Платник Ставок "Осташівка", місто Умань

Тема в разделе 'Рыбалка в Черкасской области', создана пользователем Сергей_БК, 6 апр 2016.

  1. Сергей_БК

    Сергей_БК Рыболов

    Сообщения:
    392
    Симпатии:
    2.106
    Адрес:
    Умань
    Возраст:
    58
    Коллеги по рибалці, попросили зробити об'яву, що в неділю, 10-го квітня о 10 годині 00 хвилин, на пляжі ставу "Осташівка" відбудуться збори рибаків, які рибачать на цьому ставку.
    Прохання від ініціативної групи рибалок: зявитись на збори рибакам, яким не байдужий стан справ щодо рибалки на ставку "Осташівка".
    Серед питань, які будуть обговорюватись і "Можливість створення незалежного товариства рибалок, які рибачать на ставку "Осташівка".
     

  2. Сергей_БК

    Сергей_БК Рыболов

    Сообщения:
    392
    Симпатии:
    2.106
    Адрес:
    Умань
    Возраст:
    58
    Выскажу свои мысли, по этому поводу. Это не заначит что я стопроцентно прав. Высказываю для того, что бы другие дополнили, поправили, опровергли. Сейчас нерестовый запрет. Если руководствоваться приказом о запрете по Черкаской области, то в приказе есть перечень мест где можно ловить. В Уманском районе ни одного такого места нет. Но пруд Осташевка закреплен за УТМР (слышал, что в УТМР "права" на пруд Осташевка заканчиваются). Говорят, сам не читал, чо в месной газете было обьявление УТМР о разрешении ловить в период запрета на водоемах закрепленных за УТМР на один крючок или спинингом с берега. УТМР, в последнее время, на Осташевке, не обелечивает. Видел чо сейчас ловят, и к сожалению не только крючками, причем поднимают экраны днем так, что видно даже с дамбы, с проезджающей маршрутки. Но им, конечно, уподоблятся нельзя.
    Так что если Вы выйдете с ребенком, с одним махом и одним крючком на человека, то думаю Вы ничего не нарушите и платить не будете. Как то так. Удачи.

    Завтра, в суботу, 25.03.2017р., о 10 годині, на пляжі ставу "Осташівка" відбудуться збори рибаків. Планується обговорення та вирішення питань щодо риболовлі на ставу. Запрошуються всі не байдужі до стану справ щодо рибальства на ставу "Осташівка".
     
    • Нравится Нравится x 1
  3. руслан777

    руслан777 Рыболов

    Сообщения:
    39
    Симпатии:
    29
    Адрес:
    м.УМАНЬ
    Возраст:
    46
    добрий день і що рішили на зборах?
     
  4. Сергей_БК

    Сергей_БК Рыболов

    Сообщения:
    392
    Симпатии:
    2.106
    Адрес:
    Умань
    Возраст:
    58
    :hi:Взагалі то, кого хвилює стан справ то потрібно ходити на збори:пардон:. Цей раз і я не був. Була на то причина. Але спілкуюся з колегами, в тому числі з тими, які входять до числа активістів, які хочуть відновити рибний запас ставу"Осташівка". Одним із основних заходів в цьому напрямку це те, що створена спілка рибаків, до якої на даний час (точно не скажу) входить біля сотні рибаків міста. Актив спілки зараз займається вирішенням питання закупівлі зарибка, щоб зарибити став, деякими породами риб, вже цієї весни. Для вступу в спілку, і тим самим прийняття участі в відновленні рибних запасів ставу, ну і в подальшому риболовлі на ставу, бажаючі можуть звертатися в риболовний магазин "Рай для рибалки", який знаходиться в районі 14 школи (з права при вході в базар). При собі мати фотокартку 3Х4, копію паспорта та декілька сот гривень. Як всі починання, не все так просто, але мужики настроєні серйозно, і хто як не ми, і як говорить народна мудрісь - дорогу здолає той хто йде. А якщо тих хто йде багато то і дорога значно коротша - це я вже від себе.
     
