с. Кустин Рівненський район

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Толик, 8 май 2008.

  1. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    Сегодня вырвался на полдня на этот водоем.Оплата 10 грн,спортсменам-5 грн.,местным-бесплатно.

    Погодка не очень радовала,допекал не особо сильный но стабильный ветер.Решил сначала половить на мормышку с мотылем.В результате один окунь-недомерок за час ловли.Немного дальше по водоему,один рыбак ловил на дергалку и я решил разузнать как у него успехи.У него изредка поклевывал небольшой окушек.Я посмотрел на его блесну и как раз у себя в коробке нашел аналогичную,только меньшего размера.Начали попадатся матросики...

    Подошел сторожь,взял с нас оплату и пошел блеснить окуня в корчи с противоположного берега.Через некоторое время я присоеденился к нему.Он рассказал,что по весне неплохо клюет хороший карась.Также рассказал,что недавно поймал окуня около 400гр.

    Потом я познакомился с еще одним рыбаком,которому попадался мелкий окунь на мотыля.Когда он уходил с водоема,то вежливо пожелал мне удачи...и клев прекратился. Дело в том,что на счет пожелания удачи на рыбалке или перед рыбалкой,я отношусь очень суеверно.Я собрался и поехал домой после того как нечего не поймал в 10-ти лунках...

    В итоге,около 1кг окуня.Попалось 4 штуки около 80-100гр,хотя говорилось,что окунь тут стабильно мелкий.
     
    • Нравится Нравится x 20

  2. Андрей-SATIV

    Андрей-SATIV Отключено за неуплату

    Сообщения:
    39
    Симпатии:
    386
    Адрес:
    Ровно
    Возраст:
    Сьогодні,був в кустині...Зловив 10 окунців (один на мормиху,інші на дьоргалку)...В рибаків яких було чимало результат такийже,або й гірше....Зранку неподалік один рибак витащив карася на грамм200,а пізніше другий коропця на грамм 300-400...Всі жалувались на безклів"я..
    Оплата 10 гривень,ходив п"яний в щель сторож і збирав гроші,при чому майже всім напоминав,що це його водойма він тут хазяїн,еслі шо Омон визову,і більше 5 кг риби не ловіть...
    Думаю весною по останньому льду варто спробувати половити карася....
     
    • Нравится Нравится x 23
  3. __Pack__

    __Pack__ Рыболов

    Сообщения:
    13
    Симпатии:
    63
    Адрес:
    Ровно
    08.01.2011 рибачив весь день. Результат - 20 окуньців в мене і 10 в товариша. Окунь дрібний, кльов слабий, потрібно шукати рибу і кидати під носа.
     
    • Нравится Нравится x 18
  4. потапчук

    потапчук гость Временно заблокирован

    Щойно приїхав із ставка,рибалив там вперше,окунець попадався доволі непоганий але покльовував до обіду , після клював поганенько.Рибалок було мало чоловік 12,карася небачив щоб хтось ловив.
     
    • Нравится Нравится x 12
  5. сок

    сок Рыболов

    Сообщения:
    25
    Симпатии:
    257
    Адрес:
    Квасилів
    Возраст:
    Дома стало скучно і я приїхав о 13 00 на став де рибачило приблизно 17 рибалок. поки розмотався , розбурився, перевірив насверлені луночки 16-30 рибалка завершена -16 окунців 6 нереалізованих покльовок та три окунці вкрала сіра ворона . Карася ніхто незловив.
     
    • Нравится Нравится x 13
  6. Питон

    Питон Рыболов

    Сообщения:
    44
    Симпатии:
    489
    Адрес:
    Ровно
    Возраст:
    57
    В понеділок проїзджав повз ставок, вода приспущена, це дамбу прорвало, чи відлов тих коропів яких агітували випускати під мотивацією про спортивну водойму? Так це вже буде друга водойма за рік навколо якої власники та близькі до них "спортсмени" рибалки вели високо гуманні розмови по відношенню до аквафауни і після цього спускали водойму, а в випадку з Грушвицею умудритись згноїти половину рмби. Можливо хоч тут такого не буде? Далі на черзі Гориньград !? Після таких дій власників, відпускання з цілуванням коропів на стсвку у дядька Гната чи Івана виглядає як дешевий фарс і особливо не приємно за тих рибалок, які знаходились в дружніх відносинах з власниками і вели пропаганду гуманної рибалки на водоймі знаючи перспективу недалекого майбутнього, а що такі були і є я впевнений. Втішає тільки те ,що їх одиниці, а більшість займається спортивною рибалкою з самих чистих переконань. Хоча в державі де вчинок "вкрасти і добре сховати" але сховати вже ні навіть не ховають, пови....сь перед іншими ось що яможу, поки розраховувати на більше не приходиться, але будемо надіятись на краще і по можливості не тільки надіятись...
     
    • Нравится Нравится x 2
  7. stal1n

    stal1n Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.191
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Навколо цієї водойми все покрите тайною-мраком
    Колись там керував Іван Щевич, але потім все кудись передав. Пообіцяв відповісти та все роз'яснити відносно умов, але так і не написав нічого.
    Якщо коротко, то офіційно любителська риболовля на даній водойми не дозволена.
     
    • Улыбнуло Улыбнуло x 1
  8. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Нікому він не передав. Всі права суборендаря залишились в нього. Але так як він не має права (ПП чи фірма) видавати квитки для рибальства, то риболовля була тільки по домовленості.
    Ну і ще з новин - водойма наразі спускається...
     
    • Нравится Нравится x 1
  9. shalun_99

    shalun_99 гость Временно заблокирован

    Буде, зважаючи на температуру повітря, особливо з наступного тижня.
    ПиСи
    Люди добрі, Рівненський карповий клуб візьме в добрі руки водойму. Якщо є пропозиції - в ПП. Можливо тоді на Рівненщині з'явиться водойма для гарної риболовлі та відпочинку!
     
    • Нравится Нравится x 4
  10. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    Відвідував дану водойму, на цих вихідних. Оплата повисилась до 100 гр. Клювакі не в дугу. Тепер почну с початку. Зібрались ми з колегою на рибалку, хоч куди, аби скуштувати свіжоприготовленої, за моїм рецептом рибацької
    юшки. IMG_0036.JPG Почин вдався на славу. Тогорішний зарибок брав на ура.В багатьох варіантах були дуплети. Мріяний ексклюзівний єкземпляр, ігнорірував всі наші привади. Погода в черговий раз внесла свої корективи. Приймали сонячні ванни і деколи смикались до удочок. Рибалка вдалась майже спортивною,(зловив-відпустив). Є гарні екземпляри карася, плотви і краснопери.
     

    Вложения:

    • IMG_0052.JPG
      IMG_0052.JPG
      Размер файла:
      132,2 КБ
      Просмотров:
      453
    • IMG_0055.JPG
      IMG_0055.JPG
      Размер файла:
      536,6 КБ
      Просмотров:
      457
    • IMG_0058.JPG
      IMG_0058.JPG
      Размер файла:
      558,3 КБ
      Просмотров:
      449
    • IMG_0057.JPG
      IMG_0057.JPG
      Размер файла:
      538,7 КБ
      Просмотров:
      455
    • IMG_0051.JPG
      IMG_0051.JPG
      Размер файла:
      556,6 КБ
      Просмотров:
      454
    • IMG_0046.JPG
      IMG_0046.JPG
      Размер файла:
      353,7 КБ
      Просмотров:
      415
    • Нравится Нравится x 17