Бесплатно р. Горынь

Тема в разделе 'Рыбалка в Ровенской области', создана пользователем Горыныч, 14 май 2007.

  1. DeLife

    DeLife Рыболов

    Сообщения:
    450
    Симпатии:
    912
    Адрес:
    Ровно
    З Чайки в 5 ранку до заправки в с. Ремель будь чим що до Костополя. Перед заправкою направо дорога, 1км пішки і поворот наліво до річки, ще метрів 500 і Горинь.
    А там можна куди душа забажає. Я по 15-20км в день колись там відходжував.
    Назад аналогічно, від заправки зупинка - кожних 10-15хв маршрутки на Рівне.
     
    • Информативно Информативно x 3

  2. forik

    forik Рыболов

    Сообщения:
    37
    Симпатии:
    473
    Адрес:
    г.Ровно
    Доброго дня всім рибакам. Вже було закрив сезон та погода ще радує і виїзд в Хотинь приніс приємний бонус. Приїхав першою маршруткою і одразу до річки, мочив силікони і воблера. На 13 сантиметровий Корморан впіймав невелику щучку, десь пів кіло, тож пішла шукати мамку, пройшов по річці ще метрів сто і знову така ж сама, теж відпустив і наказав вже привести мамку. Далі вже перейшов на кар`єри, де плавали іхтіандри, ще такої кількості підводників я там не бачив. На третьому кар`єрі ще навідь було трохи льоду, та якоїсь активності хижака не було видно. Тож повертаюсь назад на Горинь і майже в тому місці де ловив щучку, на той самий воблер маю сильний удар, потім ще і ще, мені здалось що я зацепив або іхтіандра, або бобра. Далі почав відпрацьовувати фрікціон, та такий опір, що двома руками тримаю спінінг. Ще кілька ривків і стоп, саме так, все просто зупинилось, починаю викачувати якесь бревно і що бачу- мамка обмотана кілька разів шнуром по зябрах. Підтягнув і не можу взяти, всунув руку під зяберну кришку і зі всієї сили на берег(після цього рука пів години кровавила). Воблер по самі не можна у пащі, та спас 20 см. металічний поводок, і мабудь щука викручувалась під водою, та так, що обмотала собі шнуром зябра, і може від того і втомилась. Замірив вже дома: довжина 90 см, вага 6,5 кг. Маю новий рекорд. Тож ще є в Горині трофеї.
     

    Вложения:

    • f 005.JPG
      f 005.JPG
      Размер файла:
      533,3 КБ
      Просмотров:
      559
    • Нравится Нравится x 22
  3. forik

    forik Рыболов

    Сообщения:
    37
    Симпатии:
    473
    Адрес:
    г.Ровно
    Відкриття сезону 2016. Хоча вже було кілька виїздів на Горинь в цьому році, та вони були схожі на прогулянку вздовж річки і нічим цікавим не запам`яталиль. Зовсім інше сьогодні. Вирішено було спробувати річку в нових місцях для мене, а саме від Горбакова до дамби в Воскодавах. На самій річці все тихо і спокійно, а на стариці, що далі по течії вже цікавіше, хижак проявляв себе час від часу, та тактика лову була вибрана зовсім невірно, твічив великими воблерами і дотвічився, що відправив свій улюблений корморан сплавом по річці, трохи засмутився і пішов далі. Вирішив ловити окуня, замінив шнур на леску, надів 4 см. віброхвостик і бац ловлю шнурка меншого за втрачений воблер, відпустив. Іду далі, знову бац, півкілошна щука зійшла майже біля руки, ні думаю, одягну поводок. Минуло пів години і красивий удар, підсікаю і відчуваю досить немалий опір, щука виробляє кульбіти, і хоча гачок малий та досить добре зацепився за самий край губи. 2.1 кг на кукані, а за 15 хв, в тому самому місці знову такаж краля, ну трохи меньша 1.7 кг. Далі ще кілька покльовок, один відпущений шнурок і купа позитиву. Щука вже без ікри, якось дивно рано віднерестилась. Отаке відкриття сезону і наука про весняну щуку.
     

