Бесплатно р. Горынь

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Горыныч, 14 май 2007.

  1. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    13.07.08. Суськ

    Всіх рибаків вітаю зі святом!
    Своє свято відмітив двома 300г голавликами, зловленими на вертушку від "Серебряного ручья" - "Bass Hunter" срібна №2. На цю ж таки вертушку декілька секунд потримав щось солідне, проте т-ю-ю-ю-ю... :( А потім був зацеп і обрив. Іншої такої вертушки не було. Мепсовькі аглії різного кольору результату не дали.
    Ще поджигував, результат - мінус 2 віброхвоста. Ще одного віброхвоста залишив плавати в стариці. На тому і закінчив.
    На цю ж вертушечку в мене вже в заліку був голавлик зі Случа. Думаю така блешня повинна жити у вас в коробочці.
    Зустрів ще одного юного бродягу-спінінгіста, в його заліку невеликий сомік.
     
    • Нравится Нравится x 10

  2. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    Хоть хтось щось ловить. В суботу тоже був на Горині в районі Суська, тоже оставив вертушку з віброхвостом:стыдно: А в результаті був один сход гр 300-400 щучка, на селікон чорно-корічньовий і пару мелкіх ударчіків, хіщнік мелоч ганяє а брать нехоче. Можливо що погода міняється.
     
    • Нравится Нравится x 4
  3. ВикторGVS

    ВикторGVS гость Временно заблокирован

    Деяка статистика по Горині, зібрана від знайомих рибаків, які виїжджали на ніч із суботи на неділю:
    р-н "Азоту": марена до 1кг, декілька соміків-шнурків;
    р-н Тучина: ОП, вранці на черв"яка 4 окуня до 150г;
    р-н Суська: декілька не залікових соміків-шнурків, зранку на пшеницю декілька густерок-підлящиків.
     
    • Нравится Нравится x 11
  4. тоха

    тоха гость Временно заблокирован

    Рибалка на Горінь в районі с.Суськ(проживаю недалеко)19,07 у вечері результат не дуже втішний пару ударчіків..., а 20 з ранку один щуренок(по велечіні випущений) чорно-біле "копито"

    021.jpg

    ну а під вечір на самопальний воблер(проводив тест драйв)попала щучка 700-800гр.
    :predator: з моїм стажом спінінгіста(другій сезон)тоже результат

    033.jpg 034.jpg

    Колега взяв щуку 1,5 кг. 18,07 і 2,5кг. 19,07 в с. Суськ на викопном ставку на "копито" чорно -корічньове(часто користується)
     
    • Нравится Нравится x 16
  5. Льоша

    Льоша гость Временно заблокирован

    Їздив 20,07 на Горинь в район Суська. Просидів з 5,00 до 12,00.
    За цей час була лише одна покльовка, да і ту упустив.
    Взяло на мій перший в житті телескоп, на ньому стояла катушка стара як світ. Підсікти встиг, але поки настроював катушку щоб почала урутити то рибка встигла втікти. Отака рибалка.
     
    • Нравится Нравится x 9
  6. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Рибалка 18.07.2008

    Був у відпустці і часу писати не було. Зараз виправлюсь.

    18.07.2008 поїхали з батьком на хімію зловити щуку на фаршировку до батькового ювілею.

    Зразу по приїзду відмічаємо надзвичайно низький рівень води як перед шлюзом, так і після нього. Погодка радує - парко, сонце в димці, тихо, проходили зрідка дрібні дощики. Вітер, правда, північно-східний. Тиск 737 мм і є стабільним.

    Перевірка точок нижче шлюза не дає результату. Вирішуємо іти на вхід стариці, що зразу вище шлюза. Там застаємо майже неймовірну для Горині картину - шалений бой хижака на вході в старицю, в самій стариці %). Було таке враження, що я попав на Ахтубу. Зразу ж на чорно-білий релакс копито під берегом беру щучку коло 2 кг :1_0072:. Це - мій рекорд по щуці поки що. Батько зразу ж на ту саму рибку - щучка 600 гр.
    кілька забросів - і чіпляю сітку. Ледве витягую її на берег, а там - линок 1.2 кг (видно, давно там сидить, бо весь поранений сіткою і ледь живий). Рибку забираю а сітку - під ніж. Трохи зміщаюсь і не вірю своїм очам - із прибережних трав біля відомої мені судакової точки вилітає судак грам 700 і атакує рибку. Промахується, чи я не вспіваю підсікти. :(
    Хижак помітив нас і перестав реагувати на приманки, потім взагалі затих. Видно, вихід закінчився.

    Іду на старицю. Води майже нема, суцільні водорослі. І в них щось неймовірно ганяє малька, той вискакує, пробігає по воді до 7 метрів і таки попадає в жадібні роти хижаків. Неймовірно %). На поппер - не хоче, вертушка - також ні. Саме робота для Yo-Zuri SS Minnow. Окуні б"ють по ньому, проводжають, але не беруть. Тут - удар і щучка коло пів-кіло надійно сядає на трійники. Проводка - підмотка без ривка і зупинка, бере після зупинки. Це - моя перша щучка на воблер!:1_0072: Через трохи - ще одна така ж. Бій затихає.

