Рибалка в с.ЧЕБЕНІ

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем Андрій26, 17 фев 2013.

  1. Андрій26

    Андрій26 гость Временно заблокирован

    Прибули на ставок ще затемна(13.01.2013) . Рибалок було дуже багато, декілька палаток(з ночовкою), ми з кумом поставили 40 жерлиць, але нажаль ні одного вистріла. На мормишку кльов був хоч екземпляри маленькі, і один лящик був пристойнішим. Підкажіть хто ходив на щуку, який результат?
     

    Вложения:

  2. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановне товариство, вчорашні пошуки комфоргного місця лову привили нас в Чебені, в улові в основному окунь спортивного розміру який був досить прошений і один йоршик, риб їв гуму як їстивну так і звичайну на шарнірному монтажі бошка 2-3 гр.,воби і залізо мовчали, в хлопців те саме правда Віктор мав хорошу поклівку чогось трофейного :somyara:, але через кілька секунд риб порвав повідець, о таке.
    Фото додаю.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 10
  3. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання шановне товариство вчора з друзями мав нагоду порибачити в Чебенях в улові два десятки полосатих спортивного розміру і один щукоїд-шнурок, риб ловився на їстевний силікон на шарнірі бошка 3гр.
    Фото додаю.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 22
  4. IronFish

    IronFish гость Временно заблокирован

    І я там був !!! Какунець в березі харчувався,Як би був хапугою то нашморгав чоловік зі сто !!! далі перемистились по течії.Щучки брали по 700гр. кругом і всі на червячні гумки і всі як одна.у друка втікло чотири я лиш мав одну покльовку і достав її
     
    • Улыбнуло Улыбнуло x 1
  5. fisherman friend

    fisherman friend Рыболов

    Сообщения:
    158
    Симпатии:
    653
    Адрес:
    м.Луцьк
    Возраст:
    41
    Доброго всім дня! Сьогодні вперше у цьому році дістались на дану водойму. Погода радувала, а рибалок на човнах було, ну, дуже багато і ми їм компанію не склали, бо ловили з берега ( а шкода). Товариш ловив на поплавок та на донки, а ми ще з одним другом полоскали все спінінгове. Шнуркам спочатку сподобалась Аглія №2 чорна, а потім почав працювати Сальмовський Хорнет кисляк. Риба, скажу я вам, дуже "непотрібна": жоден шнурок так мамку і не покликав, а я просив))), мабудь погано, бо ніякої нормальної покльовки так і не було. Зате був активний відпочинок та гарний настрій, - всім гарних рибалок!
     

    Вложения:

    • DSC_8899.jpg
      DSC_8899.jpg
      Размер файла:
      132,9 КБ
      Просмотров:
      616
    • DSC_8900.jpg
      DSC_8900.jpg
      Размер файла:
      273,7 КБ
      Просмотров:
      558
    • Фото0115.jpg
      Фото0115.jpg
      Размер файла:
      427,6 КБ
      Просмотров:
      550
    • Фото0117.jpg
      Фото0117.jpg
      Размер файла:
      167,9 КБ
      Просмотров:
      521
    • Фото0118.jpg
      Фото0118.jpg
      Размер файла:
      189,1 КБ
      Просмотров:
      639
    • Фото0119.jpg
      Фото0119.jpg
      Размер файла:
      167,9 КБ
      Просмотров:
      621
    • Фото0120.jpg
      Фото0120.jpg
      Размер файла:
      450,4 КБ
      Просмотров:
      596
    • Нравится Нравится x 16
  6. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    Привіт. Сьогодні рибачів на даному заліві. Окуня довелося шукати години дві. На старих добрих бровках я його не знайшов(по одному з декількох точок не в щот), проте випадково натрапив на підводний горбік де крутилась стайка непоганих полосатіків і в результаті там зловив трохі більше десятка рибин. Результат всієї рибалкі 17 окунів і три щучкі, дві з яких пішли по мамку. Батько сидів на березі з поплавчанками, то насмикав десятка три окунців і дві непогані плотвичкі на червяка. В мене всі покльовкі на вібро ворм від крейзі фіш DSCN1391.jpg
     
    • Нравится Нравится x 6
  7. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    Звіт за неділю. Порівняно з попередньо рибалкою піднявся рівень води десь на 15-20 см. Нормального окуня шукав всю рибалку,але не знайшов. Проте щучкі клювали як дурнуваті. Результат рибалкі 6 окунів, 7 щучок розміром з мойву і одна 1.6кг. ловив на крейзі фіш вібро ворм.
    P. S. Знайомий виловив щуку 6кг.
     
    • Нравится Нравится x 5
  8. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    Привіт. Сьогодні рибачів на заліві. Кльов був як "на белых камнях". Зранку прокльовував окунь і плотва, ближче до обіду активізувалась густера. Ловилось на рівному столі, на ямах покльовок майже не було. Оскому збив капітально. Доїзд норм. Жигулями №6 доїхали майже до водойми. Отаке.
    P.S. Кум в обід на мормишку зловив судачка грам на 350 - 400.:фигасе:
     
    • Нравится Нравится x 7
  9. VETAL P

    VETAL P Рыболов

    Сообщения:
    91
    Симпатии:
    675
    Адрес:
    м. Ківерці
    Привіт. Звіт за понеділок. Клювало десь годин до 10 - 11, далі приходилось вимучувати покльовку по добрих півгодини. Проте зранку кількість покльовок, а головне якість дуже порадувала. Результат шість лящиків, парочка окунців їстівного розміру і штук пятнадцять різного дріб"язку який був потоплений(крім трьох густерок якими накормив кота). Мінус дві мормихи які перекваліфікувались в пірсінг рибі. Ловив на бровках з трьох - чотирьох метрів. В березі справно прокльовував окунець розміром з папіроску. Доїхали до самого льоду спрінтером. В принципі все
    DSCN1528.jpg
     
    • Нравится Нравится x 6