Бесплатно р. Горынь

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Горыныч, 14 май 2007.

  1. RomLam

    RomLam Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.086
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    31
    Всім привіт!
    Сьогодні Олександрія, десь біля дев'ятої години на місці, відразу почав брати окунь (сьогодні клював як дурний:D, спочатку робив фото, а потім набридло). На перекатах рослинність піднялася на поверхню, тільки русло можна було обловити. Працювали в основному мінношки 35мм. і 45мм.. Пробував різні варіанти проводок, але найефективніша була рівномірна. Фото знову телефоном:пардон:. Вся риба c&r.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 20

  2. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    :solnce2:Вітаю форумчан з прошедшими і наступаючими!!!.НХНЛ В таку спокусливу погоду при +5 не міг не спокуситись, прогулятись по нових не наїзджених місцях. Пройшов по Горині від Оржева, (Де р. Устя впадає) і майже до Суйська. Є гарні місця для фідера з ночівлею(майже дикі). Горинь є горинь, десяток залишивших приманок на даний момент результату не дало!. ,,Головне - ,,Спілкування з природою!!!"
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 11
  3. a-platon

    a-platon гость Временно заблокирован

    А риженьку на що впіймали :)
     
  4. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    Вибачаюсь за флуд:стыдно: Риженька ще до мого приходу окочурилась. А забирать до дому, заради шкуркі%).
     
    • Улыбнуло Улыбнуло x 2
  5. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    :solnce2:Вітаю форумчан з наступаючими св"ятами!!!:hi: Поки зубата з горбильком боліють, рішив поганять пана Жереха. Так би мовити, охота на спритного мисливця з берега. Д"якую Саші TRANS за палочку-виручалочку!. Спін до 7гр. шнур 0.08. поводок 0.14. шарнір 2гр. Знайшов на річці спокусливе місце без рибаків, де почав жировку жерех. До-о-вго підбираючи приманку, знайшов:1_0072:. І пішла жара. 3-и недомірка відпустив. 2-ві їстівних забрав. А з одним кабаном довго мучився, і природа взяла сво"є. Адреналіну набрався по саме нехочу. Зубата навіть в багатьох варіантах вихідна. Вскриття показало що ікри нема. Ось такий вихідний!:zachet:
     

    Вложения:

    • IMG_0001.JPG
      IMG_0001.JPG
      Размер файла:
      305,6 КБ
      Просмотров:
      726
    • IMG_0002.JPG
      IMG_0002.JPG
      Размер файла:
      277,9 КБ
      Просмотров:
      607
    • Нравится Нравится x 24
  6. RelaxRelax

    RelaxRelax гость Временно заблокирован

    Доброго дня всім найтерплячим людям в світі - рибалкам!!) Знайшов час, щоб написати звіт за вихідні, які я провів за самим чудовим процесом весни) - посадкою картоплі в селі. Їдучи на картоплю, гріє серце думка про майбутню (в думках по-любооому успішну) рибалку.
    Тепер сам звіт:
    Зправившись з картоплею, беру спінінг та йду на річку Горинь, по дорозі прокручую в голові думку - чи хватить в садку місця на всю рибу яку зловлю). Підійшов до води,відразу бачу плескання щуки біля затоплених корчів, відповідаю сам собі на своє питання-мабуть не хватить в садку місця на всю рибу...) Довго кидаю прямо під ніс щуки, результат - трьохкілограмовий ноль) Прокидавши безліч приманок в цьому районі річки згадав що на тому боці річки є стариця і мій внутрішній голос погнав мене в дорогу...)
    З дитинства пам'ятав,що поряд є міст і от прийшовши до нього я зрозумів що тепер для мене (моя вага десь 103 кг) цей міст явно екстремальний). Включаю образ екстемала і переходжу, чи перелажу) :

    відео мого перелазу зняв не повністю,бо нереально з спінінгом в одній руці ще й знімати на телефон), полюбому щось одне втопив би)


    Фу бл... перейшов.
    Протер лоб і пішов в сторону супер уловистої щукової стариці. Підійшовши бачу, що колись велика та довга стариця стала трьома невеличкими озерцями (це мабуть пов'язано з несніжною зимою і вода в річці сюди не піднялась),хоч самі озерця на вигляд досить перспективні:



    Десь пів години пробую зловити зубатого монстра, але результату нема. Тут підходить до мене місцевий і каже : "Ти тут нех..я не заху..риш бо всю рибу заїб...шили сєтками" ! Детально проаналізувавши всю глибину його слів), перебираюсь назад в сторону річки.

