р.Стир

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем Grek, 14 ноя 2008.

  1. fisherman friend

    fisherman friend Рыболов

    Сообщения:
    158
    Симпатии:
    653
    Адрес:
    м.Луцьк
    Возраст:
    41
    Доброго всім дня. Так як святкова рибалка на карася зірвалась, то із задоволенням пристав на запрошення друга прогулятись сьогодні по Набережній. Впало в очі, що вода на досить низькому рівні, рибалок вистачало, хоча бідкались, що на спінінг брати зубата не хоче ( повипитували, що був період, коли брала досить непогано). На живчика "битий" рибацюга взяв щучку на кіля 1,5, ще один з човна виманив на віброхвост натурального кольору зубату, десь, під кіло, у мого товариша така ж зійшла в березі, а я вмовив непоганого окунця на Aiko Humpy. :wo_kakaya:
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 14

  2. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Добрий вечір шановне товариство, сьогодні ніякої рибалки не планував, десь під обід позвонив Віталік В.В.В. запропонував вискочити на р.Стир мене до рибалки довго вмовляти не треба біля 15.30. ми вже на річці, в мени в улові кілька окунців спортивного розміру і один щупачок риб ловився на вагабонд на шарнірному монтажі бошка 3-5гр.
    Фото додаю.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 30
  3. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Добрий вечір шановне товариство, сьогодні маючи вихідний з друзями Зоряном і Віктором сплавились трохи річкою, десь біля вісьми ми на воді, з перших проводок почав відзиватися на їстивний силікон окунець, ставлю джексенівськоно карася на якого через кілька проводок звабилась щука, трошки бородьби і перша зубата на кукані, щерез деякий час Зорян виловлює такого самого щупака на силікон до обіда мені вдлось взяти ще кілька полосатих, і ще одну зубату на юзурівського 3Д флет кренка і одна зійшла, виходим на берег розводим багатя, готовим смачну юшку по пять капель за рибалку і після смачного обіду дальше на воду, після обіду рибка теж покльовувала мені вдалося взяти щупачка на силікон і мав ще один схід у Віктора три щуки з них дві залікові, Зорян взяв також одну і з одним крокодилом під свист фрикціону поборовся хвилин десять. Час проходить не замітно біля пяти виходим на берег сушим весла і до дому.
    Фото додаю.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 31
  4. fisherman friend

    fisherman friend Рыболов

    Сообщения:
    158
    Симпатии:
    653
    Адрес:
    м.Луцьк
    Возраст:
    41
    Доброго всім вечора,хочу написати буквально декілька слів на рахунок сьогоднішньої прогулянки по Набережній: вода здалось падає далі і досить мутна, кльов дуже слабенький, інформації про активність зубатої на тижні немаю. Переполоскали багато різних цяцьок, а клює на різні варіанти білих віброхвостів, аж нецікаво (((. Одна зіййшла в березі,одну щучу покльовку реалізували і ще одну молоденьку оцінили в плані привкусу гуми - привкус нормальний, сліди видно чітко.
     

    Вложения:

    • Фото0111.jpg
      Фото0111.jpg
      Размер файла:
      325,2 КБ
      Просмотров:
      346
    • Нравится Нравится x 9
  5. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановне товариство, вчора з друзями мав нагоду сплавитись річкою риб був дуже прошений в мени в улові кілька окунів які відзивались на їстивний силікон на шарнірному монтажі бошка 4-7гр., за винятком одного полосатого який повівся на флет кренк і один щупачок на 800 гр., був зловлений також на силікон, у Віктора дві щуки одна із них залікова і трохи гарних окунів до яких він зумів підібрати ключик, в Зоряна трохи окунів і три сходи зубатої дві з них шмакадявки, а одна під 1,5 кг., не зоряний день був.
    Фото додаю.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 14
  6. IronFish

    IronFish гость Временно заблокирован

    До Сталкера звіту.
     

    Вложения:

    • DSC04128.JPG
      DSC04128.JPG
      Размер файла:
      186,7 КБ
      Просмотров:
      402
    • DSC04133.JPG
      DSC04133.JPG
      Размер файла:
      226,1 КБ
      Просмотров:
      391
    • Нравится Нравится x 9
  7. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    фотографія0108.jpg фотографія0109.jpg фотографія0110.jpg На выходных рыбачили на Стыре в райне с. Колки. Более точно не скажу, посдледнее название населенного пункта которое запомнил по дороге:присоединяюсь:
    Ребята ловили вечером и ночью, я больше спал. Белая рыба отзывалась слабо... Сомиков устали снимать с крючка и топить в мутных водах Стыря. Утиром пораньше прошелся со спином. Десятка два окунчиков вымучил... Одна атака мелкой щуки под самым берегом на воблер, но не засеклась и хорошо, а то топить бы пришлось... Вот так порыбачили. Отдохнули на славу.
    Всем НХНЧ!
     
    • Нравится Нравится x 14
  8. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановне товариство в четвер мав нагоду з колегою трохи сплавитись річкою до годин десяти вітру практично не було і в декого не погано клювала зубата, мій колега зумів вмовити чотири щуки, дві з них залікові і ще двох втопив в мени за цей час лиш один шнурок і кілька окунів, дальше піднявся вітер і в улові був лиш окунь який краще відзивався на їстивний силікон на шарнірному монтажі бошка 5-7гр., хоча на воби мав теж кілька поклівок , також впіймав одного голавлика який повівся на карася.
    Фото додаю.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 29
  9. IronFish

    IronFish гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановні любителі спінінгу !Сьогодні з ранку прогулявся по нашій чудовій річці !в активі два укуньці та дві щучки
    по 500-600гр.Рибка їла Вагабонд.Колір різний.щука була зловлена на прямяку ,вийшла ,з засідки ,з кувшинок
    Ото таке.Завтра ще піду,перевірю чи вчора краще клює ніж сьогодні!!!)))))
     
    • Нравится Нравится x 8
    • Улыбнуло Улыбнуло x 1
  10. anddrij1969

    anddrij1969 Рыболов

    Сообщения:
    31
    Симпатии:
    220
    Адрес:
    Луцк
    Всім привіт. Вчора продовжував вивчення рідного Стиру. Пройшовся від Лучиць до Мстишин. Початок вдався, протягом перших 30хв вдарила кілошка але високий берег і бажання жити перемогло. Тільки в обід протягом 30 хв мав два удари і два реалізовав.Зловив на Usami 65 легкий твіч. Загальна масса 2300. Всім приємного вихідного і вдалих рибалок. лучиці 7-9-13 008.jpg лучиці 7-9-13 003.jpg лучиці 7-9-13 004.jpg лучиці 7-9-13 005.jpg лучиці 7-9-13 006.jpg лучиці 7-9-13 007.jpg
     
    • Нравится Нравится x 25