оз. Нобель (Заречненского р-на) - "Перлина Полісся"

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Горыныч, 22 июн 2007.

  1. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Знайомий їздить на Нобель щороку. В основному "спеціалізується" на мирній рибі. Робить на воді місточок у місці перепаду глибин. Закормлює. Ловить в основному лящів, причому у достатньо великій кількості. Наприклад, минулого року найкращий результат за ранкову зорьку - 11 штук. У вікнах серед латаття, підкормивши, можна сподіватися на хороший улов плотви, краснопірки та ін. Так чи інакше, якщо ловити на самому Нобелі, потрібна лодка.
     
    • Нравится Нравится x 8
  2. майор

    майор гость Временно заблокирован

    На Нобель їздив завжди тільки на щуку але впрошлому році хотів поставити кружки.Виплив спіймати живця за годину спіймав кілограма 2 плотви і скажу попадалася доволі не пагана по грам 200-250.
     
    • Нравится Нравится x 6
  3. Бабёр

    Бабёр гость Временно заблокирован

    Ваууууу!!! Ё-к-л-м-н!!!!!!!
    Здарова рыбаки!!!!!! :присоединяюсь:
    Тема нобеля расскрыта!!!!! Сам туда с друзьями езжу уже третий год!!! но мы на омыт ездим, а там по каналу из припяти заплываем в нобель и рыбачим!!!
    Чесно говоря когда первый раз попал в те края то пол дня сидел тупо в лодке и втыкал на окружающие красоты!!! гггг... а потом и пошли первые результаты улова.
    У моего друга так крыша сьехала на омытовко-нобельовской рыбалке что он купил джип лодку и мотор, о снастях уже умалкиваю!!!! )))))) Теперь тот участок дороги-брущатки за Заричным,
    приблизительно 20км (а не 40 как кто то тут писал) за 20 мин пролетаем ))))))
    Мужики вы пишите какие у кого результаты этого года, начался же сесзон, я тоже буду информировать!!!! ВСЕМ....... как говорится...... НИ ХВОСТА НИ ЧЕШУИ!!!!
    P.S. Ну и НЕ РЫБНАДЗОРА )))))))........ с ними можна договориться в любом случаэ на месте )))
     
    • Нравится Нравится x 4
  4. X-Rap

    X-Rap гость Временно заблокирован

    Был в рыбалке в суботу и также слышал, что Толик с рыбалки трощит щуку с суботы на Нобеле, просто попали люди толково, хотя года два назад такие уловы считались нормой для Нобеля, в прошлом году был там раз десять маскимум ловили до 20-25 шт на троих., и то минимум половина в речке от 500 до 4000гр., хотя знакомые брали и по 50 шт. в том году. Бывает.................
     
    • Нравится Нравится x 18
  5. ilya

    ilya гость Временно заблокирован

    був на Нобелі за літо три раза....
    перший раз був десь в середині липня.... водойма була тоді незнайома тому і ловили з лодки на грані лілій і чистої води(хто був там той зрозуміє)=)
    виходили десь з 4 по 11 ранку і з 16 по 21 годину
    впринципі кльов дуже гарний але нажаль розмір риби не перевищував 250-300 грам(( клювала густера, язь, підлящик, плотва.... в якості наживки був черв"як,перловка і кукурудза куплена в місцевому магазині...
    ловили на поплавок....
    другий раз був в кінці липня.... ситуація та ж сама.....
    на третій раз начитавшись Сабанєєва вирушили туди за більш крупнішим уловом) це було з 06.08. по 10.08.
    але простоявши на руслі між Стоходом і Прип"ятью ні одної покльовки не бачили((
    в результаті вернулися на теж саме місце і "тягали" 200-300 грамових "трофеїв"))

    місцеві сказали що крупної риби не буде((( бо весною в нерест приїхала рибохорона і сітками в 7 метрів висотою вибили всього ляща і карпа((((((

    але впринципі відпочинок супер...
    але хто туди зібрався прошу забирати сміття з собою!!!! бидла і так всюди вистачає!!! замахало прибирати місце кожен раз!!!
     
    • Нравится Нравится x 25