    Іду на річку. Ну що ж. Сьогодні день воблерів. Виймаю Джексон карась (ще старого, правильного розливу) і - в бій. Біля берегових заростей на нього сядає шнурок, якому він і в рот толком не поміститься. Благо, несильно поранився і пішов до родичів гуляти.

    Задоволений, розмочивши уловом 2-ва воблери і перший раз в житті зловивши на воблер рибу (3-ри щучки), відправляюсь додому.

    З.Ы. На жаль, фотка лише з телефону.
     

    Вложения:

    • DSC00010.JPG
      DSC00010.JPG
      Размер файла:
      120,8 КБ
      Просмотров:
      400
    • Нравится Нравится x 14
  7. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Рибалка 20.07.2008 Хімія

    Хоча важко було повірити, що така ж везуха буде і цього разу, але чому б не перевірити, не сидіти ж вдома.

    Погодка цього разу була кардинально іншою: ясно і жарко, південно-західний слабкий вітер, тиск стабільний 738 мм. Але після дощів рівень води піднявся сантиметрів на 10-15.

    По приїзду - зразу до входа в старицю на судакову точку. І так і сяк облизав корчика - нема. Пройшовся вздовж прибережних трав - не хоче. В цей час батько на своїй улюбленій ранішній точці нижче шлюза бере щуку за 1 кг, але та під самим берегом рвонула і пішла :(. Іду до нього з протилежної сторони. Обкидаю прямий участок від першого поворота і до сухого дерева. Навіть ризикую Карасем, водячи його біля трав і коряжок -не хоче. Навіть не гуляє.

    Іду далі вниз по течії, продираюсь на непогае місце для забросів через такі густі зарослі, що ловлю себе на думці, може, не дарма так важко туди доставатись - буде риба. З цього місця можна обкидати весь поворот ріки, причому, приманку можна ложити під саму бровку, поросшу травою і , як потім вияснилось після 4 обривів, трьох затоплених дерев. Перші ж заброси і - зачеп. Стараюся скинути приманку спінінгом :somyara:, благо, мій Adams Premier Power Jig це прощає. На черговому сильному потягу зачеп оживає і подається. Ну, думаю, відломав гілку. Йде важко. І тут ... ривки, тупі таки ривочки. Гадом буду - судак. А берег обривистий і слизький. Дивлюсь, куди б йогог вивести. Підтягую, показується красень, більш за півторачку. І тут як щука мотає головою - і ад"ю. :злой: "Радості" моїй нема меж. Другий судак вже сходить. Дивлюся на приманку - прокусив рибку знизу і зачепився зубами за загіб гачка джиг-голівки. Тобто, я б його все одно не взяв. Ну і ладно. Подальші заброси зробили трохи легшою мою коробку з приманками. З обрива видно, як красень-головень до 1.5 кг ганяє малька під берегом прямо у нас під ногами. Вирішую йти звідси по добру по здорову, поки ще щось лишилось. Навіть незачіпляйки з грузом пулею в"язнуть.

    Іду на старицю. Вчорашнє місце біля входу в старицю, де ми ловили щук, плотно заставлене донками. :злой: Води більше, риба грає, але не так активно, як вчора. Взагалі, сьогодні сплесків не так багато. В ход іде Джекон карась - і видає мені щучку коло пів-кіло (стандарт) на рівномірній неспішній підмотці. Ще у одного спінінгіста сходить така ж на вертушку срібну невелику. Якесь заколдоване місце - вже 4 щучки вживаються на невеликому клаптику стариці, а в інших її місцях - не беруть. Видно, мальок сюди зігнало.
     

    Вложения:

    • SS850024.JPG
      SS850024.JPG
      Размер файла:
      139,9 КБ
      Просмотров:
      351
    • SS850027.JPG
      SS850027.JPG
      Размер файла:
      149,8 КБ
      Просмотров:
      340
    • Нравится Нравится x 14
  8. Юра

    Юра Рыболов

    Сообщения:
    160
    Симпатии:
    1.861
    Адрес:
    Рівне
    Возраст:
    Рибалка 22.07.2008 Хімія

    Ну що ж. Сьогодні спробуємо "достати" судака із тих коряг, що я ловив на попередній рибалці. Підготувавши незачіпляйки, з самого ранку направляюсь на місце.

    Погода трохи мінлива, зранку хмарно, потім роз"яснилось, потім захмурилось і похолодало, потім стало тепло і парко. Вітер мінявся із Пн-Зах помірного до Пн помірного. Тиск зріс до 742 мм (на 4 одиниці). вода піднялася ще вище, вже мутнувата, риба ходила слабо, дуже слабо.

