Рыбалка с.Кишеньки / Рыбалка в Кишеньках

Тема в разделе 'Рыбалка в Полтавской области', создана пользователем SanOK, 13 фев 2008.

  1. Insomnia

    Insomnia гость Временно заблокирован

    - это скорее всего лигулез. Хотя могу и ошибаться.
     

  2. Свояк

    Свояк Рыболов

    Сообщения:
    695
    Симпатии:
    4.188
    Адрес:
    Днепродзержинск
    Да не вредны нематоды из окуня и судака для человеческого организма. Уже много раз перетирали данный вопрос.
    А вот вопрос съедобности рыбы с этой дрянью - каждый сам выбирает как поступить.
     
  3. fishman08

    fishman08 Рыболов

    Сообщения:
    57
    Симпатии:
    263
    Возраст:
    43
    А никто и не говорит, что вредны, лично я на рыбалку еду за эмоциями, и заранее зная, что рыба поражена лучше ее буду отпускать.
     
    • Нравится Нравится x 2
  4. znaks

    znaks Рыболов

    Сообщения:
    48
    Симпатии:
    10
    Адрес:
    полтава
    Возраст:
    55
    а как там лед.
     
  5. Владимир Евгеньевич

    Владимир Евгеньевич Рыболов

    Сообщения:
    17
    Симпатии:
    21
    Был сегодня,лед 10-15 см.Между Кишеньками и Потягаловкой промоина поперек залива шириной 20-25 метров.По рыбе грустно.
     
    • Нравится Нравится x 1
    • Информативно Информативно x 1
  6. Станиславович

    Станиславович Рыболов

    Сообщения:
    1.070
    Симпатии:
    3.096
    Адрес:
    г.Полтава
    Возраст:
    60
    Ну, не так уж и грустно. Просто искать надо. Разбрелась белая по мелякам, остановился ход по руслу.
     
    • Информативно Информативно x 1
  7. Владимир Евгеньевич

    Владимир Евгеньевич Рыболов

    Сообщения:
    17
    Симпатии:
    21
    Мы ездили на окуня.Выходили возле пожарной вышки.Я посетил восемь из десяти бугров которые я знаю.Ни тычка.Таких как мы было еще три делегации.Результат такой же.Что там в Потягаловке не знаю.
     
  8. Станиславович

    Станиславович Рыболов

    Сообщения:
    1.070
    Симпатии:
    3.096
    Адрес:
    г.Полтава
    Возраст:
    60
    Ну, я белой занимался. Трудовая, но нашли.
     
    • Нравится Нравится x 1
    • Информативно Информативно x 1
  9. Станиславович

    Станиславович Рыболов

    Сообщения:
    1.070
    Симпатии:
    3.096
    Адрес:
    г.Полтава
    Возраст:
    60
    Посетил на выходные родную Кишиньку. Ветерок с порывами под десятку ловлю поплавчанкой делал, мягко говоря, не комфортной. Да и клев не беспокоил: с десяток чернухи за ладошку и пару окуней (правда, хороших). Ну, не за этим ехал, В ожидании бонуса все это немедленно было утоплено. Наїдку ніякого, а щоб рахувалося...
    К закату засел на сома. Скормил ершам добрую сотню выползков - ни одной клеваки хозяина. Вода, как для этого времени - ледяная. Нет пока его погодки.
    Только сереть поутру начало, затеялся с фидером. Таки да, фидер forever. Еще по серому поднял с дальней бровки густерку николаевскую до кила, спинка в два пальца. Дальше - редко, но метко. Пару закилушных карасей с дистанции под 80 м дали еще того адреналину. С восходом клев как обрезало. Часок еще трепали нервы наглые ерши и ладошечная густерка; больше не вынесла такого драйва нервная система старого Станиславовича.
    Думаю, получилось. А ведь сомневался: ехать-не ехать. "Последний патрон" - встреча с Сережей "Карасиком"; все сомнения напрочь.
    Хай ловиться!
     
    • Нравится Нравится x 11
  10. Увлекающийся

    Увлекающийся гость Временно заблокирован

    Доброго вечора, шановне панство! Трішки запізнілий звіт про мою рибалку за суботу - неділю в районі Світлогірського. Так як ніхто зі знайомих не зміг - не захотів у сіботу поїхати разом зі мною на рибалку, я вирішив, що рибалка в ці дні відбудеться у мене при будь-якій погоді. Виїхав рано, з надією що так же рано попаду на місце ловлі. Але не склалося...Поблукавши в районі Світлогірська близько години я все таки знайшов місце своєї майбутньої рибалки. Хочу подякувати Станіславовичу, який напередодні моєї поїздки підкинув цікаву інформацію про обстановку в районі майбутнього лову. Як я дізнався, з лодки ловити навіть під берегом - шукати проблеми з рибінспекцією. Весь берег заріс очеретом і ловити можливо тільки з кладок, які є власністю місцевих рибалок.
    по приїзду на місце ловлі я знайшов, як мені здалося кладку, яка найменше відвідується риболовами....але не склалося. Під обід навідався власник, приблизно 80-ти років і з цементуючими виразами "попросив" мене звільнити кладку. При більш детальному спілкуванні - вияснилося, що цей кріпкенький дідок досить адекватна людина, яку замучили постійні зазіхання місцевих ледацюг (які не можуть самі зробити собі) на його кладку. Прийшлося шукати інше місце, їздити навколо, але доля знову привела до діда. Виявилося, що недалеко від нього є закинута кладка, яку за декілька годин мені вдалося підреставрувати і на ній далі рибалити. За два дні рибалки у мене садок двічі опинявся у воді, коли я не бачив. Відповідно від мене двічі тікала майже вся риба... На новому місці рельєф дна різнився від того, який був на попередньому місці: перед кладкою був рівчак густо поросший травою, потім дно піднімалося до півтораметрової глибини, де було декілька метрів чистого дна, і далі йшла знову трава. Тому коли я, прекидаючи рівчак, попадав на чисте, потім підсікав рибу - вона одразу йшла в траву... як результат - з трьох-чотирьох зачеплених карасів я витягував одного. У неділю кльов був практично цілий день, дуже було багато холостих покльовок - скоріше за все давалась взнаки глибина, присутність верховода і дрібної плітки. З усього, що було запропоновано місцевій рибі - вона відгукувалася тільки на черв"яка. Близько 15-ї я вирішив збиратися додому, хоча кльов продовжувався. Карась був різного розміру, в основному на долоню, хоча були й екземпляри й по пів кг. Забув сказати, що рибалив я у районі старого кладовища. З особливостей рибалки - дуже багато плаваючої, лазаючої нечисті, такої, як змії. Ще місцеві говорять, що дуже багато кліщів - так що на травичці не поваляєшся..
     
    • Нравится Нравится x 9
    • Информативно Информативно x 1