Нетишинское водохранилище (Хмельницкая АЭС)

Тема в разделе 'Рыбалка в Хмельницкой области', создана пользователем Горыныч, 28 янв 2008.

  1. stal1n

    stal1n Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.191
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    звісно, що існує не нульова ймовірність клювання карпа саме в ці дні
    але я б радив шморганти все-таки окуня %)
     

  2. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    На выходных получилось вырваться с друзяками :company: на рыбалку на водохранилище. Прибыли еще затемно, но поклевок до рассвета практически не было. С рассветом поднялся ветер нужного направления и расклевалось... Без рыбы не остался никто. Ловил на опарика, прикормка "фишдрим" с чесноком. Ловил в районе мели, поэтому забросы приходилось делать силовые на как можно большее расстояние. Тогда и происходили клеваки. Поймал одного карасика, два подлешика и два леща. Вываживать последних на легкий фидер просто удовольствие. В перерывах при затишье клева, бросал спин. Взял одного окуня и рака . :фигасе: Рыбалкой доволен, хочу еще!
    Всем НХНЧ!
    ПыСы Фото ниже фотографія0155.jpg фотографія0156.jpg
     
    • Нравится Нравится x 15
  3. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Доброго дня шановне товариство! Вдалося двічи порибалити на водосховищі з боку Острога. Обидві спроби рахую вдалими. Без риби не залишився ніхто з нашої компанії. Хтось взяв трохи менше, хтось відловився краще, але задоволені рибалкою були всі. Одного виїзду з погодою для нас повезло: сонечко, потрібний вітер і тиск. Наступним разом вимокли до нитки під проливним дощем. Клювали і карась і підлящик і лящ і амур. Товариш відзначився трофейним для нього амуром майже до 6 кг( 5 з гаком заважив почищений вдома). Трофей на фото. В мене обидва виїзди приносили непоганих підлящиків і лящів, карасів віддвав товаришу, він жарену рибку любить. Я ж для себе відкрив копченого ляща і дуже вражений смаковими якостями! Рибка гарячого копчення - це класс!!!:grill:Ловили на "пуфіки" часночні з підсадкою опариша, прикормка каша, макуха, магазинні прикормки різного виду. Спочатку точку треба добряче закормити, тоді починавється клюваання. Ввечері та зранку лящ і підлящ, вночі - карась. Отака приємна риболовля. Але є один не дуже приємний нюанс. Багато ляща заражено солітером! Будьте уважні! Бережіть здоров'я! Всім НХНЧ! фотографія0207.jpg фотографія0201.jpg фотографія0205.jpg фотографія0200.jpg фотографія0199.jpg фотографія0202.jpg фотографія0198.jpg
     
    • Нравится Нравится x 15
  4. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Изображение 001.jpg Изображение 002.jpg Мої вітання шановне товариство! Коротенькій звіт про риболовлю на вихідних. Мої постійні компанйони по рибалках ще в п'ятницю поїхали на Случ, мене не відпустила робота (пятниця і субота на праці). Але я нудився і давила жаба, тому ще з одним товаришем вирішили рвонути в неділю порибалити але десь ближче до Рівного, пальне вже не радує ціною... Рибалили на водосховищі з боку Острога. Приїхали ще затемно близько 6 ранку, місць на березі не було, вся берегова лінія всіяна рибалками. Знайшли де примоститися, закормили точку лову. Прикормка "фишка" не було коли особливо каші виварювати, бо все було спонтанно, а ця в рюкзаку з попередніх виїздів лишалась. Наживка опариш. Рибалили десь до 11 дня. В улові по фідеру виключно лящ жодного карася чи іншого представника мирних риб. Пробував трошки з спіном погратись у прибрежній зоні з човника (поки закормлював точку та не було клювань на фідер). результат 4 окуні біля 200-300 гр. На "синю пташку" з глибини виводити окуня, купа позитиву та емоцій. По лящу ми з товаришем вдвох взяли близько 8 кг, один бонусний за двушку.Фото спробую пріліпити завтра, якщо знайду шнурок. Рибалкою задоволений. Але в черговий раз переконався, що водойма спортивна. Лящ через одного з солітером, окунь весь з кліщем... Сумно, що така гарна водойма настільки "запаразитизована"...
    Всім НХНЧ!
     
