р.Стир

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем Grek, 14 ноя 2008.

  1. fisherman friend

    fisherman friend Рыболов

    Сообщения:
    158
    Симпатии:
    653
    Адрес:
    м.Луцьк
    Возраст:
    41
    Декілька слів (вийшло багато )про вчорашню вилазку в Підгайці.
    Вирішив їхати маршруткою ,посидіти з поплавчанками. Прокинувшись раніше потрібного, подумав що декілька хвилин подрімати не буде зайвим, і дуже помилився-бо проспав, і весь, як обішпарений перехоплював маршрутку аж за зупинкою. Всередині маршрутки віддихався і заспокоїв сам себе, що надалі все піде як треба. Та на місті мене чекав неприємний сюрприз: води на полях стало менше, а в каналах рівень піднявся, і мої заброди вже на другому "набрались " по самі холяви. Нічого, думаю, просушусь. На останньому третьому ровові ситуація повторилась, майже перепливши перешкоду, і вже виходячи на землю, -я однією ногою підторможую, а іншою ловлю якусь ямку; секундна справа,- і я по груди уводі...:rjaka: Врятувало, що цигарки і телефон були у нагрудних кишенях. Далі веселіше, на тих місцях, де я хотів заземлитись вже сиділи хлопці, ( прикурив у них, бо своя запальничка скупалась ), і був змушений шукати інше місце, що по тих джунглях дуже непросто. Але знайшов прочищене, побольбався там і сам добряче , але довів його до якогось нормального вигляду. Розклався, розложив одяг на землі, чоботи поставив, закормив, закинув і сиджу в труселях мерзну. Тут і запальничка моя просоха, пташок і жаб слухаю,:smok:-красота. Кльову нуль.
    І, о чудо, десь за годину перша плотвичка на пшеницю спокусилась ( Давно я так не радів упійманій рибі )-ПРОРВАЛО, думаю,переміг карму.
    :doob:-наівно повірив..., але раз в годину все-таки виманював плотвичок і радів, як дитина.
    Одним словом порибалив, як треба. Рибу бачив, з природою поріднився, перезавантаження організму провів, ще й одяг виправ,-одні плюси:zachet:
    P.S. на фото : місце лову, пейзаж в одну та іншу сторони, і безцінні плотвиці.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 12

  2. fisherman friend

    fisherman friend Рыболов

    Сообщения:
    158
    Симпатии:
    653
    Адрес:
    м.Луцьк
    Возраст:
    41
    Доброго всім дня. Декілька слів про сьогоднішню прогулянку по Набережній: рівень води значно впав, але доступ до річки ще суттєво обмежений, переполоскав багато приманок, але виманив окунька на 3д-флет кренк від Ю-зурі, щучих покльвок не бачив взагалі.
    В одній заводі подуркував з щучкою розміром з палець, полоскалась прямо в ногах, як ручна.:)Цікаво, що на мене у неї ноль реакції, а приманками її я трохи подражнив:D
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 9
  3. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    Вчора їздив знову на сома, так як на русаля клює дрібнота то наживкою було живець і кілька раків. Так і проседів до 00.15 без однієї покльовкі. А напарнік зловив кілька маленьких, ось така рибалка. А краснопірку ловив на стариці, там її в рясці повно, наживка опариш.
     

    Вложения:

    • P1010005.JPG
      P1010005.JPG
      Размер файла:
      328,2 КБ
      Просмотров:
      342
    • Нравится Нравится x 2
  4. Хижак

    Хижак гость Временно заблокирован

    Сьогодні їздив на рибалку до Стиру. Кльов почався після 6:00 і тривав близько години, за цей час зловив 1.5 кг плотви і густери, коли збирався їхати додому клюнула щука на пшеницю і біля берега зійшла.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 11
    • Улыбнуло Улыбнуло x 1
  5. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановне товариство, вчора вечерком вискочив в с.Підгайці на стариці з надією вполювати зубату ловив на воби від 70до 90 розміру щоб відсікти дрібноту марна справа, всерівно в улові десяток голодних шнурків, яких відразу топив, думаю до осені в Підгайці нема чого їхати.
    Фото додаю.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 20
  6. Хижак

    Хижак гость Временно заблокирован

    Сьогодні знову виїхав на рибалку і зловив два хороших ляща не рахуючи дрібної плотви і густери. :somyara: Подивіться на ляща в підсаку, він так здивовано дивиться - де я? хто він такий?
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 10
    • Улыбнуло Улыбнуло x 1
  7. Bichunya

    Bichunya Рыболов

    Сообщения:
    195
    Симпатии:
    233
    Адрес:
    Луцьк 33-кв
    Возраст:
    55
    Ось сьогоднні після дощу.Пізно в вечері з ліхтарем і по клумбах або на городі й пошукай:zachet:!!!
     
    • Нравится Нравится x 1
    • Информативно Информативно x 1
  8. diplomat

    diplomat Рыболов

    Сообщения:
    57
    Симпатии:
    293
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    48
    Вечором виходив на річку. Найкраще себе проявив на твічінгу Yo-Zuri Aile Magnet S. Кілька минулорічних щучок було відпущено. А в сутінках взяла 2-х кілограмова.
     

    Вложения:

    • pike.png
      pike.png
      Размер файла:
      1,5 МБ
      Просмотров:
      356
    • Нравится Нравится x 12
  9. Lovetstiney

    Lovetstiney гость Временно заблокирован

    Цікавить питання, хто на що ловить сома ? Бо пробував на виповзка ( дощовий червяк ), так бере сом десь до 2-х кг. А пробував на м'ясо, то жодної покльовки. Буду дуже вдячний за поради на рахунок наживки. Також цікавить питання хто на яку снасть ловить, та яка на Вашу думку снасть приносить найкращі результати.
     
  10. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановне товариство, перш за все хочу привітати всіх з Днем Незалежності і кілька слів про рибалку вчора з друзякою Зоряном з ранку перед роботою зробили короткий сплав річкою стартували від Маяківського мосту пройшли в низ біля 3км., в улові трохи окунів і один шнурок, весь риб ловився на силікон на шарнірному монтажі бошка 5гр., за винятком двох матросів які повелись на джексенівського карася.
    Фото додаю.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 26