р.Стир

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем Grek, 14 ноя 2008.

  1. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    В суботу на ніч залишив 15 закидушок на живця, В неділю зранку приїхав ,перевірив Налім мовчав може молодий місяць. Багато рибаків ловили на падьонку. бачив з удочками чоловік 6 на відстані в 300 метрів. За улови не питав. Думаю не зря повиходили. Води в Стиру дуже мало. Ще такого не бачив. Тече тільки русло.
     
    • Нравится Нравится x 3
    • Информативно Информативно x 3

  2. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Добрий вечір шановне товариство :hi:. Вчора мав нагоду відкрити весняний спінінговий сизон, побували з друзями на одній із стариць р.Стир, рибка хоть і прошена, але час від часу радувала поклівками в улові півтора десятка полосатих і два щукоїда, рибалку зробили дві приманки, а сами тіога і нано-мінов решта приманок лиш приймали водні процедури, о таке.
    Фото додаю.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 26
  3. anddrij1969

    anddrij1969 Рыболов

    Сообщения:
    31
    Симпатии:
    220
    Адрес:
    Луцк
    А так в цю пору попався красень на мікро і подарував хвилини задоволення і добавив в кров адреналіну 2015-04-20 06-26-18.JPG 2015-04-20 06-25-48.JPG але як в таких випадках буває,то був не я,а може я був не там але рибу піймав товариш Рома Лунь
    додаю відео
     
    • Нравится Нравится x 18
  4. S.T.A.L.K.E.R.

    S.T.A.L.K.E.R. гость Временно заблокирован

    Мої вітання :hi:шановне товариство, сьгодні зранку прогулявся річкою від Вишкова до Липлян в улові один красень жеришок і мав ще одну клюваку, жерешок звабився на саморобного волкера від ''IronFish'', о таке.
    Фото додаю.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 21
  5. Амор чипиЛ

    Амор чипиЛ Рыболов

    Сообщения:
    63
    Симпатии:
    29
    Адрес:
    м.Луцьк-м.Львів
    Возраст:
    41
    Нормально відловлювався і під час вильоту і після нього....головне знайти рибу в Стирі!!! ще 10 років назад нічого не треба було придумувати..вудка в руки і проводка між 2ма мостами..голавль подуст язь лящ...
     
    • Нравится Нравится x 1
  6. diplomat

    diplomat Рыболов

    Сообщения:
    57
    Симпатии:
    293
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    48
    FotpJereh.jpg Сьогодні Стир порадував жерехом на 2,800. Спокусився на волкера від Мегабаса.
     
    • Нравится Нравится x 21
  7. van4ik

    van4ik Рыболов

    Сообщения:
    106
    Симпатии:
    38
    Адрес:
    Ківерці
    з четверга на пятницю відвідали Стир в районі Чебень, рибачив на фідер, прибули на місце в 18,00 тільки розклались відразу злива з грозою, порибачити вечером так і не вишло - шкода, зате плов зварили файний! місце вибрав на повороті річки закидав у яму, зранку прокинулась густерка розміром в лодоню, зловив штучок десять, два окунці, пару піскариків. З прикормки використовував ФішДрім універсал+пшоно+макуха, з наживки працював опариш, черв, зерно варене. Води в річці мало....
     
    • Нравится Нравится x 6
  8. van4ik

    van4ik Рыболов

    Сообщения:
    106
    Симпатии:
    38
    Адрес:
    Ківерці
    Колеги, тут таке дело...теми підходящої не найшов тож пишу сюди...метою виїзду на Стир був лящ, чи крупніший підлящик...але крім ладошичної густерки, плотвички і піскариків нічого особливого не було. Місця пробував різні: вихід з ями, пряме русло, зупинився на ямі. Експерементував з прикормкою, трапер лящ, фіш дрім лящ, каши і.....прольот...і з наживками так само, весь комплект починаючи від черва кінчаючи горохом...тож прошу поради з наживками/приманками ну і місцем на таку рибку на Стирю буду вдячний....
     
  9. Bliashuk Sergey

    Bliashuk Sergey Рыболов

    Сообщения:
    308
    Симпатии:
    2.346
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    52
    SAM_0993.JPG SAM_0997.JPG SAM_0998.JPG SAM_0991.JPG SAM_0992.JPG Вчора на рибалку взагалі то не збирався, хотілося виспатись. О 9-ій годині поїхав на Нову пошту за мікроколебалками а потім вирішив таки їх пополоскати на Стирю біля Луцька.
    На річку приїхав вже десь біля 10 години. Став на крутому березі висотою десь біля трьох метрів, трохи вище маленького струмка, що впадав в Стир. З високого берега в відносно чистій воді було добре видно проводку мікроколебла.

    Так як з колебалками не склалося почав змінювати приманки. На першій проводці Маньячки "Поліглот" побачив вихід за нею до самого берега великого жереха. "Мало лі" - подумав я :). Слідуючий заброс вєртушки приніс двохсотграмового жерешка який був струшений з трійника навіть без фотосесії. Далі поставив 50 - го Міража від косадаки, зловив пару окунців. Всі покльовки було дуже добре видно з високого берега. Дуже ефектно . На одній з проводок з під великого валуна на дні на воблерок вийшов "старий знайомий" жерех і двічі з пощіпуваннями атакував, але не засікся. "Ні сєбє фіга !" - подумав я :) і змінив Міраж на 50- й Тіні Фрай від братів Шакалів. Знову вприглядку зловив пару окунців:

    Коли на одній з наступних проводок за 5-и сантиметровим воблерком піднявся "мій" жерех я чомусь навіть не здивувався :). На цей раз шереспер атакував, засікся і потянув під валуни. Хвилин десять я його відводив від каміння і ще стільки само пішло щоб підвести його до єдиного спуску у вигляді невеликого яру з якого зміг дотянуимся до нього тільки за допомогою щипців якими зазвичай дістаю трійники з щучих зубів. 68 сантиметрів чистого кайфу :) :

    ... на 5-и сатиметровий воблерок з ультралайтовими трійниками:
     
    • Нравится Нравится x 8
  10. Bliashuk Sergey

    Bliashuk Sergey Рыболов

    Сообщения:
    308
    Симпатии:
    2.346
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    52
    SAM_1003.JPG SAM_1004.JPG SAM_1005.JPG Наш Луцький жерех такий настирний :фигасе: . Їдеш собі на мікровоблерки посмикати окунців:
    ...так нє, треба всьо розігнати, всіх налякати :в_натуре: :). І то другий день підряд :) :
    Думав "відсікти" його 35-м Ріджем :) ... куда там :no:, не брєзгує і мікровоблерами :):
    Одні тільки нєрви від тих жерехів )))... завтра апять поїду ))))
     
    • Нравится Нравится x 19