    Біля річки зустрів знайомого місцевого рибалку,який вполював гарного жереха, кладу біля нього (біля жереха, а не біля рибака)) запальничку та фільмую його:

    Зловлений жерех на Риппер RELAX KOPYTO BLS 3” (7,5cm). колір 002



    Хоч я так нічого і не спіймав, але отримав масу позитиву та задоволення від чудово проведеного часу та повного розуміння,що настала ТЕПЛА ВЕСНА:



    БАЖАЮ ВАМ ТРОФЕЙНИХ УЛОВІВ ТА ПОЗИТИВУ !!!!!!!!!!!!!!!
     
    • Нравится Нравится x 16
    • Улыбнуло Улыбнуло x 1
  7. forik

    forik Рыболов

    Сообщения:
    37
    Симпатии:
    473
    Адрес:
    г.Ровно
    Тиждень назад вирішив половити головля на Горині, коли надоїло кидати мікровоби надів воблер побільше і замітив, що за ним йшла зубата, та як буває, зацеп і обрив(снасть тож досить тонка, а в коробці тільки дрібнота), а тут думаю візьму щучу палку і на те саме місце. Приїхав в вісім, настроївся і тут вода закипіла, такого я ще не бачив, по всьому плесі річки хижак вийшов на полювання. Третій заброс приніс зубату трохи більшу кіло, ставлю максимальний розмір (130мм), ще з десять забросів, і маю потужний удар, щука під тройку кіло на кукані, потім ще одна трохи меньша, а далі затихло на пів години. Міняю тактику, ставлю максимального розміру віброхвост і кидаю під інший берег...є удар, трохи протягнув, сход, ще кілька забросів, знову удар і хвилин п`ять боротьби, фрікціон завиває, зубата зайшла на течію, далі свічка, ще одна і ось четверта на березі. Ну все, думаю досить. Далі тільки спостерігав за іншими. Ще десь з пів години жору і все затихло. А да, ледве не забув, коли кидав силікон, то зацепив за корч під берегом, добре, що шнур міцний, витягнув його, а там мій воблер, що обірвав тиждень тому. Отака була рибалка, всім бажаю такої.
    азот 28.04.15.JPG
     
    • Нравится Нравится x 21
  8. forik

    forik Рыболов

    Сообщения:
    37
    Симпатии:
    473
    Адрес:
    г.Ровно
    9 травня вирішив провести в пошуках нових місць, де живе зубата хижачка. Намотав більше 10 кілометрів, подер в непролазних кущах куртку, кілька разів міг відкрити сезон купання :D, а в улові тільки "новий"вид окуня, з непропорційно великою головою і щучка однолітка, яка була відпущена догоняти окуня. По дорозі назад настало літо :solnce2:, сів перепочити на березі і дивлюсь таку картину: летить хрущ, далі пікірує на воду і одразу зникає в водовороті з виходу якоїсь риби. Ну, думаю мабуть голавль, треба спробувати половити на хруща. Жуків знайшов на дубі, назбирав у пляшку штук двадцять і давай переобладнувати снасть. Ставлю шпулю з лескою 0,18 мм. прив`язую гачок, надіваю хруща і заброс(сам же зливаюсь з кущами), тільки жук впав у воду, як зразу був атакований, підсікаю і відчуваю на тому кінці лески торпеду. Три секунди фрікціон відмотував леску, а далі обрив:somyara:, міняю леску на шнур, закидую і бачу як до хруща підходить півметрова тінь і не бере. Кидаю біля свого хруща ще два, і одразу вони входять в меню риби. Ну блін, треба щось робити, риюсь в рюкзаці і о щастя, знаходжу флюр 0,3, прив`язую метер, трохи більший крючок і закидаю. Поплив хрущ по течії, починаю зтравлювати шнур і маю вихід риби, підсікаю, :ok:, приємна тяжесть підняла настрій. Невеликий опір і риба на поверхні, підтягую, а це жерех, мій перший в житті жерех (дома заважив 1.5 кг.). Дивлюсь на годинник, а у мене пів години до маршрутки, ну ще один раз пробую закинути. Та сама картина- зтравлюю шнур і знову вихід риби, і на цей раз знову торпеда, шнур змотувався так, що вже була думка, що фрікціон зломався, десь 40 метрів вже розділяло мене і рибу, та на моє щастя торпеда передумала пливти за течією і розвернуласть, чим мабудь і утомилась. На поверхні показалась рибина, і тільки біля берега ще раз спробувала втікати та не вийшло. Замір показав 70 см. довжини і 3.5 кг. ваги. А це вже другий мій жерех:privet:. Додому їхав в доброму настрої, а втому як рукою зняло.
    P.S заглянув в книгу Сабанєєва, а він пише, що жерех при 70 см. важить 8 кг. Мабудь мій займався йогою :D f 013.JPG
     
