Перевозчики грузов Украины.

Тема в разделе 'Oфтопик', создана пользователем dany2608, 16 ноя 2011.

  1. Saniok 69

    Saniok 69 Рыболов

    Сообщения:
    711
    Симпатии:
    1.451
    Адрес:
    Павлоград
    Возраст:
    54
    Из Хмеля -800км-10кг-40*40*20см, из Кривого-230км-1кг-?(не пришла,но я не думаю,шо барометр упакуют в коробку от холодильника!) :bm:
     

  2. КАРАТ

    КАРАТ Рыболов

    Сообщения:
    1.163
    Симпатии:
    3.764
    Адрес:
    Днепропетровск
    тю, так это ж нова пошта, а их расчеты не поддаются логике, есть стойкое ощущение что они цифры с потолка берут. я летом отправлял в другой конец города 3 кг (оценка в триста гривен), доставка вышла 65 грн. на прошлой неделе в херсон отправил 9.5 кг, доставка 80 грн и оттуда же получил 5кг доставка 65 грн. оценочная стоимость у обоих посылок была одинаковая 2000грн.
     
  3. КАРАТ

    КАРАТ Рыболов

    Сообщения:
    1.163
    Симпатии:
    3.764
    Адрес:
    Днепропетровск
    новая почта снова повышает тарифы
    https://novaposhta.ua/news/rubric/2/id/3715
    Компанія «Нова пошта» запроваджує оновлені тарифи на послуги доставки по Україні, які набувають чинності 1 квітня 2017 року.

    Зокрема, в середньому на 3-5 грн змінюються тарифи на доставку до відділення посилок вагою від 5 до 15 кг, посилок та документів з мінімальної вагової категорії до 0,1 кг, а також документів і посилок за типом «Адреса-Адреса».

    Компанія також переглянула вартість доставки вантажів (понад 30 кг), в тому числі палетованих, у відділення та за адресою. Ця зміна стосуватиметься доставки у всі тарифні зони. Крім того, вартість зворотної доставки документів по Україні з одного відділення в інше зміниться на 3 грн, адресної – на 5 грн. Детальніше про зміни можна дізнатися з оновлених прайс-листів. Вони будуть опубліковані 1 квітня на сайті «Нова пошта» за посиланнями: для приватних та бізнес-клієнтів.

    Зміни спричинені зростанням видатків на забезпечення логістичних процесів, зокрема, в компанії фіксують збільшення витрат на пальне на 15% у порівнянні з жовтнем 2016 року. Крім того, на тлі поетапного підняття цін на комунальні послуги в «Нова пошта» на 10% зріс фонд утримання приміщень.

    Враховуючи всі нововведення, оновлені тарифи «Нова пошта» залишаються найвигіднішими на ринку експрес-доставки з точки зору співвідношення ціни та якості сервісу. На цей час до мережі компанії входить понад 2300 відділень. «Нова пошта» забезпечує адресне обслуговування мешканцям понад 28 000 населених пунктів по Україні. До тарифів на доставку «Нова пошта» входить багато безкоштовних сервісів, серед яких: інформування про статус відправлень шляхом SMS та у месенджері Viber, підйом на/спуск з поверха посилок вагою до 30 кг, забезпечення фірмовими пакетами для дрібних посилок, безкоштовне зберігання відправлень до 5 днів, доставка у вихідні дні, цілодобова підтримка клієнтів через контакт-центр тощо.
     
    • Информативно Информативно x 2
  4. Saniok 69

    Saniok 69 Рыболов

    Сообщения:
    711
    Симпатии:
    1.451
    Адрес:
    Павлоград
    Возраст:
    54
    Кто пользуется услугами Укрпошты,подскажите! Отправили посылАчку, по Украине, шо ждать--доставку по адресу, или извещение на получение в отделении?
     
  5. Artfabber

    Artfabber Рыболов - теоретик Команда форума

    Сообщения:
    3.290
    Симпатии:
    8.672
    Адрес:
    Киев
    Доводилось отправлять посылку, так там способ доставки заполняется на бланке отправителем. За доставку посылки на дом платятся дополнительные деньги. Если нет, тогда посылка приходит на почтовое отделение, и получателю должно прийти уведомление (ложится почтальоном в почтовый ящик), а далее все знают, что делать.
     
  6. Metiz

    Metiz завзятий рибалка Команда форума

    Сообщения:
    2.900
    Симпатии:
    12.685
    Адрес:
    Павлоград
    Возраст:
    47
    Зная номер накладной (13 цифирь), можно на сайте Укр Почты отследить (тут)
    Вам по идее отправитель должен был сказать этот номер.