Рыбный патруль

Тема в разделе 'Рыбинспекция', создана пользователем qwerty, 1 мар 2016.

  1. qwerty

    qwerty Рыболов

    Сообщения:
    175
    Симпатии:
    2.288
    Адрес:
    г.Павлоград
    Возраст:
    48
    Всего было отобрано 47 кандидатов.
    В Киеве и области завершился набор в рыбный патруль, который начнет работу весной. Всего было отобрано 47 кандидатов, говорится в сообщении пресс-службы Госрыбагентства.

    "Среди первых рыбных патрульных 44 мужчины и 3 женщины, средний возраст - 34 года. 75% избранных кандидатов не имеют опыта работы в органах рыбоохраны. 25% являются бывшими сотрудниками рыбоохраны, однако показали высокий результат во время конкурсного отбора", - говорится в сообщении.

    Как отметил первый заместитель председателя Госрыбагентства Павел Гвозденко, кандидаты продемонстрировали высокие результаты во время отбора и убедительную мотивацию для работы в рыбном патруле.

    "Все рыбные патрульные очень разные: много совершенно новых для отрасли людей, есть гражданские активисты, есть бывшие участники АТО", - сказал он.


    На посаду головного державного інспектора відділу рибоохоронного

    патруля Управління Державного агентства рибного господарства у м.

    Києві та Київській області:

    Артеменко Роман Іванович

    Баліцька Вікторія Вікторівна

    Белунічев Сергій Юрійович

    Биковець Сергій Миколайович

    Бобровник Сергій Петрович

    Божок Микола Володимирович

    Вальдман Андрій Ігорович

    Волківський Ігор Володимирович

    Горяча Анна Іванівна

    Григор'єв Максим Романович

    Груба Олег Анатолійович

    Дмитренко Сергій Петрович

    Задворних Іван Сергійович

    Іванов Богдан Михайлович

    Кисіль Дмитро Миколайович

    Кібиш Дмитро Сергійович

    Коваль Ігор Вадимович

    Кривошея Олександр Миколайович

    Курашев Юрій Юрійович

    Лащів Олексій Володимирович

    Лень Олександр Олександрович

    Лотішко Євген Олександрович

    Луценко Василь Володимирович

    Марченко Ігор Анатолійович

    Мельник Ігор Олександрович

    Мігунов Павло Володимирович

    Нікора Олександр Володимирович

    Павленко Людмила Андріївна

    Павліченко Сергій Іванович

    Панасейко Сергій Олександрович

    Пермяков Олексій Олегович

    Попов Юрій Юрійович

    Свідан Володимир Михайлович

    Сенько Ігор Віталійович

    Сивачук Андрій Олександрович

    Сингаївський Валентин Анатолійович

    Смирнов Андрій Борисович

    Ткаченко Олександр Васильович

    Черв'як Роман Михайлович

    Щербак Андрій Олегович

    Юрченко Юрій Анатолійович

    Яковенко Руслан Леонідович

    Яць Юрій Володимирович

    На посаду начальника відділу рибоохоронного патруля Управління

    Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській

    області:

    Галімов Юрій Альтафович

    Мудраченко Андрій Васильович

    Середа Іван Іванович

    Кто знает новую гвардию, нет там мутняков знакомых? Отпишитесь, чтоб я окончательно не потерял веру в реформаторов.
     
    • Информативно Информативно x 3

  2. lisovets

    lisovets гость Временно заблокирован

    Я б несказал что она новая некоторые и раньше занимали неплохие должностях в рибиспекции ( типа раньше не было коррупции) думаю ничево неизменилось да да да?
     
  3. zubr

    zubr Рыболов

    Сообщения:
    105
    Симпатии:
    258
    Тоже думаю что ничего не изменится... Правила менять нужно, а не людей.
     
  4. Крока

    Крока наложен кляп

    Сообщения:
    802
    Симпатии:
    6.733
    Адрес:
    г. Киев
    Возраст:
    63
    Рыбный Патруль


     
    • Нравится Нравится x 3
  5. Крока

    Крока наложен кляп

    Сообщения:
    802
    Симпатии:
    6.733
    Адрес:
    г. Киев
    Возраст:
    63
    16 червня на Київщині розпочав роботу перший в Україні рибоохоронний патруль
    16 червня 2016 року на Київщині запрацював перший в Україні рибоохоронний патруль. Його було створено замість органів рибоохорони задля забезпечення на українських водоймах ефективної системи контролю за використанням і відтворенням риби (водних біоресурсів) та боротьби з браконьєрством. Орган підпорядковується центральному органу виконавчої влади у сфері рибного господарства – Держрибагентству України (Мінагрополітики).