    • Нравится Нравится x 6
  5. stal1n

    stal1n Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.191
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Відкриття сезону 2015. Звіт з рибалки Остріг, 14-15.03.2015

    Компаньйони: Тарас Ганіткевич, Віктор Шевчук, Паша "Полосатік", Олександр Лащук, Саня і Ваня.
    Погода: температура +4, вітер східний 7 м/с, тиск сильно зростав з 748 до 759 мм. рт. ст.. Цілу суботу йшов дрібний дощ, на вечір він стих. Хмарно й холодно.
    Рівень води: норма.
    Час ловлі: 16:30-03:00.
    Місце: Нетішинське водосховище зі сторони Острогу, майже відразу за шлагбаумом ліворуч.
    Вартість рибалки: тут ловити безкоштовно.
    Зловлено: особисто мною 2 великі карасі та 3 підлящики. Тарас на пару з Пашкою взяли 53 рибини, Ваня і Саня десь так само. Віктор не впіймав нічого(хоча навіть пробував ловити на Ванін фідер з прикормкою, поки той спав), Сашка Лащук якусь плотвичку.
    Наживка: опариш + мотиль.
    Прикормка: саморобна, спеціально для цього місця. На неї нічого не брало, довелось додати сипуху Traper Leszcz. З ближньої точки ловив на FishDream лящ + бетаін з меласою, клювала лише випадкова риба не великого розміру.
    Снасті: тяжкий фідер, фідер.

    Існує все-таки в нашій області місце, де можна відкритись сезон так рано, як лише можна мріяти.

    Нас зібралась добряча компанія, їхали аж трьома машинами.

    А водосховище нас зустріло холодним вітром, мрякою, дощем і постійним гулом від хвиль, що б'ються в берег. Першим ділом, як і було домовлено перед виїздом, ми всі дружно поприбирали сміття біля берегу в мішки і винесли з території
    20150314_Fishing_Ostrig_010[1].jpg

    Всі зайняли місця один біля одного і почали готуватись до нічної рибалки. Це була перша рибалка, де я випробовував своє новеньке крісло Korum deluxe accessory chair. Поки я його налаштував на тих плитах і розклав вудки пройшло доволі багато часу. Мені треба буде в цьому ще добряче повчитись.
    Проміряв відстань: в 44-50 метрах була ракушка, ближче піщано-кам'янисте дно і геть під берегом якась тіна. Вирішив тяжким фідером ловити з ракушки, а середнім фідером з ближньої дистанції в 36 метрів. За зиму багато чого забув, кидав поганенько й криво. Мало того, потім побачив, що шнурок на Датч Мастері виліз з кліпси :( і я промірявся грузиком ще раз. А ще й косий зустрічний сильний вітер постійно заважали кидати влучно. Коротше, не докидав я до ракушки. Вже аж за північ зняв методну оснастку з тяжкою фідеру, почепив годівницю у формі кулі на патерностер і став класти точно під кліпсу.
    Тепер про прикормку. Справа від мене відразу сидів Паша, у нього була якісна польська прикормка Трапер. Він нею перебивав мою кашу, риби у мене в секторі тупо не було. Поки я не додав в свою прикормку теж траперу, то й не бачив жодного клювання.

    Коротше, в умовах сильного пресингу на рибу з усіх боків потрібно обов'язково користуватись якісними кормами з яскравими сильними ароматами, бо будеш в прольоті. А можливо ще дуже і дуже рано ловити на кашу з зернятами. Якби там не було після коригування дистанції і прикормки я теж почав щось ловити.
    20150315_Fishing_Ostrig_021[1].jpg
    Вночі було дуже холодно і постійно дув цей сильний вітер. Довелось вдягати на себе всю одежу, що мав. Навіть дощовик, щоб не так продувало. Все одно якщо довго сидів на стільки то мерз, доводилось трохи ходити по березі, щоб зігрітись.