    Вложения:

    • f 001.JPG
      f 001.JPG
      Размер файла:
      793,6 КБ
      Просмотров:
      403
    • Нравится Нравится x 14
  4. forik

    forik Рыболов

    Сообщения:
    37
    Симпатии:
    473
    Адрес:
    г.Ровно
    Зробив марш-бросок від Хотиня до Волошок і назад по Горині і старицях. Погода ну просто щуча, трохи дощить, трохи вітру, тиск стабільний, все просто супер. Цього разу вже одразу ловлю на леску, поводок і невеликі силікони. На річці дуже рідко бачив всплески риби та кілька ударчиків все ж мав, правда нічого не вполював. На деяких старицях невелика щучка бомбила малька безперервно, та місця ці або дуже мілководні, де підійти незамітно просто неможливо, або завали з дерев і гілок, де кожна проводка 100% зецеп. Та маючи кілька офсетних крючків небиякий кайф від ударів отримав. Засікти вдалося тільки дві і таких екземплярів гріх було не відпустити. Вертаючись назад почув потужний всплеск, тихенько підійшов і замітив щучий пір зубатої десь під 5кг, ставлю шнур, поводок, знаходжу трохи далі місце де можна було кидати, та чи щука наїлась, чи щось її злякало, більше я її не бачив. Та все ж перепробував кілька воблерів, досить великий силікон і блесни. Знаю, що щука тримається свого місця, тож ще приїду туди. Що ще, вже йшовши на маршрутку біля моста в Хотині теж бачив кілька атак невеликої щуки, та часу ловити не було. Думаю, що ще трохи прогріється вода і почнеться жор.
     
    • Нравится Нравится x 7
    • Информативно Информативно x 1
  5. vladislavovich

    vladislavovich Рыболов

    Сообщения:
    601
    Симпатии:
    2.800
    Адрес:
    г.Ровно 0687583122
    Возраст:
    55
    :solnce2:Христос воскрес, - воістину воскрес!. Вчора були з колегами і заядлими форумчанами на річці. Весь риб прошений. Але ..Larva" була по спокусніше!!! Головний апарат на фотці
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 8
  6. forik

    forik Рыболов

    Сообщения:
    37
    Симпатии:
    473
    Адрес:
    г.Ровно
    Провів сьогодні цілий день в пошуках щуки, почав з Олександрії, пройшов по річці до Волошок, місця досить гарні, тільки часто потрібно лізти буреломами. Щоб одразу відкинути дрібноту твічив великими воблерами, якщо знаходив більш-менш чисте(без водорослів) дно, ловив 4 дюймовим силіконом на офсетніку. Покльовок ноль, вже вийшовши з лісу все ж вирішив надіти 7 см. воблер і маю вихід щуки під два кіло, та зубата була досить вправна і зіскочили біля берега, далі на воблер впіймав два окуня і трохи поганяв головля. На пройденій ділянці бачив кілька стай достойних головлів і кілька жерехів, які атакували малька, доречі малька в річці повно, що радує. З Волошок вже пішов прямо в Хотинь, щоб половити жереха на хруща, та ні хруща не знайшов, а ні жодного жереха за годину не побачив. А тільки но в минулу суботу жерех пасся під деревами і поїдав впавших комах. Тоді мені вдалося, з великим терпінням, уговорити одного красеня, і потягатися з достойним суперником.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 14
  7. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Вітання всім рибацюгам! На вихідних нарешті отримав змогу вискочити на риболовлю. Ціле літо ремонт, робота не давали змоги приділити час улюбленному захопленню... І нарешті вдалося з ночівлею побути на лоні природи на улюбленій Горині! Рибалив за Рубче на прямій ділянці. Я не розраховував на трофеї, просто хотів посидіти з вудкою. Ввечері до мене приєднався товариш з сином, пожарили шашличка, поїли. Друг поїхав додому, я лишився. Вночі було декілька клювань, реалізував 2. Підлящики невеликі, але радість від клювань я отримав. Ловив на червяка, опариша чомусь риб ігнорив... Природа клас! Річка правда сильно заросла та і рівень води не дуже високий, спека своє робить... Хочу ще на рибалку!
    Всім НХНЧ!
     
