Нетишинское водохранилище (Хмельницкая АЭС)

Тема в разделе 'Рыбалка в Хмельницкой области', создана пользователем Горыныч, 28 янв 2008.

  1. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    Яка зара ситуація на водоймі. Хочеться піймати трофейного ну чи хоч якогось ляща. Оновіть інфу, так сказать підкіньте дровішек, дуже хочу попасти на водосховище, ще ніколи там не був. Були слухі шо ловили і не погано лящів. Не жаднічайте, поділіться. Дякую.
     

  2. Bazil

    Bazil Рыболов

    Сообщения:
    142
    Симпатии:
    717
    Адрес:
    Нетешин
    Возраст:
    65
    Приїзджай, все буде добре, якщо місце знайдеш, вмієш ловити - спіймаєш!
    РС:Головне, не забудь забрати той мусор, що привезеш їз собою, а то кого не спитаєш, всі забирають, а мусору все збільшується.
     
  3. Grek

    Grek Рыболов

    Сообщения:
    273
    Симпатии:
    2.326
    Адрес:
    Луцьк
    Возраст:
    42
    Були там на рибалці. Водойма клас. Приїхали ще було темно, повечеряли поговорили про погоду і не тільки. Спати вже не лягали, качали човникі та готували прикормку, одним словом готувались до ранього кльову. Кльов був но треба було підібрати ключик. Брало частково на пучок опариша ну іноді з підсадкою або кластера або ракушкі. На рибалку випливали 2 ранкі і один вечір. Було традиційно варена уха та запікання ляща, пили гарячий чайок і не тільки. Потім зібрав кучу мусора що був на березі від чиїхось посиденьок, одним словом після себе залишили берег чистим. Вже дома ввечері коптив лящикі щоб почастувати родину. Рибалкою задоволений, при нагоді поїду ще. Від Луцька намотав в одну сторону 140 км. Вроді не велика дорога но воно того варте.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 8
  4. Bazil

    Bazil Рыболов

    Сообщения:
    142
    Симпатии:
    717
    Адрес:
    Нетешин
    Возраст:
    65
    Похоже, що ви були на цій водоймі: 50.311498, 26.675671 а водойма ХАЄС тут: 50.297190, 26.581429
     
  5. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    IMG_3210.jpg IMG_3209.JPG IMG_3200.JPG IMG_3188.JPG Доброго дня всім колегам по захопленню! Почну з передісторії. На день народження куму подарував з ще одним кумом спінінговий комплект: Шимано Нексейв, Ріобі Екусіму, нанофіл і чарівну коробочку з приблудами. Починати освоювати ловлю спінінгом можна і з такого комплекту (я починав з відвертого китая і спінів і катух). В суботу вирішили все це протестувати і поїхали на рибалку на водосховище з боку Острога. Вода впала дуже сильно, кум там не був з часу навчання в академії і був дуже вражений.Але більше вражений і щасливий був його синочок Андрійко, який вперше потрапив на рибалку ще з ночівлею :) Пожарили м'яса, поспівали пісень під гитару, навіть закинув фідера на ніч. Але на фідер крім одного підлящика нічого не зловив, бо й не впирався. Зі сходом сонця плавали човном, катали малого, давали пробувати спінінгувати. Кайфу дитина отримала купу. Кум теж зловив перші два своїх окуня в житті на спін на попер "мегабас". Тепер буде спінінгуєм :) Я більше розказував, показував, настроював снасть куму, ніж ловив сам, але з десяток гарних окунів взяв, ще було два сходи практично в руках, але я не жалкую, рибі треба давати шанс. Працювала і вертушка аглія лонг срібло від мепса і силікон. Щоправда на джиг і блесну проводку тяжко зробити якісну, дуже багато зілля. Відірвався на попер від "Ю-Зурі". Атаки і видовищні і жадібні. Сідав на два гачки. Найбільший красень майже вісімсот грам дав купу адреналіну. Але "Синя птшка" відпрацювала на ура. Рибалкою задоволені всі і кум і Андрійко і я !
    Всім НХНЧ!
     
    • Нравится Нравится x 6
  6. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    В суботу з друзяками планували відкриття фідерного сезону по відкритій воді. Один з товаришів трохи "переїв" горіляки в "тяпницю" ввечері і тому нам компанію не склав... Ми вдвох рвонули на водосховище з боку Острога. Рибалили на колишній риббазі. Погода була просто жах... Сильний вітер в харю, хвиля, не дуже комфортно, але я перевірив свою оновлене екіперування: лижний комбез не продувається, тепло і комфортно, те саме сапоги з "пенки" з флісовим чулком- сухо і комфортно, а шапка ушанка на голові взагалі шик. Я на відміну від свого друзяки від вітру не ховався. Але риби білої в той день ми не побачили. Ловили на опариша з підсадкою мотиля, нормальний закид не зробиш, вітер видувє "пузо", хвиля несе тіну, що відразу чіпляється на жилку і вимотувати не можливо, тому і добре, що нічого не клюнуло, бо рибу дістати не було б можливості... Вправи з спіном теж не вдавались по причині сильного вітру на ультралайт зробити нормальну проводку не вдавалось... Трапився лише один кокуньчик неїстивного розміру, що був негайно втоплений. В заливі біля лісу на мотиля на вудки декілька рибацюг тягали спортивних окунців. От і все що бачив по уловах у колег. Але примусово подихали свіжим вітром, попоїли на природі і гарно провели час в дружній компанії та розмовах! Сезон рахуєм відкритим!
    Всім НХНЧ!!!
     