    • Нравится Нравится x 25
  9. RelaxRelax

    RelaxRelax гость Временно заблокирован

    Доброго дня,вельмишановні риболови!). Пишу звіт за вихідні, які провів на природі в селі. По дорозі в село, вирішив,що хочу порибалити на живця,от тільки треба було вирішити головну проблему - проблему з живцем .) Поспілкувавшись з місцевими, дізнався що маленьких карасиків можна наловити поплавковою вудкою на маленькому озерці біля лісу. Дізнавшись як краще пройти до озера вирушив в дорогу. Хвилин 30-40 ходу і я на місці і не просто на місці, а на чудовому одномісному) озерці біля лісу. Насаджую червячка, закидаю поплавкову вудку і... насолоджуюсь краєвидом:



    Змінюю приманки: хліб, тісто, манка, опариш - результат той самий, насолоджуюсь краєвидом.) Години дві чи три насолоди краєвидом, вирішую,що хватить з мене цієї краси та вирішив йти в сторону річки. Змотавши поплавцеву вудку помічаю в сумці підсак. Думаю треба спробувати зловити живця підсаком. Перша "проводка" підсаком і в ньому красуються 2 ось таких монстра:



    За один круг навколо цього озерця я зловив штук 20 цих мутантів і одного малесенького карасика. Думаю стрьомних живців мені хватить,йду до річки. Підійшовши до річки бачу купу бризг води від погоні щуки за мальком. Буду закидати вудки на цьому місці...



    В рибацькому ящику знайшов 4 неперекусуваних повідка, а вудок 5. На чотири вудки з повідками чіпляю мутантів, а на одну без повідка малесенького карасика (карасик реально малесесенький,думав якщо клюне хижак, то малий)) І тут спрацювало прислів'я : "де тонко там і рветься" ) Клюнуло хвилин через 5 після закиду на вудку без повідка з малесесеньким карасиком) Бій був недовгий - секунди три чи чотири) Витягнув вудочку без карасика і гачка... А на монстрів-ротанів покльовки так і не отримав...
    Висновок: монстр-мутант ротан --- явно не найкращий живець., полюбому треба повідки на всіх вудках,незважаючи на розмір живця.

    P.S. Ще побачив радугу навколо сонця, реально гарно:



    Розумію що нерест, розумію що 5 вудок,але чесно, і рибалив я щуку,яка уже явно віднерестилась, хоч це і не отмазка))
    Всім добра і позитиву!
     
    • Нравится Нравится x 6
    • Улыбнуло Улыбнуло x 2
  10. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Доброго дня шановне риболовне панство!
    Вдалося на вихідних з 16 на 17 травня виїхати на риболовлю з ночівкою. Довго збирались, трохи підвів автомобіль, який мав нас на рибалку відвезти, але все ж з міста вибралилсь. Подорожували ми за Дубровицю на Горинь після злиття з Случем. Річка в тих місцях потужна, такої Горні я не бачив ще. Сильна течія, 60 гр. груз несе... По приїзду вже почало сутеніти і ми швидко намагались намити "поденки". Не вдалося, наловити жаб також не вийшло... Як не дивно їх там по берегах просто немає!:фигасе: Тому обмежились спробами зловити живчика. З ним також "печалька": з прибрежної зони вдалося підсаком начерпати лише горчаків, а на вудку з дна наловити ершиків. Тому закинукта вудка була на росянку, що привіз з Рівного. І знову ж клювали ерши, але гарні на долоню і жирні. Юшку зварити можна шикарнючу!!! Також на росянку вловив дві непоганих білоглазки (білі 400 гр), підуть на тараньку. Вночі почали клювати соміки-головастіки. Сидів біля вудки, тому вчасно робив підсікання і вся малеча не вспівала засмоктати червяка у шлунок. Знімалась з гачка і нещадно топилась у потужних водах Горині з проханням привести батьків, дідів, прадідів. Але дорослих росянка не цікавила, а іншої більш переспективної наживки не мав... Те саме було і в моїх компаньйонів. Найбільший сюрпрайз нас чекав, коли почало світати. Друзяка не змів запустити двигун. Наш "коник" скляк. Шляхом "діагностики" на природі виявили, що пальне з баку не доходить до фільтра. І весь ранок пройшов у майструванні системи "дозаправки в польоті" і очікуванні стартової дози солярки від місцевих для виїзду з берега річки до цивілізації. Так ми на Рівне і подорожували з пляшкою соляри під капотом, зупиняючись і доливаючи її час від часу. Якби не цей інцидент з авто, все було б просто супер. Виїздом задоволений, навіть незважаючи на відсутність очікуваних трофеїв!
    Всім НХНЧ!
    ПыСы якщо вдасться з телефона вицарапати, додам фото
    Ось і фото. Головастіки-сомики, що були втоплені, йоршик, і пляшка під капотом :)
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 12