    «Рибний патруль – це новий персонал, люди з високою мотивацією, відібрані на основі відкритих кадрових конкурсів. Це залучення європейського досвіду, сучасне оснащення – форма, човни, прилади нічного бачення, дрони. Це нові підходи до роботи. Київський патруль – «пілотний» і по суті орієнтир для всієї України. На ньому – особлива відповідальність», – повідомив Голова Держрибагенства Ярема Ковалів.

    «Я вітаю Державне рибне агентство з запуском першого в Україні рибного патруля! Щиро рада, що також мала честь долучитись до цього пілотного проекту. Впевнена, що цей проект матиме успіх не лише на території пілотної області, а й в масштабах всієї країни. Окрім того, хочу подякувати європейським колегам, що допомогли нам з реалізацією проекту», - відзначила заступник Міністра з питань євроінтеграції Владислава Рутицька.

    Перший заступник Голови Держрибагенства Павло Гвозденко повідомив, що до роботи у патрулі було відібрано 45 осіб з 2000 претендентів. «Був відкритий, прозорий конкурс. Із залученням громадськості, представників Мінагрополітики, психологів, незалежних рекрутерів. Співбесіди конкурсантів транслювалися он-лайн, а за ініціативи ГО Agroreforms.UA було проведено перевірку психологічних якостей та рівня фізичної підготовки кандидатів».

    Всі рибні патрульні пройшли фахове навчання з іхтіології, гідрології, профільного законодавства, вогневої підготовки, надання першої медичної допомоги, керування плавзасобами. «Наприкінці червня на патрульних чекає стажування у спеціалістів з Норвегії, а на почату липня – Литви. Будемо використовувати в роботі патруля кращий досвід європейців» - повідомив Ярема Ковалів.

    Начальник управління Київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін розповів про колектив першого рибного патруля. «Середній вік рибного патрульного –патрульних 34 роки. В колективі – 3 дівчат, 8 демобілізованих учасників АТО, 7 колишніх працівників органів рибоохорони, які достойно пройшли всі етапи конкурсу. Всі патрульні дуже різні. Є екологи, іхтіологи, юристи, є люди «з бізнесу», є колишні правоохоронці. Декілька хлопців – тільки-но закінчили навчання і це буде їх перше місце роботи. Проте всі патрульні – мотивовані до ефективної і прозорої роботи». Мухін додав, що поблажок рибні патрульні не робитимуть. План оперативних дій для боротьби з незаконним рибальством уже погоджено. Рибалок-любителів, що порушуватимуть правила рибальства, на перший раз – попереджатимуть, на другий раз чекає штраф.

    Також начальник Київського рибоохоронного патруля наголосив на тому, що всіх патрульних об’єднує єдина велика мета – працювати на авторитет рибної галузі, навести порядок на водоймах та зробити Україну рибною країною.

    «Тож від імені київського рибоохоронного патруля хочу подякувати за висловлену довіру та надану можливість долучитися до реформування рибної галузі», - додав Мухін.

    Ярема Ковалів повідомив: «Ми переконані, що основа будь-якої системи, ефективності роботи будь-якого органу – це люди. Рибні патрульні це підтвердили, за тиждень зафіксували правопорушень зі збитками на 32 874 тис. Для порівняння, за весь травень на Київщині було виявлено порушень із збитками на 31 023 тис грн. За умови якісного оснащення патруля Київщини, а згодом і всієї України технікою і паливно-мастильними матеріалами – нам вдасться в рази покращити ситуацію із незаконним промислом. Це питання злободенне для України, оскільки обсяг тіньового ринку риби становить близько 4 млрд грн».

    Для оснащення «пілотного» патруля Київщини сучасною технікою обладнанням: формою, човнами, дронами, приладами нічного бачення потрібно 15 млн грн. Кошти були знайдені в рамках бюджету на агарокомлекс на 2016 рік і винесені на розгялд ВР через проект закону 4464 «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік». 12 травня проект був схвалений фаховими аграрним та бюджетними комітетами і наразі чекає на прийняття у ВР. Держрибагентство сподівається на розгляд законопроекту на найближчих засіданнях ВР.