    • Нравится Нравится x 2
  5. руслан777

    руслан777 Рыболов

    Сообщения:
    39
    Симпатии:
    29
    Адрес:
    м.УМАНЬ
    Возраст:
    46
    Сергей_БК, я в суботу працюю з7 утра до 7 вечора просто цікавить те питання чим мають зариблювати ставок і як бути з тими сетками що стоять в вершині і з тими хто їх ставить? бо пару років назад спілкувався з уорівцями так говорили що всі в спілкі скидалися на зарибок і зариблювали став товстолобом і благополучно верхівка уора в восени цей зарибок сітками виловлювала і хрен клала на остальних виду до того якщо і цей раз так само буде то навіщо такі спілки потрібні
     
    • Не нравится Не нравится x 1
  6. ValentinKas

    ValentinKas гость Временно заблокирован

    Підтримав ідею створення товариства ,сьогодні заповнив анкету і вніс кошти ,подивимось, що на цей раз вийде ,але безперечно щось робити треба і найперше контроль кожного члена спілки за витратами коштів ,охороною ставка і зарибненням тоді не повториться ситуація з УТМР ,хоча пам"ятаю початок їх роботи коли в 2011-12 роках після зарибнення потроху карась ловився,навіть взимку,але людська жадібність і байдужість все зруйнувала .Прозорість і чесність ,тоді буде успіх .І ще пропоную членам спілки провести акцію по прибиранню берегів від сміття.
     
    • Нравится Нравится x 2
  7. руслан777

    руслан777 Рыболов

    Сообщения:
    39
    Симпатии:
    29
    Адрес:
    м.УМАНЬ
    Возраст:
    46
    ValentinKas, ніяка акція недопоможе через неділю те саме буде так повелось що в нас люди свині то пиво то бумага то окурки
     
  8. Сергей_БК

    Сергей_БК Рыболов

    Сообщения:
    392
    Симпатии:
    2.106
    Адрес:
    Умань
    Возраст:
    58
    руслан777, якщо Вам не потрібно то, будь ласка, не вносьте смуту в маси.
    Я ж писав, не все так просто, але мужики налаштовані серйозно (та й мужики є серйозні і сурові: і рибаки і мисливці і з великим життєвим досвідом і з посадами, і які орієнтуються в нормативних документах, і з моторними човнами, кошками тощо). Спілка створена такими ж простими рибаками як я і Ви. Прийдіть хоч раз на збори і все почуєте. І ніхто не мішає Вам приймати участь у всіх заходах, які заплановано (зариблення, охорона ставу та інші). І навпаки, я думаю, що активна позиція щодо наведення порядку на ставу та прийняття участі в діяльності спілки - вітається. А можливо Ви станете одним із членів активу.
    але
    Тут все не опишеш. Та й тему я задумував, як тема для звітів, це тільки перші пости організаційного характеру.

    Тому прошу (того хто змінив назву теми:пардон:) повернути попередню назву, зобовязуюсь писати звіти:ok:, по крайній мірі коли почне щось ловитись в ставу. Думаю й інші підтягнуться. Та й перейменували не грамотно. Спілка вже створена, та й не називається вона по назві ставу, можливо в неї будуть ще інші стави тощо.
     
  9. Metiz

    Metiz завзятий рибалка Команда форума

    Сообщения:
    2.900
    Симпатии:
    12.685
    Адрес:
    Павлоград
    Возраст:
    47
    Повернемо, обов"язково як почнете звітувати :). Поки одні балачки, то так хай і буде. Якщо тема зі звітами, то повинні в ній бути тільки звіти.
     
  10. ValentinKas

    ValentinKas гость Временно заблокирован

    "Сергей_БК де дізнаватися про збори які відбуватимуться чи акції ,якщо такі будуть ? Як зв"язуватися з активом спілки ,бо на моє прохання про телефон чи прізвища організаторів ,внятної відповіді в магазині "Рай для рибака" не отримав(