    Покидавши і обірвавши кілька приманок, розумію, що діла сьогодні не буде. Тож проаналізуй - вода прибуває, риба іде вверх по течії, де зараз буде судак? Правильно, біля шлюза. Так там не половиш, люба джига в"язне в камінні. Воблера підходящого поки що немає. Але на майбутнє є одна задумка - московська оснастка. Але це буде потім, а поки що перевіряю все нижче шлюза - глухо.

    Іду вверх до входу в старицю. Там, як потім вияснилось, зустрічаю нашого форумчанина Twister'а (http://fishing-ua.com/showpost.php?p=24329&postcount=7). Із його звіта зрозуміло, що взяв парочку щук на воблер, здається, форми minnow, чи не Salmo minnow, цікаво було б знати. Пробую також на воблер - карасик джексоновський. Ганяє по міляку, але, напевно, жерех.

    Іду далі вверх по течії. На обширному повороті ріки - серйозна велика яма. Вище її біля суцільних зарослів камиша гарно ганяє щось малька. Ідемо туди. Після кількох десятків забросів сядає на карасика щучка 600 гр (голодна). Непогано. Але більше брати не хоче.

    Іду на старицю на "заколдоване" місце. Дуже слабо сьогодні грає риба. По верху плаває окунь коло 300 гр, дохлий. Чи не браків робота?:злой:

    На карася - пусто. Ставлю необриблену Aglia long 2 срібна і беру щучку коло пів-кіло (тутешній стандарт). Блешня чіпляє її за голову. В шлунку у неї - дві верховодки - не голодна. Вже час йти на маршрутку.

    З.Ы. З підйомом води риба починає поступово ніби "розчинятися" - малька вже не так багато біля берегів, сплесків хижака і того менше. Мігрує, напевно. Жаль, що треба вже виходити на роботу - судачки біля шлюза зачекаються моєї московської оснастки.
     
    • Нравится Нравится x 17
  9. Konstantin

    Konstantin гость Временно заблокирован

    09.08.08р

    В суботу,уже привычным для нас составом:gimmefive2:(Горыныч,Толик и я) едем на Химию.

    Решили сначала поехать к следующему мосту,что находится левее села(возле Бабы Гапки,если я не ошибаюсь).Было еще темно,но мы уже начали делать первые забросы с надеждой на поимку судака.

    Под мостом были всплески крупной рыбы,видимо жереха.У Андрея был слабенький удар судачка,о чем свидетельствовала царапина на приманке.Я потерял несколько приманок и это особо не поднимало настрой:стыдно:.

    Переехали на дамбу.После нескольких минут ловли,я почувствовал сильный удар,с последующим провисанием лески...отгрызла,зараза!:censored::i070522:Я перехожу на старицу,куда вскоре подошел и Толик.Была видна просто бешенная активность окуня и всплески жереха.На противоположном берегу спиннингист ловил на разные комбинированые тандемчики,из попперов твистеров и колебалочек в разных вариациях.Особых результатов у него я не наблюдал.Толик пытался соблазнить полосатого на поппер.Лично я видел насколько выходов,но до атаки дело так и на дошло.В образовавшийся котел я кинул микротвистерок,что сразу дало мне результат.Я поймал с одного места шесть небольших окуней(всех выпустил) и начал передвигатся по берегу.Андрей тоже поймал шесть окуней на белый микротвистерочек.У меня был еще один сход окуня немного покрупнее предидущих.

    Уже начали собиратся,как на самой последней проводке Толик берет щучку грамм 400 на колебалку:applodesments:.Фрикцион на катухе оказался слабо затянут+взяла на самом начале проводки,что придало борьбе еще более острых впечатлений.Как я понял,в этом году самая крупная щучка у Толика.Как говорится:"Мал золотник,да дорог!":)
     

    Вложения:

    • P8090072.JPG
      P8090072.JPG
      Размер файла:
      92,4 КБ
      Просмотров:
      358
    • P8090073.JPG
      P8090073.JPG
      Размер файла:
      126,2 КБ
      Просмотров:
      373
    • P8090078.JPG
      P8090078.JPG
      Размер файла:
      95,1 КБ
      Просмотров:
      371
    • P8090080.JPG
      P8090080.JPG
      Размер файла:
      123,5 КБ
      Просмотров:
      328
    • Нравится Нравится x 19
  10. Горыныч

    Горыныч гость Временно заблокирован

    Фото додаток:
    1. Азот дымит :( http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/049_34025_thumb.jpg

    2. За отсутствием судачка переходим на окуньков
    http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/052_431391_thumb.jpg http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/053_thumb.jpg

    В результате не одна рыбка не пострадала :)

    3. Костя с Толиком
    http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/076_thumb.jpg http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/077_thumb.jpg

    4. Толика "трофей"
    http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/082_thumb.jpg http://gallery.fishing-ua.com/files/1/5/0/5/083_474049_thumb.jpg
     
    • Нравится Нравится x 18