все перенес сюдаhttp://fishing-ua.com/showthread.php?t=1083&page=5

    А тема то актуальная , льда то еще нету:ura:
     
  5. Ромко

    Ромко Рыболов

    Сообщения:
    335
    Симпатии:
    1.577
    Адрес:
    Львів, Іваничі (Волинська обл.)
    Возраст:
    34
    Якщо змазка в катушці при нзьких температурах стає густішою і хід стає помітно важчим, то це може якось зашкодити катушці, якщо ловити нею? По логіці не повинно, оскільки змазка не видавлюється, бо густіша, але...хочу застерегтися. :gi-gi:
     
  6. AKSENTI

    AKSENTI гость Временно заблокирован

    При минусовой температуре , обрабатываю шнур автомобильным силиконовым спреем , отлично помагает , при больших морозах ,проделываю тоже самое несколько раз в течении рыбалки . Обработанный шнур не впитывает воду , следовательно не мерзнет !
     
  7. Nikita Mag

    Nikita Mag наложен кляп

    Сообщения:
    2
    Симпатии:
    0
    Возраст:
    42
    Зимняя рыбалка - это хорошо. Я уже приобрел себе зимний спиннинг, и прошлой зимой даже пару раз был со стариками на рыбалке - очень понравилось. На следующую зиму постараюсь почаще выбираться.