    Спостерігати за покльовками було теж не дуже зручно: сильні хвилі постійно накатували на шнури і кінчики фідерів весь час гойдались. Але карасі клювали дуже впевнено — просто стягували вудки зі стійок.
    20150315_Fishing_Ostrig_023[1].jpg
    У мене клювало дуже рідко, а от Паша тягав рибу раз за разом, як в принципі Тарас і Ваня. Вони сюди їздять мало не кожні вихідні, тому точно знають куди класти корм і як ловити рибу. Просто молодці! Підібрали ключик до цього місця.
    Також наш місцевий знайомий Валерій спіймав на стандартну Нетішинську методну снасть(ковзаюча пружинка з кашою і в кінкі коротенький повідок на шнурі) великого ляща. А от мені на таку ж снасть за цілий вечір нічого і не клюнуло.
    20150315_Fishing_Ostrig_022[1].jpg
    Загалом клював не крупний підлящ і влітали карасі грам по 300. Головне було докидати до ракушняка. З ближніх дистанцій ні в кого кльову не було зовсім, хіба яка випадкова маленька рибка.
    Холод брав своє, я здався десь біля третьої ночі і пішов спати в машину.

    Зранку почали підтягуватись нові люди до водосховища, а ми поїхали додому. Отаке от відкриття сезону 2015.
    20150315_Fishing_Ostrig_032[1].jpg
    Відео з рибалки:


    Нікому радити таку рибалку не хочу. Ще дуже холодно. Риба ловиться вночі, лише з конкретно визначених ділянок, ще й подавай їй якісний корм. Особисто я тепер маю нежить, горло болить і постійно чихаю й шмаркаюсь.
    Ну хіба дуже вже хочеться на результативну рибалку, то можна їхати :)
    20150315_Fishing_Ostrig_035[1].jpg
    Цей же запис в мене на бложику зі всіма фотографіями: Вікдриття сезону 2015. Звіт з рибалки Остріг, 14-15.03.2015
     
    • Нравится Нравится x 9
  6. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Вітаю шановне панство! Пишу звіт по свіжих враженнях. Сьогодні перед обідом повернулись з риболовлі з Нетішинського водосховища. Відкрив для себе сезон по мирній рибі. Планували їхати бусом з боку Острга, взяти човна і поспінінгувати і пофідерити, але в колеги були не закінчені справи і тому поїхали меншим складом на легковушці і на "Гнилуху". Приїхали 20.03.15 по обіді. Місць де сісти немає, якось вчотирьох втулились по одному фідеру на мілкуватому місці з зацепами. Трохи там промучались. На ніч рибацюги почали розїджатись і ми трошки змогли разосередитись по березі. Поки "в'язались", перекусили, прийняли за приїзд, за відкриття сезону, за день народження друзяки вже почало сутеніти. Клювак в мене не було, так само і в товаришів. Взяв до рук "синю пташку" і перший заброс приніс непоганого окушка. Місць для закидань більше не було... скрізь сиділи колеги на мирну рибу. Ще декілька закидів, змін приманок і проводок результату більше не дало. Спокусився лише судачок розміром з шарикову ручку, але зійшов на моє і своє щастя під берегом. Не прийшлося його травмувати знімаючи з гачка. Вночі намерзлись, як цуцикі. Морозне повітря, температура -5, сирість. На бровах іней утворювався, руки починали мерзнути навіть у неопренових рукавичках, коли відкривав пальці. Вночі, як на диво клювань практично не було. Майже вся риба було зловлена зранку. Ловили на опариша і "часночні пуфи". Прикормка кукурудзяна каша, пшно, мастирка. В улові гарні карасі від 300 г до 1 кг. Підлящики і лящі. Всі взяли за ранок приблизно по 3-4 кг. Якби не собачий холод і втома від безсонної ночі, а зараз на роботі, то все просто супер. Задоволений! Мали лише дозу адреналіну, коли водій не зміг знайти жилетку з ключем від авто. Її виявляється вітер з гілляки де він її повісив трохи перемістив. Засвітло знайшли :)
    Всім НХНЧ!
     