    • Нравится Нравится x 9
  7. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Щойно повернувся з риболовлі. Перед нерестовою забороною вирішили гайнути на водосховище, помочити фідери в надії на карася та ляща. Компанія з 4-х друзяк вчора 30.03.2016 по обіді "стартонула" з Рівного на Остріг. Але по прибуттю на "риббазу" побачили декілька рибацюг, які щойно прибули і планували рибалити з ночівлею, берег доступний для закидів, було вже окуповано, майнули на "Півневу гору" через ліс. По дорозі побачили компанію "підвохів", що виходили на берег з пустими руками. Зупинились поспілкуватись. Видались абсолютно адекватними людьми. Кажуть: "на невеликих глибинах біля берега купа малька, його пасуть маленькі судачки, таку рибу ми не полюємо, шукали трофейного товстолоба, бачили лише одного, але вистрелити не вспів, втік". Якщо справді полюють переважно на лобатого і не чіпають дрібну рибу і аборигенні види, то Молодці!. Вода вже в стандартному рівні, після літньої посухи піднялась до звичних меж. На "Півневій горі" вирішили не затримуватись і гайнули на "Гнілуху", але з боку лісу. Рибацюг вистачало і в лісі і на "Гнилусі". В нашій компанії був іменинник, тому першим ділом:присоединяюсь::bayan::grill:, а тоді вже до риболовлі. Успіхи геть слабенькі... Один карась на півкіля. Інтенсивних і гарних клювак не було і не тільки в нас, а і по всьому березі і навпроти... Карась вже пішов на нерест. Ловили на опариша з підсадкою мотиля. Комушки забивали і мастиркою і пшонкою і фішкою лящ і прикормкою карповою з шоколадом... Вправи з спіном принесли пару "скляних карандашів-судачків", які були обережно втоплені. Замінив "червячка" на рачка і ці "малолеткі" перестали засікатись, а лише смикали приманку. Дуже гарно відпочили на природі, надихався свіжим повітрям, поспав під легкеньким дощиком на новій розкладушці. Купа кайфу, хоч і без риби на яку сподівались! Всім НХНЧ!
     
    • Нравится Нравится x 8
  8. maksevro

    maksevro Рыболов

    Сообщения:
    10
    Симпатии:
    243
    Адрес:
    Нововолынск
    Возраст:
    38
    От такі окунці зараз покльовують , якщо бути точним 460 гр . 35 см
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 5
  9. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Мої вітання шановне панство!
    Минулих вихідних побували на водосховищі компанією з 4 рибацюг. Рибалили з боку "Гнилухи". Дуже гарно і весело провели час у дружній компанії, а от по рибі, яку очікували зловити не так, як хотілося б... Кормили і прикормками власного приготування і фабричними, але трофеїв приманити не змогли... Води мало, плавав човном, ехолот показував глибини максимум до 2.5 м... Наживки опариш і горох. В мене один карпік трохи за кіло, два гарних карася, але я хотів ляща :smu:sche_nie: В товаришів в кого нуль, в кого карпік і пару карасів... Вночі спін кидав на їстивний силікон і було клювання судачка біля півкіло, але "синьою пташкою" не зміг просікти пащу і він зійшов під самим берегом. Вранці погрався з спортивними окунцями і додому.
    Всім НХНЧ!
     
    • Нравится Нравится x 2
  10. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    Були вчора.:hi:Захотіли з товаришем рідкої водичкі і + адраніка. :zachet: На задуману точку не доїхали, при тому що товариш їхав на капоті (для огрузкі). Повернулись до рибхоза. Ранок видався :solnce2:чудовий!. Ближче до обіду почалася руха-завіруха, ледве весла на берег вложив, проти вітру. А по закінченню виїзду ,,:присоединяюсь:"!В березі риби нема + було пару клювак, но нереалізованих. Фідерменів нема. На окуня ще рановато.:rybak2:
     

    Вложения:

    • Photo0020.jpg
      Photo0020.jpg
      Размер файла:
      393,9 КБ
      Просмотров:
      495
    • Photo0021.jpg
      Photo0021.jpg
      Размер файла:
      315,3 КБ
      Просмотров:
      493
    • Photo0022.jpg
      Photo0022.jpg
      Размер файла:
      484,5 КБ
      Просмотров:
      506
    • image.jpg
      image.jpg
      Размер файла:
      250,7 КБ
      Просмотров:
      503
    • Нравится Нравится x 14