Линок зимою на мормишку

Тема в разделе 'Зимняя Рыбалка (пингвинарий)', создана пользователем Женя 777, 19 ноя 2010.

  1. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Привіт всім рибакам. Створити нову тему мене надихнув випадок який стався зі мною 9 січня 2010р. на р. Горинь Хмельницька обл., а саме в дібровці, серед закоряжаної місцевості вдалося витягнути на зимню удочку на мотиля невеликого линочка, з нами був досвідчений рибак старожил який має стаж 60 р. ловлі з льоду і в його житті також перший випадок, щоб з льоду хтось зловив линка. Хочу запитати чи були у вашому риболовному досвіді такі випадки???? Зарання дякую!!!

    На підтвердження фото, нажаль тільки з дому!!!
     

    Вложения:

    • 090120101178.jpg
      090120101178.jpg
      Размер файла:
      401,4 КБ
      Просмотров:
      874
    • 090120101179.jpg
      090120101179.jpg
      Размер файла:
      344,6 КБ
      Просмотров:
      2.146
    • Нравится Нравится x 5

  2. Ramil

    Ramil Рыболов

    Сообщения:
    22
    Симпатии:
    13
    Адрес:
    Ровно
    О, колєга))), й в мене таж проблема, думав я один такий, на мормишку ранше не ловив почав ловить тільки минулого року, й в кінці зими на одній заводі з горині з доволі хорошою ямою вийняв 4 штуки по грам 200-300 іто всі в мєлких пявках й клювали намертво тільки мормишка до дна дойшла 4 підряд й мотилі кінчились, й тоді в той день сонечко гарно пригріло
     
    • Нравится Нравится x 2
  3. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    Ramil вся проблема в тому, що зловив я його саме в глухозим'я. Одна річ коли сонечко пригріває карась, карп починає ворушитися а в цей день був не найкращий кльов із-за поганої погоди, й морозцю градусів так -10. А це заставляє замислитись про те якщо надибати линка посеред зими то чи можна його успішно половити?????
    Удачі в риболовлі і власному житті!!!!
     
    • Нравится Нравится x 2
  4. Ramil

    Ramil Рыболов

    Сообщения:
    22
    Симпатии:
    13
    Адрес:
    Ровно
    нічого собі глухозіміє і карп, й карасі ))))
     
  5. Женя 777

    Женя 777 гость Временно заблокирован

    В коряжнику якщо налапати то клює!!!

    Якщо можливо чув про Губчу в 60 км від Ізяслава там торфяний ставок не знаю як це з цим повязано але карп і карась там клює всю зиму карп гірше карась і в-20 як добрий день!!!
     
  6. SashkO

    SashkO гость Временно заблокирован

    Вытянуть линя зимой вполне возможно , особенно в оттепель . Просто в оттепель активизируется карп, карась и тот же линь.Правда нужно ловить на мормышку с мотылём и не играть мормышкой , а просто установить удочку на лёд. Так же для того что бы увеличить шанс поимки можно прикормить пелетсом и мотылём . это был описан вариант для озер/рек с замулеными участками дна , ну а если дно песчаное или песок с ракушкой , то линя и карася там можно ловить даже в глухозимье потому как карасю/линю некуда зарытся и ему приходится впадать в анабиоз , но иногда он будет просыпатся дабы поесть и вот тут и станет вам в помощь ваша прикормленная лунка. :poplavok: У меня вот есть искуственно зарыбленное озерцо в черте города , так там дно песчаное и кормовая база скутая , и вот на нем я всю зиму ловлю карпа, окуня,плотву , карася и линя. Что самое интересное карась там клюёт даже чаще чем окунь или плотва.:)
     
    • Нравится Нравится x 3
  7. Брыдя

    Брыдя гость Временно заблокирован

    Неймовірно. Вперше чую, мені 64. Рибачив у Басів-Кут дитинство, Горинь, Стир, Біле озеро, Дніпро де тільки. Карась-норма. Зараз У черкасах коропці випадкові рвуть снасті. Сидять на карася, і цей козак -здрастє.....і привєт. Але щоб линок....Дивно з окунем. Здавалося б перволЬодок, а він вередує: балансир в ігнорі, краще бомбочка і явну перевагу має безмотилка. За чортіка не чув.
     
  8. Vitaha

    Vitaha гость Временно заблокирован

    Последнее время лын зимой начинает попадаться все чаще, наверное меняется и климат и соответственно поведение рыбы.