Флудилка Полтавской области

Тема в разделе 'Рыбалка в Полтавской области', создана пользователем Artfabber, 20 дек 2007.

  1. Korotia

    Korotia Специалист по хищнику...

    Сообщения:
    1.042
    Симпатии:
    8.015
    Адрес:
    г.Кременчуг-Молодежный
    Возраст:
    49
    • Нравится Нравится x 1

  2. prarobik

    prarobik гость Временно заблокирован

    Мабуть дело не в приманках, а в самом месте.
     
    • Улыбнуло Улыбнуло x 5
  3. Sergei Carpov

    Sergei Carpov Форумчанин 80 уровня

    Сообщения:
    850
    Симпатии:
    10.076
    Адрес:
    Santa Clara-California USA
    Возраст:
    60
    Привет всем кременчужанам!!!Вот читаю отчеты каждый день-у меня один вопрос-куда пропала команда из старожил профессионалов рыболовов таких как Серега Карасик Юра Гаврила Олег Коротя Мулятина Алексы Сомики????????
    Неужели никто не рыбачит-наверно рыбачат только писать не хочется или пропал к форуму интерес....Да хоть пару слов с фото и то как то узнаешь о Днепре и Псле хоть что то.Ведь команда неплохая и дружная-что пошло не так???????Напишите хоть в личку-что да почем...:ch::ch:
     
  4. Станиславович

    Станиславович Рыболов

    Сообщения:
    1.070
    Симпатии:
    3.096
    Адрес:
    г.Полтава
    Возраст:
    60
    С Юрой и Олегом МОА рыбачили на прошлые выходные. Где отчет - не знаю. Может, точно

     
    • Нравится Нравится x 2
  5. Korotia

    Korotia Специалист по хищнику...

    Сообщения:
    1.042
    Симпатии:
    8.015
    Адрес:
    г.Кременчуг-Молодежный
    Возраст:
    49
    Серега,с командой все гут,ловим и будем ловить!:присоединяюсь: Просто нет трофеев,а писать про ладошечных карасей , тарань и недомерков судаков нет смысла,щука пока неловится.Лично я, на бель уже практически нехожу,я ж специалист по хищнику!:somyara::padstulam:
     
    • Нравится Нравится x 5
  6. Ben

    Ben гость Временно заблокирован

    Нова постанова уряду не дозволить орендарям водойм знущатися з людей

    З 1 липня в Україні діє новий порядок оренди водойм. Він визначається «Типовим договором оренди водних об’єктів», що затверджений постановою Кабінету Міністрів від 29 травня цього року, - пише Урядовий кур’єр. - Особливість типового договору — те, що за ініціативи Прем’єр-міністра до нього внесено пункт щодо обов’язковості забезпечення вільного доступу до цих водойм пересічних громадян: «Передача в оренду водного об’єкта здійснюється без обмеження права загального користування, якщо інше не визначено законом».

    До речі, аналогічну вимогу висуває й чинний Водний кодекс у ст. 51: «Орендарі водного об’єкта зобов’язані передбачити місця для безоплатного забезпечення права громадян на загальне водокористування». Але кодекс не передбачає покарання за невиконання цієї вимоги. Тепер же ситуація змінилася: оренду можна скасувати у разі невиконання умов договору.

    Отже, постанова чітко зазначає, що орендар ставка чи озера не має права забороняти людям купатися у водоймі. А також рибалити, плавати на човнах, здійснювати забір води без застосування споруд або технічних пристроїв (наприклад, на полив) тощо.

    Нова постанова має зняти соціальну напругу, особливо в селах.

    Адже є чимало прикладів, коли людей, які самі ж ці ставки копали, охорона не підпускає до берега на гарматний (точніше, пістолетний або автоматний) постріл. Доходило і до побиття, і до смертовбивства.

    Тепер же озброюйтесь номером «Урядового кур’єра» за 27 червня (стор. 19–20) і з посиланням на Прем’єр-міністра сміливо прямуйте до улюбленої ковбані. А як не допоможе читання вголос — викликайте міліцію, пишіть скаргу до органу виконавчої влади або місцевого самоврядування з вимогою розірвати угоду про оренду. Копію — до прокуратури (бажано рекомендованим листом з повідомленням про вручення).

    Цим типовим договором буде визначено перелік заходів із покращення екологічного стану водойми. Про це на ініційованій Українською екологічною лігою прес-конференції «Нова водна політика України» повідомив заступник голови Держводагентства Олексій Чунарьов. Він також нагадав, що серед сюрпризів цьогорічної повені були і такі неприємні, як прорив гребель ставків. «Знайти орендарів цих водойм (а саме вони мали стежити за технічним станом гідроспоруд) було дуже складно. А притягти до відповідальності взагалі неможливо, — зазначив О. Чунарьов. — Але тепер цьому покладено край». У типовому договорі прописано також відповідальність орендарів за збитки, завдані третім особам внаслідок експлуатації водойми.

    Постанова стала одним із документів, у яких відобразилося бачення нової водної політики України Радою національної безпеки й оборони, Президентом та урядом. У спеціальному указі Президента зокрема декларуються такі важливі принципи, як басейновий підхід, інтегроване управління водними ресурсами, заборона для промпідприємств вводити тимчасові відхилення від санітарних норм, застосування економічних механізмів стимулювання водоощадних технологій.

    За інформацією Олексія Чунарьова, також готується законопроект зі змінами до Водного кодексу, де серед інших новацій буде введено законодавче поняття «санітарні витрати річки», тобто той мінімальний рівень, який повинна мати водна артерія для свого функціонування як живого комплексного утворення. Регламентуватиме новий закон і діяльність басейнових рад, які на сьогодні, на жаль, не мають достатніх механізмів впливу на функціонування наших водойм.
     
    • Нравится Нравится x 5
    • Информативно Информативно x 4
  7. Magalon

    Magalon *Bilogorodka Fishing*

    Сообщения:
    2.076
    Симпатии:
    5.695
    Адрес:
    Київська область.
    Возраст:
    58
    Нова постанова уряду не дозволить орендарям водойм знущатися з людей
    Написано гарно...А в реаліях все навпаки:(
     
    • Нравится Нравится x 1
  8. ribolyub

    ribolyub Рыболов

    Сообщения:
    388
    Симпатии:
    1.356
    Адрес:
    Кременчуг
    Возраст:
    58
    Это смотря КТО арендатором окажется... Если ИХ человек, то тут ты прав, а если не ИХ тогда отгребет по полной программе!
     
  9. ne7v

    ne7v Рыболов

    Сообщения:
    110
    Симпатии:
    248
    Адрес:
    Кременчуг
    Возраст:
    • Информативно Информативно x 2
  10. Karasik

    Karasik Рыболов

    Сообщения:
    1.024
    Симпатии:
    5.503
    Адрес:
    Кременчуг
    Возраст:
    48
    После чистки его на свету просматривают и потом еще в сильно соленую воду бросают, но возникает вопрос, а не проще ли его не брать?
     
    • Нравится Нравится x 1