    • Нравится Нравится x 5
  8. forik

    forik Рыболов

    Сообщения:
    37
    Симпатии:
    473
    Адрес:
    г.Ровно
    Нарешті, нарешті вирвався на улюблену річку, хоча і рибалка була сама коротка, що я пам`ятаю. Сідаю на 12.10 на Метківську маршрутку і в час дня я починаю мочить воблера. Дійшовши до третього повороту за дамбою, знаходжу досить гарне місце, під берегом метра два водорості і прогалина, зроблена рибаками, тож довго не думаю, беру максі розмір і закидую під інший берег, починаю твічить, і як тільки воблер заходить в прогалину, вилітає щука, та промах, розвертається і знову під кувшинки. Роблю ще одну спробу- ноль, ще третю і як тільки доводжу до прогалини, роблю паузу, суспендер завмирає, проходить секунд 30 і ЄЄЄ. Виліт щуки просто як укол адреналіну, підсікаю і починаю потроху підводити, зубата досить сильно впирається, кілька раз спрацьовував фрікціон, щуча фірмова свічка і нарешті риба в руках. 2.5 кг щука відкрила осінній сезон. Більше і не ловив, так як на 15 годин вже потрібно було їхати додому. Трохи про річку- рівень води досить низький, на дамбі збігає тільки з центрального відділу, вода прозора і чиста, та дуже сильно Горинь заросла. В районі дамби, де майже все до верху вкрито зеленкою, жоровав чи то жерех, чи голавль, причом дуже часто. Рибаків бачив тільки на самій дамбі і без улову. Всім успіху.
     

    Вложения:

    • Нравится Нравится x 11
  9. forik

    forik Рыболов

    Сообщения:
    37
    Симпатии:
    473
    Адрес:
    г.Ровно
    Провів цілий день на річці зі спінінгом, з приманок використовував воблери 13 і 7 см, та віброхвости 7 см. Так як рівень води низький зміг пройти місцями, де раніше вода підходила під самі кущі. Шукав щуку в прогалинах водоростів та біля затоплених коряг. Дрібної щучки багато, видно як гріється біля поверхні води. Знову мав вихід щуки за воблером, та більше її ні чим не виманив, щось її насторожило, та в улові все ж одна кілошна і відпущено дві підростати. На одному з поворотів на віброхвіст взяв якийсь "крокодил", після десяти секунд шаленого опору розігнутий гачок. Вже чекаючи маршрутку, зробив кілька закидань під дамбу і несподіваний сюрприз- на щучий воблер взяв кілошний жерех. День пройшов дуже вдало, чого і всім бажаю.
     

    Вложения:

    • 1 кг.jpg
      1 кг.jpg
      Размер файла:
      158,3 КБ
      Просмотров:
      517
    • Нравится Нравится x 12
  10. Vlad Amator

    Vlad Amator Рыболов

    Сообщения:
    377
    Симпатии:
    4.477
    Адрес:
    г. Ровно
    Возраст:
    46
    Мої вітання всім колегам по захопленню!
    Трошки був у відпустці і вдалося виділити трошки часу на риболовлю. З товаришем побували на Горині, район "АЗОТу". Я плавав човном, товариш фідерганив. На фідер в нього клювали раки, парочка навіть зловилась. Я спінінгував. В улові після цілого дня полоскання приманок судачок трошки більше кіла. Було пару тичків, але слабеньких. Ловив виключно джигом, силікон використовував різний і рачки і черви, судак взяв на крокозяблу суміш рака і кальмара :)) Вода прозора, чиста, рівень вище ніж був літом, пару ям з глибинами порядка 10 м... Малька в прибережній смузі море, а от хижак своєї активності не проявляв абсолютно...
    Всім НХНЧ!
     
    • Нравится Нравится x 3