    • Нравится Нравится x 17
  7. RelaxRelax

    RelaxRelax гость Временно заблокирован

    Всім доброго дня! Приїхали на водосховище 0 6:30 ранку, субота (21.03.2015р.), місце для ловлі обрали біля риббази. Забігаючи наперед скажу,що до 16:00 нами нічого зловлено не було, а от дохлої риби ми побачили багато ((

    На березі водойми лежали великі дохлі Білі Амури і Товстолоби :
    ВІДЕО:



    Поряд з нашим місцем лову, розташувались підводні мисливці (їх улов один судак 2 кг) , з розмови з ними ми дізнались, що все дно встелене товстолобами більше 5 кг (((
    ВІДЕО:


    Поспілкувавшись з місцевими, дізнались, що травили ракушки, а потравили рибу ))
    Позитив отримали від сонячної погоди та розуміння, що вже весна!
    Буду вдячний, якщо підпишитесь на канал Ютуб!

    Бажаю всім рекордного сезону рибалки 2015 !!!!!

     
    • Нравится Нравится x 4
    • Информативно Информативно x 3
  8. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    З п'ятниці на суботу з двома колегами по захопленню рибалили на водосховищі. Спека неймовірна, обгорів, хоча без футболки був хвилин 30 поки в'язав першу оснастку, далі вдівся. Вода як чай. Вдень було помічено декілька іхтіандрів, вночі браків... Рибалили з боку Острога в лісі. Фідерними уловами похвалитись не можу 2 залікових карася по 500 гр. 2 на долоньку втоплено і один такий же підлящик пішов за ними. Всі клювання дуже ніжні і обережні, потяжок сильних не було... Зранку, щоб розвіятись від відсутності клеву взяв спін і за годину насмикав десяток гарних окунів. Було пару матросів, втоплено. На фідер ловили на опариша, пробував ставити горох, кукурудзу, без результата, прикормка "фиш дрим". Закидав колега на бойла з полуничним смаком і витягнув гарного окуня%)
    Клювання окунів були дуже ніжні і делікатні. На паузі приманку бодав і валяв, але не брав, тоді легеньке підсмикування, делікатна анімація і зразу за нею легенький тичок і окунь на гачку. Ловив на "рейнсовських рачків ти черв'яків".
    Рибалкою задоволений, хоча трофеїв і не було.
    Всім НХНЧ!!!
     
    • Нравится Нравится x 7
  9. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Щойно повернувся з риболовлі. З друзяками були на водосховищі з боку Острога. По білій рибі практично нуль... Компанія, що сиділа перед нами отримала результат: один лящ на півтора кіля. Сиділи люди з карповими снастями, на момент нашого відїзду нуль, але вони ще на 1.5 доби лишались, може що і злапають. У нас один карась в товариша на фідер на пінопласт з пшоном в кормушці. В мене краснопірка на фідер на опариша. Але відірвався я по окуню. Ловив "синьою пташкою", риобі заубер 1000, нанофіл 0,06 на шпулі 3 гр. головка і рачок "с'єдобка". Практично кожна проводка результативна. Окунці гарні один в один 200-300 гр. Купа кайфу від виважування. Сильний опір, билися до кінця. Пару штук взяв на попер "ю-зурі ЕВА". Були і сходи, коли трохи спішив в азарті :) Пробували з другом трохи на човні пошукати хижака, була дуже сильна поклевка, зразу затріщав фрікцион і я залишвся без приманки обрив нанофіла, або крупніший окунь, або судак, так думаю...
    Дуже багато позитивних вражень! Хочу ще !!! :)
    Всім НХНЧ!
     
    • Нравится Нравится x 4
    • Информативно Информативно x 1
  10. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    На вихідних з друзяками знов вдалося побувати на водосховищі. Рибалили з боку Острога в лісі з суботи на неділю. По білій рибі знов "пролет" Друг взяв одного гарного карася вночі і все... Ловили на пінопласт, "часночні пуфи", опариша. Але без результату. На спінінг відірвався знову. Насмикав гарних окунів,отримав купу кайфу від виважування бійців на ультралайт!
    Всім клевих днів на рибалці і НХНЧ!
     
    • Нравится Нравится x 4