    Оптимальний бюджет для запуску рибного патруля в масштабах всіх областей України складає 200 мільйонів грн. На думку очільника Держрибагентства, в масштабах держави – ця сума невелика, особливо у порівнянні із збитками, які завдає державі відсутність ефективної системи контролю за рибою – за оцінками експертів обсяг тіньового ринку риби в 2015 р. склав 4 млрд грн. В рази дорожчою є і реформа правоохоронних органів – в рамках створення патрульної служби поліції тільки нова форма коштувала 900 млн грн. Кошти на оснащення проекту в масштабах України шукатимуть в місцевих бюджетах, а також частково у міжнародних донорських організацій та у спеціальному фонді рибного господарства, над концепцією якого вже працює Держрибагенство.

    ****​
    Нагадаємо, реформа органів рибоохорони, що включає ліквідацію діючих органів рибоохорони та створення нового органу «рибного патруля» була розпочата 30 вересня 2015 р. через прийняття постанови КМУ №894. Запуск рибного патруля та ефективної системи контролю є базисом для подальшого реформування рибного господарства України. Реформування органів рибоохорони та створення на українських водоймах системи контролю європейського рівня передбачає запуск рибного патруля, запровадження електронної системи моніторингу суден та звітності про вилов для рибалок-промисловиків, а також сертифіката походження риби.


    http://darg.gov.ua/_16_chervnja_na_kijivshchini_0_0_0_2790_1.html







     

    Вложения:

  6. Racer

    Racer Рыболов

    Сообщения:
    226
    Симпатии:
    509
    Адрес:
    Киев
    Возраст:
    Каков правовой статус этих людей? На каком основании открытое ношение короткоствольного оружия? Что это за оружие? В каких случаях он может его применить? Какие у них полномочия? Если полиция не имеет права обыскивать автомобиль то имеет ли право обыскивать лодку рыбный патруль и на каком основании? А почему бы нам не организоваться и не нацепить шевроны допустим "Патруль КВХ" и тоже выйти на воду?
    Что то сдается мне держава объявляет войну народу исходя из создания карающих органов непонятного подчинения и статуса. Да и в роликах почему то нет ни одной промысловой сетки да и сетевиков серьезных нет, мне так кажется это все для разгона обычных рыболовов и охотников что бы сети не резали.
    И еще один вопрос: на войну беспилотники волонтеры возят а вот рыбному патрулю мин апк покупает??? там только в ролике на все потрачено мин 30-35 тыс уе на экипаж - откуда????
     
    • Нравится Нравится x 5
  7. RUS-LAN

    RUS-LAN Рыболов

    Сообщения:
    57
    Симпатии:
    85
    Адрес:
    г.Апостолово
    Возраст:
    52
    новый передел водоемов и пока мы не дадим им реальный отпор так и будут дерибанить все до чего дотянутся их ручечки
     
  8. Станиславович

    Станиславович Рыболов

    Сообщения:
    1.070
    Симпатии:
    3.096
    Адрес:
    г.Полтава
    Возраст:
    60
    А нету оснований. http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/894-2015-п
    Усе. Более ничего и нет.
     
    • Информативно Информативно x 1
  9. Крока

    Крока наложен кляп

    Сообщения:
    802
    Симпатии:
    6.733
    Адрес:
    г. Киев
    Возраст:
    63
    Київська акваторія Дніпра під охороною нового рибного патруля
    Інспектори Київського рибоохоронного патруля готуються до першого рейду. Потрібно перевірити, чи все на місці, визначити акваторію обстеження, а вже потім відчалювати. Попереду - ніч патрулювання. Детальніше дивіться далі у відеосюжетах.

    http://main.golovrubvod.kiev.ua/201...-08-03-12-02-16/5444-2016-06-22-07-06-51.html






     
  10. Racer

    Racer Рыболов

    Сообщения:
    226
    Симпатии:
    509
    Адрес:
    Киев
    Возраст:
    Евгений Иванович, я так понимаю, Вам нравятся все эти новости? Если Вы так двумя руками за то дайте мне ответы на мои вопросы в предыдущем сообщении. Пропаганда по зомбоящику это хорошо только вот хотелось бы чувствовать себя спокойно, а спокойно это значит знать их права и обязанности. Меня все таки очень интересует вопрос - открытое ношение на службе короткоствольного оружия - НА КАКОМ ОСНОВАНИИ??? Если данное подразделение не в составе МВД или СБУ или еще какого то силового ведомства то какое на хрен оружие??? Очередная карманная армия? Кто финансировал проект?
     
    • Нравится Нравится x 2