с.Ставище Млинівський р-н.

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Grek, 9 июн 2008.

  1. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    Привіт всім. Розкажу кому цікаво про с.Ставище Млинівський р-ну. Ставок пристойний но в даний час під берегом трохи затянуло ковром водоростей. В минулому році ми були там 3 рази і то вже під осінь клювало там в основному карась,линок та карп попадали екземпляри від 1 до 2,5 кг. (і було дуже багато щукі за 2 рибалки я зловив тоді десь 15 щук 5 з них були по 1,5 кг остальні менші),останній раз приїхали на рибалку туди но ставок вже почали спускати. Рибалити вже не давали плата в тому році була 30 грн. з човнів та ризинками ловити забороняють.
    В цьому році ситуація така: ставок так і до кінця не спустили 2 гектара води так і не зійшло так що риба залишилась, до того ж хазяїном було запущено знов дуже багато карпа та линків но із слів месних рибаків десь пропала щука вона е но чогось дуже мало.Тепер плата 20 грн за одну удочку відповідно за 3 треба заплатити 60 грн. Но рибалка того стоїть якщо зайняти пристойне місце. З доїздом до ставка проблем нема якщо їхати по дубнівській трасі то в Городниці поворот на Залавя та проїздом через Острожець,Малин,Уїздці попадете в Ставище. Доречі той самий власник ставка і в Острожці та в Уїздцях но там вилов риби заборонений.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 10

  2. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    Ставище, звіт про рибалку.

    Були 8.06 зловили 15 кг. з них 2,5 кг.линочків,4,5 кг. карасів кожен по 400 грамів,та 9 кг.карпіків. Ловили на 2 пружинкі та 2 поплавочних клювало одинаково тільки на пружинку крупніша риба. весь час витягували зілля багато риби обривалось, а взагалі рибалка дуже сподобалась но правда від сонця не було де сховатись то трохи так добряче обгорів.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 12
  3. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    По щуці ситуація така в тому році під осінь я був 2 рази то зловив десь 15 щук 5 з них по 1,5 кг остальні менші, а третій раз як приїхав то спускали ставок і риба не брала та й ловити вже не давали. Но ставок весь не спустили залишилось води десь 2 гектара то наверно і вибрали трохи щуки бо зара питав месних ніхто не бачив шоб ловили хібащо одиниці і то випадково при ловлі іншої риби на червяка, та й в тому році і зілля було менше.
     
    • Нравится Нравится x 4
  4. fisherman friend

    fisherman friend Рыболов

    Сообщения:
    158
    Симпатии:
    653
    Адрес:
    м.Луцьк
    Возраст:
    41
    Привіт всім рибакам,щойно приїхали з водойми,були там вперше,у розвідку поїхали.Скажу чесно,водойма сподобалась,зілля біля берегів нема,вода і берег досить чисті.Плата складає 30грн. , я так зрозумів що і за добу також.
    Тепер про невеселе,зловили практично ніц,але так як ми добрались вже після 18-ї і в 21 почали збиратись,то і не дивно.Колега зловив два окунці і рака,інший окунця і не реалізував потужну покльовку карпа,сам спостерігав(гачок на карасика підвів,і не якісний видно до того ж був).Це все на поплавчанки,донки(класичні,пружини,карпова кормуха з горохом та кукурудзою,макушатник) за 3 години не ворухнулись,це при тому,що берег весь заставлений був,рибаків просто море.Зробимо поправку на погоду,місцеві говорять,що риби багато,карп різний(казали що на 5 кг на тижні взяли),карась крупний,при нас один витягнув на поплавчану на опариша карпика грам на 700,і десь аж набагато пізніше ще хтось на іншому березі взяв,так зрозумів також невеликого,от і все.Ті ,що лишалися на ніч,сиділи в основному з світлячками на поплавках,цікаво як там у них до ранку буде.Але водойма досить цікава!
     
    • Нравится Нравится x 18
  5. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    Збори, закупи, дорога і ми на місці в суботу в 12.00. місце полювання Ставище. Рибалок на ставку 2 чоловіка. Вибрали місце яке хотіли. Але бігом першим ділом ставим палатку. бо ліпить дощ. Палатка поставлена, трішки перечикали. посвітлішало і беремось за вудки. Після дощику клював карась на убійцу без розбору червяк, кук,опериш працювали одинаково. На хробака поплавочною вудкою ловився линок. і навіть не погано. Згодом було зкопчено 2 кг. ребер. Вечері варилась уха чисто з линочків. На ніч зловлену рибу випатрошив та засолив. Вночі не ловив. Встав в 4.00 бачу ще темно поспав ще кілька хв. в неділю клювало слабенько. Працювала убійца з червяком, но тільки на одній вудці. В годин 8 ранку розпалили вогонь та зкоптили рибку. в 12.00 вже були в дорозі додому. Ось так пройшов той день рибалки 2016.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 6